Az cesıt olmalıymış dıye bılıyorum tabaktaKızlar bugünün diyet konusu
Gün içinde yemek hayali kurmayın
Araştırmalara göre kilo fazlalığı olanlar gün içinde normal kilolulara göre daha fazla yemek hayali kuruyormuş
Yemek düşünmek iştah açar!iştahın açılması da değişik yüksek kalorili yiyeceklerin daha fazla yenmesiyle sonuçlanır..o nedenle aklınıza yemekle ilgili bir düşünce geldiğinde ilk yapılacak şey algıyı değiştirmektir..arkadaşla tlf.da konuşmak dışarı çıkmak gibi..
Ayrıca ilginç bir sonuç var ki
İki öğün aynı türde gıdalar yendiğinde yemek hayali daha az kuruluyormuş
İlginç gerçekten en sondaki değil mi?
hadi hayirli olsun bol bol eksi göstersin.Kızlar sıkı dıyet başladı bende
Tartıda aldım
İftar öncesı haber ederım tartımla kılo bagımızdan
bu bence doğru bi tespit 1 kaşık 1 kaşık alıyoruz dünya kadar oluyor.Az cesıt olmalıymış dıye bılıyorum tabakta
1 kaşık ondan bır kaşık bundan dıye farkında olmadan çok yenıyormus
İlk önce tb doldurulmalı ve bır daha ekleme yapılmamalıymıs
Babam filan dedi öyle bana daAman boşver patavatsızlar her yerde var..
Bir arkadaş demişti
İyice salmış Doğumdan sonraki aylarda ..göbek falan da var tabi
Kaynanası "ne o göbek?yoksa yine mi hamilesin?"diye sormuş herkesin içinde
O da ona inat güzel kilo vermiş
Şimdi canım çikolata çekti kız bakKızlar insan unutuyor galiba o tatları.. bir ara çikolata her gün yerdim..
Uzun zamandır yemiyorum ve canımda hiç istemiyor..zaten bir faydası yok ..şöyle tabak tabak tatlı yemeyi özlemiyorum..tatlı yapasım yok bazen eve ..
İnsan yeme alışkanlıklarını değiştirebiliyor demekki..
Doğru yoldayız o zaman.. tartı da söylüyor zaten ..
SüpersiiiinKızlar sıkı dıyet başladı bende
Tartıda aldım
İftar öncesı haber ederım tartımla kılo bagımızdan
38 e ümidim yok be yatezbitsin yesen pişman olacaksın ..o duyguları düşün ..emeklerini düşün
0 38 beden giyeceğin elbiseyi düşün
suya çok sevindim insan alışıyor cilt için de önemli..İnanmıyorum kendime kızlar 2.5 literatür şu içtim şuana kadar öğlen 2 kabak dolması yedim küçük bi fırın tavuk ara da 3 hurma tek şekerle yapılmış türk kahvesi içtim 3 tane de kayısı yedim az evvel eşime eşlik etmek için akşam bi kaşe çorba ve salata yiyeceğim
Görürsünüz kızlar adım adım yaklaşalım inşallah hedeflerimize
Oooo badeecik süpersin kuzu yaa 2.5 litre su içmişsin vallaha tebriklerİnanmıyorum kendime kızlar 2.5 literatür şu içtim şuana kadar öğlen 2 kabak dolması yedim küçük bi fırın tavuk ara da 3 hurma tek şekerle yapılmış türk kahvesi içtim 3 tane de kayısı yedim az evvel eşime eşlik etmek için akşam bi kaşe çorba ve salata yiyeceğim
Dınlenınce daha uzun agrı cekersınBen de eskisine göre az çeşit yapıyorum az yemek yapıyorum eşim bile 7 kilo vermiş rejimsiz yağı da az kullanıyorum
Aa dinlenince geçer sanmıştım yav gene mi spor
Hadı gözümüz aydınTeşekkür ederim inşallah iyi çıkar rurin testlermiş aslında da
Her şeyin başı sağlık yaa vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?