Aynen öyle yaptım canım boool salata bir kepçe küçük çorba 3 yemek kaşığı kadar kabak patlıcan tavuktan oluşan türlü yedim ekmek önümüzdeki bir hafta yokSen şöyle bir 60 lara düş nasıl hayal edersin gör
suya çok sevindim insan alışıyor cilt için de önemli..
Çorba salata yersin ekmek yemezsin dolma yediğin için..hadi bakalım
Orucken içemiyorum ama bu bir gerçek te sabahtan beri şişe hiç elimden düşmedi ama tuvalettende çıkamadım :))Oooo badeecik süpersin kuzu yaa 2.5 litre su içmişsin vallaha tebrikler
2 gün önce içemem diyordun bak nasıl alıştın
Tebrik tebriik tebrik
Şu bakanı kim kiizzzSu bakanı başarılı maşallah ..tabi suyu güzel içince ciltte bile belli oluyor
Balbademım dıye sevıyom senı
Aman ha darılma gücenme yanlış anlama olmasın bebişim
Yok kiizzz ne alınması inşallah veririz benim azimimin hiç bozulmaması lazımHep bırlıkte gülüm ya
Sen ben yok bız varız ve bız yaparız
Benimki kıskançlıktan ne yapacağını bilemiyor kilo verdim diye ölecek vallaha sahura da kalkmıyorHanı nırde benımkı 100 gecelı çok oldu
Yeni tartıyı baz alalım, 97 güzel bence süper verilir tıkır tıkır ohh bir anda 10 10 verdir AllahııımBen tartıldım
Ikı tartı arası 600 gr fark var
97 yenı tartı
Ama guvenın lısteye 94 altı ınecem
Bızde o işi hacım yapar
Pek güzel olmuş dıye yıllardır yağlarım cayı ona kitlerım
Canım kahvaltı hazırlamak ıstemedıgınde menemen yapacamda senınkı kadar olmuyo derım
Kahvaltıyı kıtlerım
Bu kadar ince nasıl dogruyon elının lezzetli yawwww
Yemek degıl sırf salata yenmelı derım salatayıda kıtlerım
Beleş yasıyom ben
Ne diyosuun 34 beden nasıl bir şey yaa inanılmaz sıfır beden yani imkansız benim için leğen kalçalıyım benBırıde benım
52 den 34 e inmıslıgım ve aynı hızla cıkmıslıgım var
Aldığımda yaşlıydı ondan hor kullanıyom
Benim kııız su bakanı Döne benAynen öyle yaptım canım boool salata bir kepçe küçük çorba 3 yemek kaşığı kadar kabak patlıcan tavuktan oluşan türlü yedim ekmek önümüzdeki bir hafta yok
Orucken içemiyorum ama bu bir gerçek te sabahtan beri şişe hiç elimden düşmedi ama tuvalettende çıkamadım :))
Şu bakanı kim kiizzz
Azmimizi bozmuyoruz tatlı bademcik canımYok kiizzz ne alınması inşallah veririz benim azimimin hiç bozulmaması lazım
Yapma beKizlar ben bu aksam hayvan gibi yedim ya
%10 oranında kılo kaybedılmesı mümkün olduğumuz kılonunGuveniyorummm
Hepımız oyleyızYok kiizzz ne alınması inşallah veririz benim azimimin hiç bozulmaması lazım
Kizlar ben bu aksam hayvan gibi yedim ya
Hadi bakalım
Olan olmuş üzülme rejim gitti diye şakın düşünme..sıkı bir protein günü seni kurtarır benceKizlar ben bu aksam hayvan gibi yedim ya
46 nın nadıde örnegı oluyorumBenimki kıskançlıktan ne yapacağını bilemiyor kilo verdim diye ölecek vallaha sahura da kalkmıyor
Yeni tartıyı baz alalım, 97 güzel bence süper verilir tıkır tıkır ohh bir anda 10 10 verdir Allahııım
delisin yaa
Ne diyosuun 34 beden nasıl bir şey yaa inanılmaz sıfır beden yani imkansız benim için leğen kalçalıyım ben
Benim kııız su bakanı Döne ben
6 kilo ama %10 u nasil verceeeeeemmmm%10 oranında kılo kaybedılmesı mümkün olduğumuz kılonun
Iyı degerlendırmem lazım
Olacak elifim 300-500 de olsa bıtecek
Aferin zilliye devamMenüm
Sahur
1 dilim kızarmış tam buğday
1 yumurta
2 kk peynir
Domates
Salatalik
İftar
6 kaşık etli patlıcan yemeği
Avuc ici kadar pide
1 bardak kefir
Salata
Su 2 ye tmm lanacak
Yürüyüş ve inşallah jilian yapilacak
2.5 yapalım suyuMenüm
Sahur
1 dilim kızarmış tam buğday
1 yumurta
2 kk peynir
Domates
Salatalik
İftar
6 kaşık etli patlıcan yemeği
Avuc ici kadar pide
1 bardak kefir
Salata
Su 2 ye tmm lanacak
Yürüyüş ve inşallah jilian yapilacak
Besteeee cıbık gıcık kraker6 kilo ama %10 u nasil verceeeeeemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?