Kesin yoğurtlu şakşuka yedin kesinTızlar iyi akşamlar menümü paylaşayım bakalım yorumlar nasıl olacak kızarsanız telafi ederim artık
bende de vardı galiba tarif bir bakayım ..hurmayı 8 saat suda bekletip onun suyuyla falan yapıyorlardı ..hem lazım bizeKizlar menum sahur corba 2yumurta
Iftar corba 2kofte 3kasik bamya salata yogurtlu kozlenmis patlican
Arada sutlu kahveyle balli irmik tatlisi yaptim azcik yedim. Rafine seker kullanmadan hafif neler yeriz onu arastiriyorum.
Su 3lt spor 20dk kardiyo aksam bolgesel
İki sorum olacak sayın kitkurduMENÜM
sahur
yok
iftar
3 tane içli köfte
salata
1 baget
1tane zeytin büyüklüğünde et
1 sb ayran
1 tane erik
su 2 lt şimdilik
biri hortumu bağlasa yok demem bugün bana bir haller oldu
1 saat yürüyüş + nerdeyse toto yerle temas etmedi
İçli köfte haşlama ise ve büyük değilse sorun olmaz bence ..şahursuz nasıl yaptın canım dikkat et kendine...şekerin falan düşmesin..MENÜM
sahur
yok
iftar
3 tane içli köfte
salata
1 baget
1tane zeytin büyüklüğünde et
1 sb ayran
1 tane erik
su 2 lt şimdilik
biri hortumu bağlasa yok demem bugün bana bir haller oldu
1 saat yürüyüş + nerdeyse toto yerle temas etmedi
Lokma diyeceğim lokman büyük mü ağzına teptinmi kibar kibar mı ısırdın diyeceksin ortalama büyüklük verdim bizde kuşbaşı kağıt kebabı olarak fırında bir gün önceden pişirilmeye başlanır doyunca 1 çatal aldım oda zeytin kadardıİki sorum olacak sayın kitkurdu
1. 3 adet içli köfte??? Niçin neden kızarmış mı haşlanmış mı insanın da yanını çektiriyorsun kankaaaa
2. Zeytin büyüklüğünde et tanımlaması nasıl yaaa
Sahurda uyuyakalmışım zilli beni mahvetti nasıl uyuduğumu bilmiyorum sizlerle konuşurken gitmişim haşlamaydı ortalama yumurta kadardı diyeyimİçli köfte haşlama ise ve büyük değilse sorun olmaz bence ..şahursuz nasıl yaptın canım dikkat et kendine...şekerin falan düşmesin..
Şuan 3 e tamamlıyorum onu doneciiim bugün emzirme döneminden sora ilk rekorumBugünün su birincisizukkum
kendisini kutluyoruz
Başarılarının devamını diliyoruz
Yaşasın 13 onüç ooon üüüççç
SüüüpersiiinŞuan 3 e tamamlıyorum onu doneciiim bugün emzirme döneminden sora ilk rekorum
Spor konusunda çok tembelim ben yaaaa anlatamam 83 e düştüm 2 buçuk ay evvel gene aldım kilo verince mutlu olup yiyorumŞekillere bakıp yazabilirsin set halinde ..mesela
10kere mekik 3 set halinde..ben öyle yapıp yavaş yavaş sayıyı artırıyorum
Tamam küsme yaaLokma diyeceğim lokman büyük mü ağzına teptinmi kibar kibar mı ısırdın diyeceksin ortalama büyüklük verdim bizde kuşbaşı kağıt kebabı olarak fırında bir gün önceden pişirilmeye başlanır doyunca 1 çatal aldım oda zeytin kadardı
Sahurda uyuyakalmışım zilli beni mahvetti nasıl uyuduğumu bilmiyorum sizlerle konuşurken gitmişim haşlamaydı ortalama yumurta kadardı diyeyim
zukkum yavru kuşum harikasın tebrik ediyorum ne güzel içmişsin afiyet olsun menünü de beğendim bugün en azından su onları alıp gider
Acıktım ama yarım litresi keser diye düşündüm kesmezsr diye 2 kayısı 2 yemek kaşığı chia tohumu 1 bardak süt 1 yemek. Kaşığı yulaf dan böyle kup gibin bisi yaptım sahuru beklersem yerim beklemesem yatın ara öğün olur bana bu arada chia yine kullananlariniz var miSüüüpersiiin
Ben ara sıra yiyorum hiç tatsız tutsuz bir şey ama lifliymişAcıktım ama yarım litresi keser diye düşündüm kesmezsr diye 2 kayısı 2 yemek kaşığı chia tohumu 1 bardak süt 1 yemek. Kaşığı yulaf dan böyle kup gibin bisi yaptım sahuru beklersem yerim beklemesem yatın ara öğün olur bana bu arada chia yine kullananlariniz var mi
Bugunluk oyle idare et o zaman sonra baslarsinVar ama tamire gitmesi gerekiyor indirebilirsem tv den yapmaya çalışırım hiç olmadı ip atlarim
Aynen 1.5 2 kuzumBestttt yemekten ne kadar süre sonra spor yapılıyor sanki 2 saat sonra mıydı
Bugğn bir tek 45 dakika yürüyüş yaptım daha
Aynen kuzum iyi oluyo vala ben instagramdan buluyorum baya tarifBurda Türk nüfusun yoğun olduğu 3 bölge var ..oralarda market,fırın ,pazar var ..oralara gidiyoruz herşey var..10 sene önceye kadar pek yokmuş ama şimdi var..yufkacı bile var..Oralara gidiyoruz ..
bende de vardı galiba tarif bir bakayım ..hurmayı 8 saat suda bekletip onun suyuyla falan yapıyorlardı ..hem lazım bize
Canim sporla cok daha sıkı olursun ama birakma benceSpor konusunda çok tembelim ben yaaaa anlatamam 83 e düştüm 2 buçuk ay evvel gene aldım kilo verince mutlu olup yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?