Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
sahur
yok
iftar
3 tane içli köfte
salata
1 baget
1tane zeytin büyüklüğünde et
1 sb ayran
1 tane erik
su 2 lt şimdilik
biri hortumu bağlasa yok demem bugün bana bir haller oldu
1 saat yürüyüş + nerdeyse toto yerle temas etmedi

Burda Türk nüfusun yoğun olduğu 3 bölge var ..oralarda market,fırın ,pazar var ..oralara gidiyoruz herşey var..10 sene önceye kadar pek yokmuş ama şimdi var..yufkacı bile var..Oralara gidiyoruz ..
bende de vardı galiba tarif bir bakayım ..hurmayı 8 saat suda bekletip onun suyuyla falan yapıyorlardı ..hem lazım bize

İki sorum olacak sayın kitkurdu
1. 3 adet içli köfte??? Niçin neden kızarmış mı haşlanmış mı insanın da yanını çektiriyorsun kankaaaa
2. Zeytin büyüklüğünde et tanımlaması nasıl yaaa

İçli köfte haşlama ise ve büyük değilse sorun olmaz bence ..şahursuz nasıl yaptın canım dikkat et kendine...şekerin falan düşmesin..

Lokma diyeceğim lokman büyük mü ağzına teptinmi kibar kibar mı ısırdın diyeceksin ortalama büyüklük verdim bizde kuşbaşı kağıt kebabı olarak fırında bir gün önceden pişirilmeye başlanır doyunca 1 çatal aldım oda zeytin kadardı

İçli köfte haşlama ise ve büyük değilse sorun olmaz bence ..şahursuz nasıl yaptın canım dikkat et kendine...şekerin falan düşmesin..
Sahurda uyuyakalmışım zilli beni mahvetti nasıl uyuduğumu bilmiyorum sizlerle konuşurken gitmişim haşlamaydı ortalama yumurta kadardı diyeyim

Şekillere bakıp yazabilirsin set halinde ..mesela
10kere mekik 3 set halinde..ben öyle yapıp yavaş yavaş sayıyı artırıyorum
Spor konusunda çok tembelim ben yaaaa anlatamam 83 e düştüm 2 buçuk ay evvel gene aldım kilo verince mutlu olup yiyorum

Tamam küsme yaa

zukkum yavru kuşum harikasın tebrik ediyorum ne güzel içmişsin afiyet olsun menünü de beğendim bugün en azından su onları alıp gider
Acıktım ama yarım litresi keser diye düşündüm kesmezsr diye 2 kayısı 2 yemek kaşığı chia tohumu 1 bardak süt 1 yemek. Kaşığı yulaf dan böyle kup gibin bisi yaptım sahuru beklersem yerim beklemesem yatın ara öğün olur bana bu arada chia yine kullananlariniz var mi

Ben ara sıra yiyorum hiç tatsız tutsuz bir şey ama lifliymiş

Aynen kuzum iyi oluyo vala ben instagramdan buluyorum baya tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…