Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ender saraç da pideyi avuç içi kadar yiyin diyordu iyi etmişsin pidesiz olmaz yaa bitiyor bak ramazan pide mide de olmaz ortalıkta
berilceee Pembe_patikli siz almanyada pide bulabiliyor musunuz kızlar vardır dimi öyle türk fırınları filan
Hepımız oyleyız
Tombıkler daha alıngan oluyor
Öyleyse bu takımın ağır topu benım alınmayın bana
Duygusal tombikler takımı
Olan olmuş üzülme rejim gitti diye şakın düşünme..sıkı bir protein günü seni kurtarır bence
Ben de öyle dedim dün belki metabolizmanda şaşırma olmuştur belki daha iyi sonuç alırsın
Lazım bazen nefsini köreltmek gerek ara sıra yoksa mutsuz oluyor insan
Besteeee cıbık gıcık kraker
Şurda kendımı motıve edıyom yavvvv
Hıc 60 olmadım kı bıleyım
Derın denızlerıde sen bılmıyon
97 de olmayı kolaymı sanıyom canım
Ya 34 bedenken kaç kiloydun beril
Ben en az 49 dum ortaokulda ama annem bana hamileyken 49 kg ymuş nasıl oluyorsa çırpı gibi eskiler nasıl zayıflarmış yaa gençken
Ben göremedim o kiloları eşimle tanıştığımda 62 kg idim en az kilom o yani 50 leri bilmem

Menüm:
Kahvaltı 08: Yarım avuç beyaz leblebi, çeyrek avuç badem içi çiğ, çeyrek avuç vişne kurusu, 2.5 tane günkurusu
Öğlen 14: Salata (İçindekiler: 2 domates, 2 salatalık, 1 küçük baş kuru soğan, taze nane, maydanoz, 1.5 limonun suyu, 1 kuşkonmaz, 2 sivri biber, 2 dilimlik gibi pide), 1 kk süzme peynir
Ara: Yarım avuç kurusu
Akşam 20.30: Salata (İçindekiler: Aynı malzemelere yarım yeşil elma, 2 dilim ananas ekledim)
Ben ettim siz etmeyin karman çorman salata yapmayın akabinde cırcır oldum

Kizlar menum sahur corba 2yumurta
Iftar corba 2kofte 3kasik bamya salata yogurtlu kozlenmis patlican
Arada sutlu kahveyle balli irmik tatlisi yaptim azcik yedim. Rafine seker kullanmadan hafif neler yeriz onu arastiriyorum.
Su 3lt spor 20dk kardiyo aksam bolgesel

Valla salatalarını pek beğendim..öğlen yanına protein koymuşsun çok güzel..
Akşam da pek güzel ..yalnız kuru meyvelerin şekeri fazla oluyor diye okumuştum ona bakmak lazım..
Boşver detoks olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…