- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Canım sen ufak bir detoks yapsana ..son kilolar zor gider gıdım gıdım6 kilo ama %10 u nasil verceeeeeemmmm
Kız ben anlamadım o zilliyi yaaa tele indiriyim dedim indiremedim pc bozuk tamire gitmesi lazım nasıl başlıyım bilemedimCanim jilliana baslicaktin baslayacak mosin bugunzukkum
Ender saraç da pideyi avuç içi kadar yiyin diyordu iyi etmişsin pidesiz olmaz yaa bitiyor bak ramazan pide mide de olmaz ortalıktaMenüm
Sahur
1 dilim kızarmış tam buğday
1 yumurta
2 kk peynir
Domates
Salatalik
İftar
6 kaşık etli patlıcan yemeği
Avuc ici kadar pide
1 bardak kefir
Salata
Su 2 ye tmm lanacak
Yürüyüş ve inşallah jilian yapilacak
Duygusal tombikler takımıHepımız oyleyız
Tombıkler daha alıngan oluyor
Öyleyse bu takımın ağır topu benım alınmayın bana
Ben de öyle dedim dün belki metabolizmanda şaşırma olmuştur belki daha iyi sonuç alırsınOlan olmuş üzülme rejim gitti diye şakın düşünme..sıkı bir protein günü seni kurtarır bence
Ya 34 bedenken kaç kiloydun berilBesteeee cıbık gıcık kraker
Şurda kendımı motıve edıyom yavvvv
Hıc 60 olmadım kı bıleyım
Derın denızlerıde sen bılmıyon
97 de olmayı kolaymı sanıyom canım
İp var mı ipin varsa ip atla mademKız ben anlamadım o zilliyi yaaa tele indiriyim dedim indiremedim pc bozuk tamire gitmesi lazım nasıl başlıyım bilemedim
Oructum canim ya gozum dondu bi anda anlamadimYapma be
Neler yedin
Geç mi yedin oruç muydun
Alıcam canım burada yağmur fena yağıyor çok fazla bi çıkamadım dışarı 2 3 gündür hava düzelince çıkıp hemen halledicemİp var mı ipin varsa ip atla madem
Eliptiğin geldi mi şekerimAlıcam canım burada yağmur fena yağıyor çok fazla bi çıkamadım dışarı 2 3 gündür hava düzelince çıkıp hemen halledicem
Hahaha abla yaa bak gor kisa sure sonra 60lari goreceksin demedi demeeeeeeeeBesteeee cıbık gıcık kraker
Şurda kendımı motıve edıyom yavvvv
Hıc 60 olmadım kı bıleyım
Derın denızlerıde sen bılmıyon
97 de olmayı kolaymı sanıyom canım
Bilgisayar yok mu caniiimmKız ben anlamadım o zilliyi yaaa tele indiriyim dedim indiremedim pc bozuk tamire gitmesi lazım nasıl başlıyım bilemedim
Canim ramazan ve tatil bitsin yapcamm.Canım sen ufak bir detoks yapsana ..son kilolar zor gider gıdım gıdım
Yok ya hain herif dün vermiş birine heeemneEliptiğin geldi mi şekerim
Var ama tamire gitmesi gerekiyor indirebilirsem tv den yapmaya çalışırım hiç olmadı ip atlarimBilgisayar yok mu caniiimm
Valla salatalarını pek beğendim..öğlen yanına protein koymuşsun çok güzel..Menüm:
Kahvaltı 08: Yarım avuç beyaz leblebi, çeyrek avuç badem içi çiğ, çeyrek avuç vişne kurusu, 2.5 tane günkurusu
Öğlen 14: Salata (İçindekiler: 2 domates, 2 salatalık, 1 küçük baş kuru soğan, taze nane, maydanoz, 1.5 limonun suyu, 1 kuşkonmaz, 2 sivri biber, 2 dilimlik gibi pide), 1 kk süzme peynir
Ara: Yarım avuç kurusu
Akşam 20.30: Salata (İçindekiler: Aynı malzemelere yarım yeşil elma, 2 dilim ananas ekledim)
Ben ettim siz etmeyin karman çorman salata yapmayın akabinde cırcır oldum
Şekillere bakıp yazabilirsin set halinde ..meselaVar ama tamire gitmesi gerekiyor indirebilirsem tv den yapmaya çalışırım hiç olmadı ip atlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?