Küstüm küstüm diye bir türkü vardı adamın adını unuttum küstüm show benden sana gelsinTamam küsme yaa
Latif doğan o kızKüstüm küstüm diye bir türkü vardı adamın adını unuttum küstüm show benden sana gelsin
Kabul etmiyorumBestttt bir araba dayak yemiş gibiyim her yerim ağrıyor kollar bacaklar tipim kaydı kız bugün yürüdüm hiç oturmadım az uyudum öyle gariban öyle biçare sefil sefil bakıyorum ki görsen acırsın acaba acaba diyorum bugün zilliyi görmesem mi
Canim sporla cok daha sıkı olursun ama birakma bence
Bugunluk oyle idare et o zaman sonra baslarsin
Haklısınız spor şart yarından basliyom ipe sözBen ara sıra yiyorum hiç tatsız tutsuz bir şey ama lifliymiş
Afiyet olsun spor ve su da güzelKızlar menümü yazayım
Sabah
2 bardak limonlu su
Peynir domates biber
1 dilim ekmek
Çay
Ara
Şade kahve
5 vişne
Öğlen
Dünkü patlıcan yemeğinde 8 kaşık
Bol salata
1 dilim ekmek
Ara
4 badem 1 yeşil çay
Akşam
6 kaşık mantar yemeği
Bol salata 1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
Acıkırsam tarçınlı süt..
Su şimdiden 2 litre oldu 2,,5 olur
Spor
Göbek bacak kol hareketleri15*3
9500 adım akşama jillian
Ben koştururken unutmuşum yarın tartılayım artık
Kızarmış tam buğday ızgara vb değil mi menü güzel afiyet olsun zilli beni öldürdü kaşığı kaldırırken bile perişandım Elif birde Döne'den cırcır eden salatasının tarifini istesek iyi olacak sumak nasıl iyi geldi mi deneyeyim miMenüm
Sahur
1 dilim kızarmış tam buğday
1 yumurta
2 kk peynir
Domates
Salatalik
İftar
6 kaşık etli patlıcan yemeği
Avuc ici kadar pide
1 bardak kefir
Salata
Su 2 ye tmm lanacak
Yürüyüş ve inşallah jilian yapilacak
Menüm:
Kahvaltı 08: Yarım avuç beyaz leblebi, çeyrek avuç badem içi çiğ, çeyrek avuç vişne kurusu, 2.5 tane günkurusu
Öğlen 14: Salata (İçindekiler: 2 domates, 2 salatalık, 1 küçük baş kuru soğan, taze nane, maydanoz, 1.5 limonun suyu, 1 kuşkonmaz, 2 sivri biber, 2 dilimlik gibi pide), 1 kk süzme peynir
Ara: Yarım avuç kurusu
Akşam 20.30: Salata (İçindekiler: Aynı malzemelere yarım yeşil elma, 2 dilim ananas ekledim)
Ben ettim siz etmeyin karman çorman salata yapmayın akabinde cırcır oldum
Afiyet olsun hafif lezzetleri bekliyoruzKizlar menum sahur corba 2yumurta
Iftar corba 2kofte 3kasik bamya salata yogurtlu kozlenmis patlican
Arada sutlu kahveyle balli irmik tatlisi yaptim azcik yedim. Rafine seker kullanmadan hafif neler yeriz onu arastiriyorum.
Su 3lt spor 20dk kardiyo aksam bolgesel
Oh siz agridi dedikce mutlu oluyorumBenimde her tarafım ağrıdı valla ama eminim karşılığını alacağız ..
Sonuclari hep beraber gorceez. Hem kilo vermen hizlanir hem sımsıkı bi hatun olacaksinnn
İnşallahSonuclari hep beraber gorceez. Hem kilo vermen hizlanir hem sımsıkı bi hatun olacaksinnn
Kız ben daha bebeyim birkaç günlük ancayım yeni başladım hadi birlikte başlamış olalımBestttt o zaman bi tokatta da bana at da kendime geleyim kit kurdu ilk kaçta başladın sayı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?