Tamam o zaman ip olarak ne kullanıyorsun çamaşır ipi falan miKız ben daha bebeyim birkaç günlük ancayım yeni başladım hadi birlikte başlamış olalım
Eski dostlar olarak gözüm hem senin hemdeSevgiler Zuhal im. Bizi de yalnız bırakma her daim desteğine ihtiyacım var bunu çok iyi biliyorum.
Kızımın ipi vardı şimdilik onu kullanıyorum boyum uzun azıcık kısa geliyor bana ben atlarken çocuklar katıla katıla gülüyorTamam o zaman ip olarak ne kullanıyorsun çamaşır ipi falan mi
Canım ben de aynı dertten muzdaribim Karatayı yapmıyorum bırakınca çok aldım ama kızlar şeker spora bile başladık çok iyi oldu rehavetten çıktım istediğim yere gelincede kilo almayacağım bir beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum kayınvaldelik nasıl gidiyor Zuhalciğim düğün bu yıl mı torun nasıl benden de sevgiler duygular karşılıklı biliyorsunEski dostlar olarak gözüm hem senin hemdekitkurdu nalanımın üstünde cnm
Herzaman hep destek tam destek
Nerde olduğumuzun bi önemi yok
Ne zaman ihtiyaç duyarsan ben burdayım
Benimde niyetim bayram sonrası start vermekti zaten. Çoook aldım
kitkurdu nalan artık benden zayıfsın kızzz :))
5 ayda 20 kilo alıp geldim
berilceee beril aynıymışız tatlım
Ama ben seninle yarışmak falan istemiyom :)))
Bu sefer az yemeye kendimi alıştırmak istemiyorum
Hadi bakalım hepimize kolay gelsin
Boyun kaç kızKızımın ipi vardı şimdilik onu kullanıyorum boyum uzun azıcık kısa geliyor bana ben atlarken çocuklar katıla katıla gülüyor
Hepsini bir kerede mi söyleyeyimBoyun kaç kız
Detokslar çöpe sağlıklı zayiflayalim Zuhal im. Yanımda olduğunu hissettirdiğin için çok teşekkürler. Amaç belli hedef belli haydi kolay gelsin.Eski dostlar olarak gözüm hem senin hemdekitkurdu nalanımın üstünde cnm
Herzaman hep destek tam destek
Nerde olduğumuzun bi önemi yok
Ne zaman ihtiyaç duyarsan ben burdayım
Benimde niyetim bayram sonrası start vermekti zaten. Çoook aldım
kitkurdu nalan artık benden zayıfsın kızzz :))
5 ayda 20 kilo alıp geldim
berilceee beril aynıymışız tatlım
Ama ben seninle yarışmak falan istemiyom :)))
Bu sefer az yemeye kendimi alıştırmak istemiyorum
Hadi bakalım hepimize kolay gelsin
Her gun gazliyorum burdan sen de yarin basla sonrasinda sopa var yapmayanaBestttt o zaman bi tokatta da bana at da kendime geleyim kit kurdu ilk kaçta başladın sayı olarak
Hepsini bir kerede mi söyleyeyim
vayy hadi bakalım iyi başlangıç.Ben tartıldım
Ikı tartı arası 600 gr fark var
97 yenı tartı
Ama guvenın lısteye 94 altı ınecem
süper sin bebek.Kızlar menümü yazayım
Sabah
2 bardak limonlu su
Peynir domates biber
1 dilim ekmek
Çay
Ara
Şade kahve
5 vişne
Öğlen
Dünkü patlıcan yemeğinde 8 kaşık
Bol salata
1 dilim ekmek
Ara
4 badem 1 yeşil çay
Akşam
6 kaşık mantar yemeği
Bol salata 1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
Acıkırsam tarçınlı süt..
Su şimdiden 2 litre oldu 2,,5 olur
Spor
Göbek bacak kol hareketleri15*3
9500 adım akşama jillian
Valla sen bu işi biliyorsun Beril saygıyla egiliyorum.Bızde o işi hacım yapar
Pek güzel olmuş dıye yıllardır yağlarım cayı ona kitlerım
Canım kahvaltı hazırlamak ıstemedıgınde menemen yapacamda senınkı kadar olmuyo derım
Kahvaltıyı kıtlerım
Bu kadar ince nasıl dogruyon elının lezzetli yawwww
Yemek degıl sırf salata yenmelı derım salatayıda kıtlerım
Beleş yasıyom ben
Evet haftaya kadarcikHaftaya kadar rahatsın yani
Nankör bu işler
yapalım da Nerede içeyim cırk oldum Çayda varya :) dikkat ederim tartım yok ama avuç içi kadar ayarlıyorum sadece et olunca iyimi2.5 yapalım suyu
Et mıktarı öğünde et 80 gr tavuk balık 110 gr
Soyleyım dıdıydım tatlıskom
sıcak sıcak almışlar bacim son son yedim.Ender saraç da pideyi avuç içi kadar yiyin diyordu iyi etmişsin pidesiz olmaz yaa bitiyor bak ramazan pide mide de olmaz ortalıkta
berilceee @anderes siz almanyada pide bulabiliyor musunuz kızlar vardır dimi öyle türk fırınları filan
Duygusal tombikler takımı
Ben de öyle dedim dün belki metabolizmanda şaşırma olmuştur belki daha iyi sonuç alırsın
Lazım bazen nefsini köreltmek gerek ara sıra yoksa mutsuz oluyor insan
Ya 34 bedenken kaç kiloydun beril
Ben en az 49 dum ortaokuldaama annem bana hamileyken 49 kg ymuş nasıl oluyorsa çırpı gibi eskiler nasıl zayıflarmış yaa gençken
Ben göremedim o kiloları eşimle tanıştığımda 62 kg idim en az kilom o yani 50 leri bilmem
tarifini aldım Nalan la cırcır olmak istiyoruz.Menüm:
Kahvaltı 08: Yarım avuç beyaz leblebi, çeyrek avuç badem içi çiğ, çeyrek avuç vişne kurusu, 2.5 tane günkurusu
Öğlen 14: Salata (İçindekiler: 2 domates, 2 salatalık, 1 küçük baş kuru soğan, taze nane, maydanoz, 1.5 limonun suyu, 1 kuşkonmaz, 2 sivri biber, 2 dilimlik gibi pide), 1 kk süzme peynir
Ara: Yarım avuç kurusu
Akşam 20.30: Salata (İçindekiler: Aynı malzemelere yarım yeşil elma, 2 dilim ananas ekledim)
Ben ettim siz etmeyin karman çorman salata yapmayın akabinde cırcır oldum
Afiyet olsun beğendim menüyü tatlı da kulağa hos geliyor ballı irmik ımmmmKizlar menum sahur corba 2yumurta
Iftar corba 2kofte 3kasik bamya salata yogurtlu kozlenmis patlican
Arada sutlu kahveyle balli irmik tatlisi yaptim azcik yedim. Rafine seker kullanmadan hafif neler yeriz onu arastiriyorum.
Su 3lt spor 20dk kardiyo aksam bolgesel
Afiyet olsun canım. Menü güzel içli köfteler de haslamaymis zaten sıkıntısızMENÜM
sahur
yok
iftar
3 tane içli köfte
salata
1 baget
1tane zeytin büyüklüğünde et
1 sb ayran
1 tane erik
su 2 lt şimdilik
biri hortumu bağlasa yok demem bugün bana bir haller oldu
1 saat yürüyüş + nerdeyse toto yerle temas etmedi
ben her ramazan kilo alırdım çok şükür 2 yıldır ramazanlar im bilinçli geçiyor yemiyorum fil gibi.Önceden Ramazan'da kilo alan var mı aramızda?
Tebrikler bade cım harikasın.Bugünün su birincisizukkum
kendisini kutluyoruz
Başarılarının devamını diliyoruz
Yaşasın 13 onüç ooon üüüççç
Afiyet olsun bi kaç kez tatlı olarak süte karıştırdım kuru meyve kakao 5 saat bekletip yedim üşendiğimden yapmıyorum. Yoğurda karıştırıp yiyorum.Acıktım ama yarım litresi keser diye düşündüm kesmezsr diye 2 kayısı 2 yemek kaşığı chia tohumu 1 bardak süt 1 yemek. Kaşığı yulaf dan böyle kup gibin bisi yaptım sahuru beklersem yerim beklemesem yatın ara öğün olur bana bu arada chia yine kullananlariniz var mi
ahh Kıyamam zilli yi görmek şart bebeğim napalım buda geçer birgünBestttt bir araba dayak yemiş gibiyim her yerim ağrıyor kollar bacaklar tipim kaydı kız bugün yürüdüm hiç oturmadım az uyudum öyle gariban öyle biçare sefil sefil bakıyorum ki görsen acırsın acaba acaba diyorum bugün zilliyi görmesem mi
Valla salata nin tarifini yazdım ben Çırçır olmak istiyorum.Afiyet olsun spor ve su da güzel
Ben koştururken unutmuşum yarın tartılayım artık
Kızarmış tam buğday ızgara vb değil mi menü güzel afiyet olsun zilli beni öldürdü kaşığı kaldırırken bile perişandım Elif birde Döne'den cırcır eden salatasının tarifini istesek iyi olacak sumak nasıl iyi geldi mi deneyeyim mi
Afiyet olsun
Afiyet olsun hafif lezzetleri bekliyoruz
diyet defterine yazin kizlar acil durumlar için cırcır salatası
sadist ruhlumusun kızOh siz agridi dedikce mutlu oluyorum
hoşçakal canım sabah görüşürüz.Brn kaçtım kızlar sağım solum ağrıyor ama içim çok rahat
Sporumu yaptım
Diyetimi yaptım
İyi bir gündü şükür haydi hoşçakalın ben bayılır artık
Ooo olmadı ki ama Döne iç bakım hadi limon sıkıp.1 itiraf:
Spor sadece yürüyüş yaptım
Su 500 ml içtim
Sizin agriyan kaslarinizin guclenmesi mutlu ediyo agriya agriya yakcaz pis yaglarivayy hadi bakalım iyi başlangıç.
süper sin bebek.
Valla sen bu işi biliyorsun Beril saygıyla egiliyorum.
Evet haftaya kadarcik(((
yapalım da Nerede içeyim cırk oldum Çayda varya :) dikkat ederim tartım yok ama avuç içi kadar ayarlıyorum sadece et olunca iyimi
sıcak sıcak almışlar bacim son son yedim.
tarifini aldım Nalan la cırcır olmak istiyoruz.
Afiyet olsun bebegim harikasın.
Afiyet olsun beğendim menüyü tatlı da kulağa hos geliyor ballı irmik ımmmm
Afiyet olsun canım. Menü güzel içli köfteler de haslamaymis zaten sıkıntısız
ben her ramazan kilo alırdım çok şükür 2 yıldır ramazanlar im bilinçli geçiyor yemiyorum fil gibi.
Tebrikler bade cım harikasın.zukkum
Afiyet olsun bi kaç kez tatlı olarak süte karıştırdım kuru meyve kakao 5 saat bekletip yedim üşendiğimden yapmıyorum. Yoğurda karıştırıp yiyorum.
ahh Kıyamam zilli yi görmek şart bebeğim napalım buda geçer birgün
Valla salata nin tarifini yazdım ben Çırçır olmak istiyorum.
Sumak içiyorum dün içtim midem bomboş oldu sanki yediklerim den mi diye düşündüm bugün yine içtim midem bomboş açım bacim bende yazicaktim zaten dene bakalım aynısı Sana da olacakmi.
diyet defterine yazin kizlar acil durumlar için cırcır salatası
sadist ruhlumusun kız
hoşçakal canım sabah görüşürüz.
Biliyorum canım ; ( ayağa kalkarken beste beste diye anıyorum sen kulakların çınliyormu?Sizin agriyan kaslarinizin guclenmesi mutlu ediyo agriya agriya yakcaz pis yaglaritarifi veririm kuzu istediginde guzel oldu
Aman iyi yapmışın be güzelim ekmeksiz nereye kadar :))hele bizim gibi pis boğazlara gelmez :))Canım ben de aynı dertten muzdaribim Karatayı yapmıyorum bırakınca çok aldım ama kızlar şeker spora bile başladık çok iyi oldu rehavetten çıktım istediğim yere gelincede kilo almayacağım bir beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum kayınvaldelik nasıl gidiyor Zuhalciğim düğün bu yıl mı torun nasıl benden de sevgiler duygular karşılıklı biliyorsun
Bade cım görmemişim menunu. Afiyet olsun başka kh olmadığı için dolma güzel şekeri seviyorsun sanırımİnanmıyorum kendime kızlar 2.5 literatür şu içtim şuana kadar öğlen 2 kabak dolması yedim küçük bi fırın tavuk ara da 3 hurma tek şekerle yapılmış türk kahvesi içtim 3 tane de kayısı yedim az evvel eşime eşlik etmek için akşam bi kaşe çorba ve salata yiyeceğim
Aynen öyle cnm artık normal beslenecem belki perşembeleri bir tık az olurDetokslar çöpe sağlıklı zayiflayalim Zuhal im. Yanımda olduğunu hissettirdiğin için çok teşekkürler. Amaç belli hedef belli haydi kolay gelsin.
Kızzz sendemi spora başladın maşallahBiliyorum canım ; ( ayağa kalkarken beste beste diye anıyorum sen kulakların çınliyormu?
Sıcağı sıcağına istiyorum tarifi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?