Evet ya bide biliyorsun nsparsam yapayım 900 gramı geçemiyorum haftadaAynen öyle cnm artık normal beslenecem belki perşembeleri bir tık az olur
Sende lütfen kendini az yemeye alıştırma sonra çok zorlanıyosun
Ayy Zuhal im sorma kv burdayken şiştim aldım başımı gittim temmuzda full düğün elbiselere girmem lazım. biraz spor işe yarar diye düşünüyorum.Kızzz sendemi spora başladın maşallah
Ben ramazanda koltukla aşk yaşıyorum
Inş.bayramdan sonra küsecem ona :))
Kız haftalık 900 verirsen ne güzel işteEvet ya bide biliyorsun nsparsam yapayım 900 gramı geçemiyorum haftadao yüzden böyle de 900 gidiyor az yediğimde de en iyisi normal beslenmek.
Ayy Zuhal im sorma kv burdayken şiştim aldım başımı gittim temmuzda full düğün elbiselere girmem lazım. biraz spor işe yarar diye düşünüyorum.
İnşallah devam ettirebilirim şişmanlık kaderimiz olmasın.
Küs o koltuğa pis koltuk
Valla gitti kv iyi oldu maşallah i var benim bel fıtık lari azdı indir kaldırdan fiziğe gittim temmuzda yine fuzigim var inşallah bu iyi gelir. Yani onu iyilestireyim derken ven hasta oldum.Kız haftalık 900 verirsen ne güzel işte
Bazen biraz fazla Bazen az olur
En önemlisi stres olma
Tabiki normal ye cnm diyet eziyet olmasın amaç sağlıklı beslenmek
Sonucuda kilo vermek olacak
Kv gittimi evine nasıl oldu
Kıyafet sorununu hiç söyleme cnm inan dolabımda olan bişey kalmadı 2 taytla geçiriyom yeni bişey almakda istemiyorum yoksa bu kiloyu kabullenmiş olurum
Iyi olmuş spora başlaman olduğundan zayıf görünürsün
Ben inş.bayramdan sonra cnm
Bizim iftar 22. 00 de oluyor düşün artık
Hahahaha cinlamaz mi opucuklerimi yolluyorum cinlayincaBiliyorum canım ; ( ayağa kalkarken beste beste diye anıyorum sen kulakların çınliyormu?
Sıcağı sıcağına istiyorum tarifi.
Yine 15 dk yapabildim.Hahahaha cinlamaz mi opucuklerimi yolluyorum cinlayinca
Yarin 20yapmaya calis olur benceYine 15 dk yapabildim.
Şööylee kocaman bir bardak al canım oruç tutmuyorsan1 itiraf:
Spor sadece yürüyüş yaptım
Su 500 ml içtim
Burda normal somun ekmek Nasır varEnder saraç da pideyi avuç içi kadar yiyin diyordu iyi etmişsin pidesiz olmaz yaa bitiyor bak ramazan pide mide de olmaz ortalıkta
berilceee Pembe_patikli siz almanyada pide bulabiliyor musunuz kızlar vardır dimi öyle türk fırınları filan
Duygusal tombikler takımı
Ben de öyle dedim dün belki metabolizmanda şaşırma olmuştur belki daha iyi sonuç alırsın
Lazım bazen nefsini köreltmek gerek ara sıra yoksa mutsuz oluyor insan
Ya 34 bedenken kaç kiloydun beril
Ben en az 49 dum ortaokuldaama annem bana hamileyken 49 kg ymuş nasıl oluyorsa çırpı gibi eskiler nasıl zayıflarmış yaa gençken
Ben göremedim o kiloları eşimle tanıştığımda 62 kg idim en az kilom o yani 50 leri bilmem
3 köfte yağda kızartmaysa çok kötüMENÜM
sahur
yok
iftar
3 tane içli köfte
salata
1 baget
1tane zeytin büyüklüğünde et
1 sb ayran
1 tane erik
su 2 lt şimdilik
biri hortumu bağlasa yok demem bugün bana bir haller oldu
1 saat yürüyüş + nerdeyse toto yerle temas etmedi
Senceeeeee ben almamış olabılırmıyımÖnceden Ramazan'da kilo alan var mı aramızda?
Çok haklısınLokma diyeceğim lokman büyük mü ağzına teptinmi kibar kibar mı ısırdın diyeceksin ortalama büyüklük verdim bizde kuşbaşı kağıt kebabı olarak fırında bir gün önceden pişirilmeye başlanır doyunca 1 çatal aldım oda zeytin kadardı
Sahurda uyuyakalmışım zilli beni mahvetti nasıl uyuduğumu bilmiyorum sizlerle konuşurken gitmişim haşlamaydı ortalama yumurta kadardı diyeyim
Sen benle yarışma hatırı kalan bır sen varsın bebegımEski dostlar olarak gözüm hem senin hemde @kitkurdu nalanımın üstünde cnm
Herzaman hep destek tam destek
Nerde olduğumuzun bi önemi yok
Ne zaman ihtiyaç duyarsan ben burdayım
Benimde niyetim bayram sonrası start vermekti zaten. Çoook aldım
@kitkurdu nalan artık benden zayıfsın kızzz :))
5 ayda 20 kilo alıp geldim
berilceee beril aynıymışız tatlım
Ama ben seninle yarışmak falan istemiyom :)))
Bu sefer az yemeye kendimi alıştırmak istemiyorum
Hadi bakalım hepimize kolay gelsin
Oda mınık kulecık gıbı 173 hatırlıyomBoyun kaç kız
Tamam kuzum not ediyorum. Eve donunce yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?