Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haydi bakalım Leslie de candır ..
Gunaydin kizlar cok modum dusuk gece sahuru az yaptim aksam camis gibi yiyince evimi ozledim bilmem ne filan
geçer canım ya Allah sağlık versin ..insan düzenini arıyor valla ..olsun sen suçluluk duyma... ama bayrama kadar da kaçamak yapma​

Sağol canım aslında pek fark yok hurma oldumu şekersiz de içilir beni en büyük problemim ağzım boş kalsın istemiyorum

Bak aklıma ne geldi ..bir arkadaşım akide şekeri alıyordu bu yüzden ..diyordu bitrene kadar 15dkgeçiyor kendimi oyalıyorum diye..

Oda mınık kulecık gıbı 173 hatırlıyom
Kııız nalan amma uzunsun ya en kısanız benim demek kitkurdu maşallah
Gunaydin kizlar cok modum dusuk gece sahuru az yaptim aksam camis gibi yiyince evimi ozledim bilmem ne filan
Modunu düşüremene gerek yok burcu canım, toplan hadi olmazsa dışarı çık gel yarım saat yürüyüş olur dünküleri de yakarsın. Moral bozulursa diyet yürümeez biliyorsun. Can sıkıntısı yok.
Az kaldı ..ben malum sağlıktan fazla oruç tutamıyorum ..susuz kalmam yasak ..ama cuma cumartesi tutmaya niyetliyim..
Böbrekten mi canım geçmiş olsun
tezbitsin nerdesin? Oruçlu musun?
Yok ya bu ramazan hiç tutamadım. Allah affetsin vallaha. Bebeye kahvaltı ettirdim kendim ettim işte sabah mahmurluğu. Sabahları çok uyuzum ben ya suratsızım konuşasım olmuyor evde birisi varsa...
Diğerleri olmadı bir bu oldu..
Ben de foto yükleme özürlüyüm bazen oluyor çoğunlukla olmuyor sağdan soldan kes kes beceremiyorum

Canim dusurme modunu ramazan bitiyo normale donersin az kaldiii

Ins. Canim ya valla son 6 7 kilo var bi vereydim

Can skintisi bu ara dyzensiz hayattan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…