Canim dusurme modunu ramazan bitiyo normale donersin az kaldiiiGunaydin kizlar cok modum dusuk gece sahuru az yaptim aksam camis gibi yiyince evimi ozledim bilmem ne filan
geçer canım ya Allah sağlık versin ..insan düzenini arıyor valla ..olsun sen suçluluk duyma... ama bayrama kadar da kaçamak yapmaGunaydin kizlar cok modum dusuk gece sahuru az yaptim aksam camis gibi yiyince evimi ozledim bilmem ne filan
Az kaldı ..ben malum sağlıktan fazla oruç tutamıyorum ..susuz kalmam yasak ..ama cuma cumartesi tutmaya niyetliyim..Canim dusurme modunu ramazan bitiyo normale donersin az kaldiii
Sağol canım aslında pek fark yok hurma oldumu şekersiz de içilir beni en büyük problemim ağzım boş kalsın istemiyorumBade cım görmemişim menunu. Afiyet olsun başka kh olmadığı için dolma güzel şekeri seviyorsun sanırımhurma yiyip şekersiz kahve içmeyi deneyelim mi bir dahaki sefere. Güzel oluyor tavsiye ederim hemde o zehir yani şeker vücuduna girmez. Suyuna bayildim harika sin.
Kııız nalan amma uzunsun ya en kısanız benim demekOda mınık kulecık gıbı 173 hatırlıyom
Modunu düşüremene gerek yok burcu canım, toplan hadi olmazsa dışarı çık gel yarım saat yürüyüş olur dünküleri de yakarsın. Moral bozulursa diyet yürümeez biliyorsun. Can sıkıntısı yok.Gunaydin kizlar cok modum dusuk gece sahuru az yaptim aksam camis gibi yiyince evimi ozledim bilmem ne filan
Böbrekten mi canım geçmiş olsunAz kaldı ..ben malum sağlıktan fazla oruç tutamıyorum ..susuz kalmam yasak ..ama cuma cumartesi tutmaya niyetliyim..
Yok ya bu ramazan hiç tutamadım. Allah affetsin vallaha. Bebeye kahvaltı ettirdim kendim ettim işte sabah mahmurluğu. Sabahları çok uyuzum ben ya suratsızım konuşasım olmuyor evde birisi varsa...tezbitsin nerdesin? Oruçlu musun?
Ben de foto yükleme özürlüyüm bazen oluyor çoğunlukla olmuyor sağdan soldan kes kes beceremiyorumDiğerleri olmadı bir bu oldu..
Değil mi ama?bir bu oldu arada denerim yineKalorili bi foto olmuşPembe_patikli
Aynen kuzum son 5. Gecmis olsun cokAz kaldı ..ben malum sağlıktan fazla oruç tutamıyorum ..susuz kalmam yasak ..ama cuma cumartesi tutmaya niyetliyim..
Canim dusurme modunu ramazan bitiyo normale donersin az kaldiii
Kııız nalan amma uzunsun ya en kısanız benim demekkitkurdu maşallah
Modunu düşüremene gerek yok burcu canım, toplan hadi olmazsa dışarı çık gel yarım saat yürüyüş olur dünküleri de yakarsın. Moral bozulursa diyet yürümeez biliyorsun. Can sıkıntısı yok.
Böbrekten mi canım geçmiş olsun
Yok ya bu ramazan hiç tutamadım. Allah affetsin vallaha. Bebeye kahvaltı ettirdim kendim ettim işte sabah mahmurluğu. Sabahları çok uyuzum ben ya suratsızım konuşasım olmuyor evde birisi varsa...
Ben de foto yükleme özürlüyüm bazen oluyor çoğunlukla olmuyor sağdan soldan kes kes beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?