Benim boy 160 cmAlinti yapmayi denedim yine olmadi
Donecim senin boy kac
500 ml içtim sayende. Bugün içicem popo da çalışcam ya dün öyle yorgundum ki akşama yemek de yapmadım adam geldi oruç vallaha yazık sonra yumurta mumurta kırdım çay yaptım filan ona
kılo toplanman alt vucuttamıBenim boy 160 cm
500 ml içtim sayende. Bugün içicem popo da çalışcam ya dün öyle yorgundum ki akşama yemek de yapmadım adam geldi oruç vallaha yazık sonra yumurta mumurta kırdım çay yaptım filan ona
Sağlıklı olandan alırsın biraz ..tatlı şakın yeme haa..Kızlar bugün tartıldım gene tabi. Artık boy kilo indeksine 29.7 çıkıyorum, obezite bitti. Aşırı kşlolu sınıfındayım artık, buna seviniyorum ya darısı isteyen azim eden kardeşlerimin başına. İnşallah normal sınırı da görücez birlikte.
Tek korkum iftar daveti var akşama gene arkadaşlar çağırdılar, geçen çorba salata ile savmıştım da bu sefer anne babaları da olacak ayıp olur yemekleri annesi yapacak çünkü.
Bir de bayramda kv nin menülerini atlatmam lazım
Benim bacaklarım kalın popo geniş basen desen o biçim, bel diye bir şey yok zaten kalas gibi iniyor ergenlikte de yoktu bel mel olmadı bende hiç. Geçen ölçülerde gördün mü 90 küsur belim varElif 20 kusur yilda Adamin sifreyi
kılo toplanman alt vucuttamı
Ben tam iri hormonlu bır havuca benzıyom
Aman düzelir hepsi ..Benim bacaklarım kalın popo geniş basen desen o biçim, bel diye bir şey yok zaten kalas gibi iniyor ergenlikte de yoktu bel mel olmadı bende hiç. Geçen ölçülerde gördün mü 90 küsur belim var
Kollar kalın hele üst kollar. Göğüs de var. Gıdım da var zayıflasam da gıdı duruyor. Vücut bu şekilde.
Her taraf kalın yaa
Seviyom kız seni
Oruç oruç canım cektıBu iyiymiş
Doneee su bakanisin sen susuz olur muPlank ney yaa hiç bilmediğim yabancı şeyler diyorsunuz kız birine zor alıştım daha
Dur bakiyim neymiş
Şınav çeker gübi duruyorsun ama çekmiyorsun öyle miŞimdi dönecim plank yaptım dün ..ilk başta 3 saniye durdum ..şimdi 30 saniyeye çıktım her tarafını titretiyo valla
E ama kızarsın diye spor yapıyorum bak bugğn ip de atladımDoneee su bakanisin sen susuz olur mubak spordan sonra suya da karismayayim elim sopali
Ama su icmezsen su kaybeder vucudun en az 2.5E ama kızarsın diye spor yapıyorum bak bugğn ip de atladım
Yav ip atlamak neymiş bee ter fışkırdı her yerimden kalbim çarptı vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?