Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Elif 20 kusur yilda Adamin sifreyi
Benim boy 160 cm

500 ml içtim sayende. Bugün içicem popo da çalışcam ya dün öyle yorgundum ki akşama yemek de yapmadım adam geldi oruç vallaha yazık sonra yumurta mumurta kırdım çay yaptım filan ona
kılo toplanman alt vucuttamı
Ben tam iri hormonlu bır havuca benzıyom

Kızlar bugün tartıldım gene tabi. Artık boy kilo indeksine 29.7 çıkıyorum, obezite bitti. Aşırı kşlolu sınıfındayım artık, buna seviniyorum ya darısı isteyen azim eden kardeşlerimin başına. İnşallah normal sınırı da görücez birlikte.
Tek korkum iftar daveti var akşama gene arkadaşlar çağırdılar, geçen çorba salata ile savmıştım da bu sefer anne babaları da olacak ayıp olur yemekleri annesi yapacak çünkü.
Bir de bayramda kv nin menülerini atlatmam lazım

Sağlıklı olandan alırsın biraz ..tatlı şakın yeme haa..
Çok ısrar etmezler inşallah

Elif 20 kusur yilda Adamin sifreyi

kılo toplanman alt vucuttamı
Ben tam iri hormonlu bır havuca benzıyom
Benim bacaklarım kalın popo geniş basen desen o biçim, bel diye bir şey yok zaten kalas gibi iniyor ergenlikte de yoktu bel mel olmadı bende hiç. Geçen ölçülerde gördün mü 90 küsur belim var
Kollar kalın hele üst kollar. Göğüs de var. Gıdım da var zayıflasam da gıdı duruyor. Vücut bu şekilde.
Her taraf kalın yaa

Aman düzelir hepsi ..
Dur yazayım
Göğüs 93
Bel 82
Kalça 102
Kol
30
Bacak 56
İnşallah bir ay sonra ölçeceğim yine sporla incelcez inşallah

Şimdi dönecim plank yaptım dün ..ilk başta 3 saniye durdum ..şimdi 30 saniyeye çıktım her tarafını titretiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…