İyi geceler iyi uykular cicimKızlar ıyı geceler
İyi gecelerKızlar ıyı geceler
Hergün çıkılsa aslında ne güzel olurKızlar misafirlerim yeni gitti menumu yazayim
Sahur
Salata
Domates
1 yumurta
Peynir
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
İftar
1 kase tavuk suyu çorba
Avuc ici kadar pide
Salata
3 köfte
Su 2 ye tamamlıyorum
Spor az önce misafirlerim le yürüyüş yaptık çok yedirdik spor yaptırdık
Yarım saat orta tempo
Meltem canım ismin gibi taze ferah temiz hava gibi geldin bize, bayramı en az hasarla atlatıp bayram sonu menü su spor bütünlüğü sağlarız yavru kuşumÇok daha mutlu olurum ablam yaAdım meltem
Elif size gelmeye korkarım yedirip sporu yaptırmadan bırakmıyorsun öyle mi menü güzel cııs zaten dediğin gibi yok sumak işe yaradı mı müjdeli haber verKızlar misafirlerim yeni gitti menumu yazayim
Sahur
Salata
Domates
1 yumurta
Peynir
İftar
1 kase tavuk suyu çorba
Avuc ici kadar pide
Salata
3 köfte
Su 2 ye tamamlıyorum
Yarım saat orta tempo
Nöbet arkedeşim iyi uykularKızlar bende kaçtım ..artık yan falan yatayım artık sırtım her yanım tutuk..haydi iyi geceler canlar ..
Valla siz bana canlılık kattınız çok sevdim sizleri şimdiden zaten gurbetteyim kimseciklerim yokMeltem canım ismin gibi taze ferah temiz hava gibi geldin bize, bayramı en az hasarla atlatıp bayram sonu menü su spor bütünlüğü sağlarız yavru kuşum
Ya içiyorum bugün içmeyi unuttum 2 gün içtim wc ye çıkmadım ana midem rahatti hiç yememıs gibiydim bi denesen sende.Elif size gelmeye korkarım yedirip sporu yaptırmadan bırakmıyorsun öyle mi menü güzel cııs zaten dediğin gibi yok sumak işe yaradı mı müjdeli haber ver
Napim mizmizlanip durdular cok yedik diye hadi dedim yürüyüşeElif size gelmeye korkarım yedirip sporu yaptırmadan bırakmıyorsun öyle mi menü güzel cııs zaten dediğin gibi yok sumak işe yaradı mı müjdeli haber ver
Aferin nalan calistir o kaslari ciksinlar meydanaaaEyyamı perişan şimdi zilliyi yaptım düşe kalka besteyi kızdırmayayım dedim sağdan sola hücum marşıyla dönerdim şimdi ninni yumuşaklığında döner oldum çok perişanım benim kol sırt bacak karın bölgelerimin derinliklerinde galiba sanırsam kasımsı bir yapı varmış ağrı olduğuna göre
Canim seminer carpti sonra uyudum sonra doktor randevuma gittim yogundum bYa anlayacagin. Plank yapabiliriz her gun squat da ekleyebiliriz jillian devam amaaaaPembe_patikli plankı da spora ekleyecek miyiz ne dersin Bestttt bugün az göründü değil mi hastaneye filan mı gitti acaba
Supersin cok guzel alcaz sonuclari kizlaaar.Bestttt canım ben seni bu gün çok az gördüm bir türlü denk gelemedik sporumu bildireyim
40 dakika yürüyüş
zilli ana
üç set plank 23,33,23
Ay evet bitirdim sporu. Kedicik yaotirmadi bugun bi saattir yarim saatlik videoyu yapiyodumO da spor yapıyordur belki gelir birazdan..sen de ölçülerini al da ay ay bakalım nasıl inceldiğimize
Canım hiç öyle düşünme kabul edersen ablaların olarak sanalda olsa yanındayızValla siz bana canlılık kattınız çok sevdim sizleri şimdiden zaten gurbetteyim kimseciklerim yok
Spor azzzKızlar misafirlerim yeni gitti menumu yazayim
Sahur
Salata
Domates
1 yumurta
Peynir
İftar
1 kase tavuk suyu çorba
Avuc ici kadar pide
Salata
3 köfte
Su 2 ye tamamlıyorum
Yarım saat orta tempo
Beste aynen bir seminer mağduru da benim yürüyerek döndüm sonra da uyudum pamuk gibi kalktım okuldayken başlamıştım gidip uyuyacağım demeye şimdi de uyku yok gecemle gündüzüm yer değiştirdi resmenCanim seminer carpti sonra uyudum sonra doktor randevuma gittim yogundum bYa anlayacagin. Plank yapabiliriz her gun squat da ekleyebiliriz jillian devam amaaaa
Sorma yaa ramazanda hic cekilmiyo. Bi de seminer dediginde sohbet edilir biz calisiyoruz alisik degil bunyeBeste aynen bir seminer mağduru da benim yürüyerek döndüm sonra da uyudum pamuk gibi kalktım okuldayken başlamıştım gidip uyuyacağım demeye şimdi de uyku yok gecemle gündüzüm yer değiştirdi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?