Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar misafirlerim yeni gitti menumu yazayim
Sahur
Salata
Domates
1 yumurta
Peynir
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek

İftar
1 kase tavuk suyu çorba
Avuc ici kadar pide
Salata
3 köfte

Su 2 ye tamamlıyorum
Spor az önce misafirlerim le yürüyüş yaptık çok yedirdik spor yaptırdık
Yarım saat orta tempo

Hergün çıkılsa aslında ne güzel olur

Elif size gelmeye korkarım yedirip sporu yaptırmadan bırakmıyorsun öyle mi menü güzel cııs zaten dediğin gibi yok sumak işe yaradı mı müjdeli haber ver

Elif size gelmeye korkarım yedirip sporu yaptırmadan bırakmıyorsun öyle mi menü güzel cııs zaten dediğin gibi yok sumak işe yaradı mı müjdeli haber ver
Ya içiyorum bugün içmeyi unuttum 2 gün içtim wc ye çıkmadım ana midem rahatti hiç yememıs gibiydim bi denesen sende.

Aferin nalan calistir o kaslari ciksinlar meydanaaa

Pembe_patikli plankı da spora ekleyecek miyiz ne dersin Bestttt bugün az göründü değil mi hastaneye filan mı gitti acaba
Canim seminer carpti sonra uyudum sonra doktor randevuma gittim yogundum bYa anlayacagin. Plank yapabiliriz her gun squat da ekleyebiliriz jillian devam amaaaa

Spor azzz

Canim seminer carpti sonra uyudum sonra doktor randevuma gittim yogundum bYa anlayacagin. Plank yapabiliriz her gun squat da ekleyebiliriz jillian devam amaaaa
Beste aynen bir seminer mağduru da benim yürüyerek döndüm sonra da uyudum pamuk gibi kalktım okuldayken başlamıştım gidip uyuyacağım demeye şimdi de uyku yok gecemle gündüzüm yer değiştirdi resmen

Sorma yaa ramazanda hic cekilmiyo. Bi de seminer dediginde sohbet edilir biz calisiyoruz alisik degil bunye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…