Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sorma yaa ramazanda hic cekilmiyo. Bi de seminer dediginde sohbet edilir biz calisiyoruz alisik degil bunye
Aynen sunumumuz var perşembe günü ,gelirken o kadar güzel bir kedi gördüm ki gözler mavi tüyler gri beyaz olmaz böyle bir tatlılık müstakil evde olsam bir saniye düşünmem almak için galiba siyam kedisiydi sizin kedi nasıl

Zuhal metabolizma canavar gibi az dikkat ettiğinde buysa ben yarışmam banane berille yarış o da senin gibi , ben nazlı nazlı kiloyu seve seve aheste gönderiyorum gitmiyor meret bana yapışıyor resmen
Yok anacım bende bu sefer yarış falan istemiyom
Ilk etapta cısslardan uzak durabilirsem bu yeter bana
Gittiği kadar gitsin güzelim
Strese girmeden güle eğlene verelim

Hadi yaa kolay gelsin. Kiz bizimki normal sokak kedisi annemler yarali doye aldi ama ev kedisi oldu yaa resmen gormen lazik hareketleri falan

Valla siz bana canlılık kattınız çok sevdim sizleri şimdiden zaten gurbetteyim kimseciklerim yok
biz senin kimsen oluruz bebeğim hiç üzülme

Canim seminer carpti sonra uyudum sonra doktor randevuma gittim yogundum bYa anlayacagin. Plank yapabiliriz her gun squat da ekleyebiliriz jillian devam amaaaa
bu sene herkes seminer çarpması yaşıyor eltim eşim kaynım ayakta uyuyorlar eltim hergün bi seminer veriyor dedi mudur için. Eşim de bahcedelermis kamelya da mudur whatsapp tan lütfen öğretmenler odasına diye mesaj atmış gulermisin ağlarmisın.

Biliyorum Telafi edicem can can.
Bide plank yaptım
28
24
20
İyimi

sıkın dişini zi az kaldı kizceler

Kizlar yarin 15×3 squat la basliyoruz. Plank i da 25x3 le. Yapan yazsin
tamamdır hocam.

en güzeli hiç gerilerken istemiyorum ve böyle çok mutluyum. Kaçamak ta istemiyor canım böyle rahat olunca.

Zuhal ben de bu defa hiç kasmak istemiyorum başlarken birden kestim aç gezdim sonuç sıfır şimdi hiç kendimi yormuyorum yavaş yavaş gitsin kararındayım yeni yıl aslında güzel hedef
Sahura kadar oturdum çoğu zaman normal düzene alışamayacağım bir süre gündüz uykusuna da alıştım annem ısrarla gündüz uykusu kilo yapar diyor bakalım

Hadi yaa kolay gelsin. Kiz bizimki normal sokak kedisi annemler yarali doye aldi ama ev kedisi oldu yaa resmen gormen lazik hareketleri falan
Beste ben hem korkuyorum hem de çok seviyorum bekarken vardı bir tane ölünce günlerce yas tuttum hala anlatırız ve gözlerim dolar ne kediydi diye

Vala tum vucudu calistiriyo super yaaa yapmak lazim
Biz şimdi bunları yapınca vücutçular gibi iyice iri kıyım bir şey olmayız değil mi anacığım korktum şimdi herkül abla olmayalım iyice

Henüz yok bekliyorum şu açlık itunu takıldım bulursam alicam. Bide bak aktardan acı çehre al tane karabiber e benziyor çiğneyip yutuyorsun üstüne bardak ılık su. Bi kaç saat sonra pert sin. Ama bende 1 kez ise yaradı sonra bişey olmadı.

Hayırlı sabahlar.

Kadir gecemiz mübarek olsun.

Hayırlara vesile olsun. Gunahlarimizin affedildigi hayırlı kapilarimizin açıldığı bir gece olsun.

Bu mübarek geceyi hakkıyla yaşayabilmeyi Rabbim nasip etsin.

Hayırlı sabahlar.

Kadir gecemiz mübarek olsun.

Hayırlara vesile olsun. Gunahlarimizin affedildigi hayırlı kapilarimizin açıldığı bir gece olsun.

Bu mübarek geceyi hakkıyla yaşayabilmeyi Rabbim nasip etsin.
Amin canım bilmukabele

Ya ben de kudurunca korkuyorum ama uyuzken cok tatliiyok kuzu o sehir efsanesi. Kas yapmak icin o kadinlar kac kilo agirlik kaldiriyo yapi geregi bile bizim kas yapmamiz zor. Inceltir yaptigimiz spor.

Hadi yaa artik egitime dondu desene. Aslinda iyi bisey de orucken verimli olmuyo uykusuz olunca. Telafi bekleriz bu hafta dinlenme gunu yapma bugun olsun zilliye devam. 10 gun dolunca haber verin zilli 2 ye baslicazzzzz

Amin amin kuzum. Kadir geceniz mubarek olsun kizlar

Hadi yaa artik egitime dondu desene. Aslinda iyi bisey de orucken verimli olmuyo uykusuz olunca. Telafi bekleriz bu hafta dinlenme gunu yapma bugun olsun zilliye devam. 10 gun dolunca haber verin zilli 2 ye baslicazzzzz
tmm dir. Önce tam 30 dk yapabileyim öyle 10 gün sayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…