Aynen sunumumuz var perşembe günü ,gelirken o kadar güzel bir kedi gördüm ki gözler mavi tüyler gri beyaz olmaz böyle bir tatlılık müstakil evde olsam bir saniye düşünmem almak için galiba siyam kedisiydi sizin kedi nasılSorma yaa ramazanda hic cekilmiyo. Bi de seminer dediginde sohbet edilir biz calisiyoruz alisik degil bunye
Oy kendi ağzımızla yakalandık değil mi Beste nasıl bir duruş bu sırt bel karın kol resmen titrediKizlar yarin 15×3 squat la basliyoruz. Plank i da 25x3 le. Yapan yazsin
Yok anacım bende bu sefer yarış falan istemiyomZuhal metabolizma canavar gibi az dikkat ettiğinde buysa ben yarışmam banane berille yarış o da senin gibi , ben nazlı nazlı kiloyu seve seve aheste gönderiyorum gitmiyor meret bana yapışıyor resmen
Hadi yaa kolay gelsin. Kiz bizimki normal sokak kedisi annemler yarali doye aldi ama ev kedisi oldu yaa resmen gormen lazik hareketleri falanAynen sunumumuz var perşembe günü ,gelirken o kadar güzel bir kedi gördüm ki gözler mavi tüyler gri beyaz olmaz böyle bir tatlılık müstakil evde olsam bir saniye düşünmem almak için galiba siyam kedisiydi sizin kedi nasıl
Vala tum vucudu calistiriyo super yaaa yapmak lazimOy kendi ağzımızla yakalandık değil mi Beste nasıl bir duruş bu sırt bel karın kol resmen titredi
biz senin kimsen oluruz bebeğim hiç üzülmeValla siz bana canlılık kattınız çok sevdim sizleri şimdiden zaten gurbetteyim kimseciklerim yok
bu sene herkes seminer çarpması yaşıyor eltim eşim kaynım ayakta uyuyorlar eltim hergün bi seminer veriyor dedi mudur için. Eşim de bahcedelermis kamelya da mudur whatsapp tan lütfen öğretmenler odasına diye mesaj atmış gulermisin ağlarmisın.Canim seminer carpti sonra uyudum sonra doktor randevuma gittim yogundum bYa anlayacagin. Plank yapabiliriz her gun squat da ekleyebiliriz jillian devam amaaaa
Biliyorum Telafi edicem can can.Spor azzz
sıkın dişini zi az kaldı kizcelerBeste aynen bir seminer mağduru da benim yürüyerek döndüm sonra da uyudum pamuk gibi kalktım okuldayken başlamıştım gidip uyuyacağım demeye şimdi de uyku yok gecemle gündüzüm yer değiştirdi resmen
tamamdır hocam.Kizlar yarin 15×3 squat la basliyoruz. Plank i da 25x3 le. Yapan yazsin
en güzeli hiç gerilerken istemiyorum ve böyle çok mutluyum. Kaçamak ta istemiyor canım böyle rahat olunca.Yok anacım bende bu sefer yarış falan istemiyom
Ilk etapta cısslardan uzak durabilirsem bu yeter bana
Gittiği kadar gitsin güzelim
Strese girmeden güle eğlene verelim
Zuhal ben de bu defa hiç kasmak istemiyorum başlarken birden kestim aç gezdim sonuç sıfır şimdi hiç kendimi yormuyorum yavaş yavaş gitsin kararındayım yeni yıl aslında güzel hedefYok anacım bende bu sefer yarış falan istemiyom
Ilk etapta cısslardan uzak durabilirsem bu yeter bana
Gittiği kadar gitsin güzelim
Strese girmeden güle eğlene verelim
Beste ben hem korkuyorum hem de çok seviyorum bekarken vardı bir tane ölünce günlerce yas tuttum hala anlatırız ve gözlerim dolar ne kediydi diyeHadi yaa kolay gelsin. Kiz bizimki normal sokak kedisi annemler yarali doye aldi ama ev kedisi oldu yaa resmen gormen lazik hareketleri falan
Biz şimdi bunları yapınca vücutçular gibi iyice iri kıyım bir şey olmayız değil mi anacığım korktum şimdi herkül abla olmayalım iyiceVala tum vucudu calistiriyo super yaaa yapmak lazim
Henüz yok bekliyorum şu açlık itunu takıldım bulursam alicam. Bide bak aktardan acı çehre al tane karabiber e benziyor çiğneyip yutuyorsun üstüne bardak ılık su. Bi kaç saat sonra pert sin. Ama bende 1 kez ise yaradı sonra bişey olmadı.Bence zayıflayınca hep böyle beslenmeyeceksen sonra burası gördüğünüz gibi evimiz oluyor biraz normalde beslendiğin gibi beslen miktar kıs bir de bu gramları hangi saatte masum hangi saatlerde yağ onu bilerek beslen
Ben de mutlu olmak istiyorum tatil bavulu gibiyim bu ara daha işe yarar bir şey bulamadık elif varmı işe yararayan çare olan bir şeyeliya
Amin canım bilmukabeleHayırlı sabahlar.
Kadir gecemiz mübarek olsun.
Hayırlara vesile olsun. Gunahlarimizin affedildigi hayırlı kapilarimizin açıldığı bir gece olsun.
Bu mübarek geceyi hakkıyla yaşayabilmeyi Rabbim nasip etsin.
Ya ben de kudurunca korkuyorum ama uyuzken cok tatliiBeste ben hem korkuyorum hem de çok seviyorum bekarken vardı bir tane ölünce günlerce yas tuttum hala anlatırız ve gözlerim dolar ne kediydi diye
Biz şimdi bunları yapınca vücutçular gibi iyice iri kıyım bir şey olmayız değil mi anacığım korktum şimdi herkül abla olmayalım iyice
Hadi yaa artik egitime dondu desene. Aslinda iyi bisey de orucken verimli olmuyo uykusuz olunca. Telafi bekleriz bu hafta dinlenme gunu yapma bugun olsun zilliye devam. 10 gun dolunca haber verin zilli 2 ye baslicazzzzzbiz senin kimsen oluruz bebeğim hiç üzülme
bu sene herkes seminer çarpması yaşıyor eltim eşim kaynım ayakta uyuyorlar eltim hergün bi seminer veriyor dedi mudur için. Eşim de bahcedelermis kamelya da mudur whatsapp tan lütfen öğretmenler odasına diye mesaj atmış gulermisin ağlarmisın.
Biliyorum Telafi edicem can can.
Bide plank yaptım
28
24
20
İyimi
sıkın dişini zi az kaldı kizceler
tamamdır hocam.
en güzeli hiç gerilerken istemiyorum ve böyle çok mutluyum. Kaçamak ta istemiyor canım böyle rahat olunca.
Amin amin kuzum. Kadir geceniz mubarek olsun kizlarBen de hem günaydın diyeyim hem kadir gecenizi kutlayayım önce ülkeme dair bütün sıkıntıların aşıldığı bu kötü günlerin geride kaldığı islam aleminin uyandığı dualarımızın kabul olduğu bir gece olsun inşaallah
tmm dir. Önce tam 30 dk yapabileyim öyle 10 gün sayayım.Hadi yaa artik egitime dondu desene. Aslinda iyi bisey de orucken verimli olmuyo uykusuz olunca. Telafi bekleriz bu hafta dinlenme gunu yapma bugun olsun zilliye devam. 10 gun dolunca haber verin zilli 2 ye baslicazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?