Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın
Bestttt canım ben seni bu gün çok az gördüm bir türlü denk gelemedik sporumu bildireyim
40 dakika yürüyüş
zilli ana
üç set plank 23,33,23
Vay vay vay kitkurduuuuu beni geçtin yaaa
Var tabii ki.Utkuyu bırakırım (nişanlım) tartımı bırakmam
Oo kız bu mesajdan sonra arkandayım vallahi
Hadi yaa kolay gelsin. Kiz bizimki normal sokak kedisi annemler yarali doye aldi ama ev kedisi oldu yaa resmen gormen lazik hareketleri falan
Bizimki de sokak kedisi 2 aylık olmadı daha annesi emziriyormuş aldık çok yaramaz çok sevimli evde 2 çocuk var gibi şu an
tezbitsin bebeğim 12 bardak su tami tamına
Oooo bugünün su birincisiiii eliiif bacıııı
Ben de kiraz yedim normalde meyve yemiyodum ama malum sorunum sindirim için yedim başka bir amacım yoktu
Niye meyve yemiyorsun az da olsa yenmez mi yararlı sonuçta dimi

Evet yaa insan baglaniyo. Ben korkardim hep ama oyle bi seviyorum ki su an anlatamam

Ben de kedi istiyorum ama bizimkiler korkuyor şöyle yavru kediler pek sevimli geliyor bana..
Benim de dün pertim çıkmış nasıl uyudum uyandım anlamadım..ama beni mutlu ediyor spor onu anladım
Evet iki zıplayınca ben de mutlu oldum dün
Kedi alın bence önce korkup sonra çok sevecekler çocuklar için bağışıklık sistemleri için de yararlı sosyalleşmeleri için de yararlı ama sonra türkiyeye nasıl getirirsin o zor olabilir karnesiyle gelir gerçi uçakla da uğraşmak lazım
Ben 1 kere sibirya kurdum vardı onu uçakla taşımıştım yurtiçi
Bende 3 litreye çıkardım dün
Bugün yağ yakıcı suya başlıyorum deneyeceğim
İştah kapatıcı,yağ yakıcı,zayıflatan ...
Süpersin süpersiiin Yeliziim ben 3 lt içmedim hiç

Ben de Bahçeli evim olursa köpek alırım..çok sevimli yavru köpekler
Bugün evde iş dolu ..ütü var herşey var ..az buraya takılayım bir gazla yapayım bari..
Aynı durumdayım ama canım ev işi yapmayı istemiyor çok uyuzum bugün hava da serin aslında ütü yapılır bak

Gülüm ne oldu bırsey mı var pek keyıfsızsın sankı
Kup lıra nekı
Yok canım genel havalar sıkıyor okadar kup şey puding gibi 1 yemek kaşığı chia 2 yemek kaşığı yulaf kepeği 3 kuru kayısı 2 incir bir bardak süt biraz da tarçın karıştırıp bekletiyorum bir gece tatlı niyetine yiyorum

Kiiizzz ben 15 bardak içtim nasıl. Gormedinizzzz birincilik bende bırakmammm:)))

Bende 3 litre içtim ama bardak saymadım..
Şöyle koca bir bardakta içiyorum ..bade sen tartıldın mj hiç nasıl gidiyor?
Pazartesi tartilmkstim canım 92.2 den 91.6 di galiba cuma tekrar belli olur ben 1 lt şişe ile 3 kez içiyorum gün içinde böylelikle sayma derdi olmuyor daha çabuk bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…