- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Vay vay vay kitkurduuuuu beni geçtin yaaaBestttt canım ben seni bu gün çok az gördüm bir türlü denk gelemedik sporumu bildireyim
40 dakika yürüyüş
zilli ana
üç set plank 23,33,23
Oo kız bu mesajdan sonra arkandayım vallahiVar tabii ki.Utkuyu bırakırım (nişanlım) tartımı bırakmam
Bizimki de sokak kedisi 2 aylık olmadı daha annesi emziriyormuş aldık çok yaramaz çok sevimli evde 2 çocuk var gibi şu anHadi yaa kolay gelsin. Kiz bizimki normal sokak kedisi annemler yarali doye aldi ama ev kedisi oldu yaa resmen gormen lazik hareketleri falan
Oooo bugünün su birincisiiii eliiif bacıııı
Niye meyve yemiyorsun az da olsa yenmez mi yararlı sonuçta dimiBen de kiraz yedim normalde meyve yemiyodum ama malum sorunum sindirim için yedim başka bir amacım yoktu
Evet yaa insan baglaniyo. Ben korkardim hep ama oyle bi seviyorum ki su an anlatamamGünaydın
Vay vay vay kitkurduuuuu beni geçtin yaaa
Oo kız bu mesajdan sonra arkandayım vallahi
Bizimki de sokak kedisi 2 aylık olmadı daha annesi emziriyormuş aldık çok yaramaz çok sevimli evde 2 çocuk var gibi şu an
Oooo bugünün su birincisiiii eliiif bacıııı
Niye meyve yemiyorsun az da olsa yenmez mi yararlı sonuçta dimi
Tamam canim.tmm dir. Önce tam 30 dk yapabileyim öyle 10 gün sayayım.
Evet iki zıplayınca ben de mutlu oldum dünBen de kedi istiyorum ama bizimkiler korkuyor şöyle yavru kediler pek sevimli geliyor bana..
Benim de dün pertim çıkmış nasıl uyudum uyandım anlamadım..ama beni mutlu ediyor spor onu anladım
Süpersin süpersiiin Yeliziim ben 3 lt içmedim hiçBende 3 litreye çıkardım dün
Bugün yağ yakıcı suya başlıyorum deneyeceğim
İştah kapatıcı,yağ yakıcı,zayıflatan ...
Aynı durumdayım ama canım ev işi yapmayı istemiyor çok uyuzum bugün hava da serin aslında ütü yapılır bakBen de Bahçeli evim olursa köpek alırım..çok sevimli yavru köpekler
Bugün evde iş dolu ..ütü var herşey var ..az buraya takılayım bir gazla yapayım bari..
Köpekleri de çok severim kedileri de evde 2 kanarya bir de akvaryum var bizim ayrıcaBen de Bahçeli evim olursa köpek alırım..çok sevimli yavru köpekler
Bugün evde iş dolu ..ütü var herşey var ..az buraya takılayım bir gazla yapayım bari..
Yok canım genel havalar sıkıyor okadar kup şey puding gibi 1 yemek kaşığı chia 2 yemek kaşığı yulaf kepeği 3 kuru kayısı 2 incir bir bardak süt biraz da tarçın karıştırıp bekletiyorum bir gece tatlı niyetine yiyorumGülüm ne oldu bırsey mı var pek keyıfsızsın sankı
Kup lıra nekı
Kiiizzz ben 15 bardak içtim nasıl. Gormedinizzzz birincilik bende bırakmammm:)))Su İşleri:
Pazartesi 1.si @bade 34
Salı 1.sieliya
Tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.
Ayrıca diğer arkadaşlarımızın da (ben dahil) içtiği suyu artırmasını temenni ederim.
Bende 3 litre içtim ama bardak saymadım..Kiiizzz ben 15 bardak içtim nasıl. Gormedinizzzz birincilik bende bırakmammm:)))
Pazartesi tartilmkstim canım 92.2 den 91.6 di galiba cuma tekrar belli olur ben 1 lt şişe ile 3 kez içiyorum gün içinde böylelikle sayma derdi olmuyor daha çabuk bitiyorBende 3 litre içtim ama bardak saymadım..
Şöyle koca bir bardakta içiyorum ..bade sen tartıldın mj hiç nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?