Ramazandan sora daha iyi gidecek akşam 6 da yemek bitecekBende 3 litre içtim ama bardak saymadım..
Şöyle koca bir bardakta içiyorum ..bade sen tartıldın mj hiç nasıl gidiyor?
Oooo onu görmemişim 1. gene sensin hadi bakalııımKiiizzz ben 15 bardak içtim nasıl. Gormedinizzzz birincilik bende bırakmammm:)))
Tamam canimEvet canım ..haber ver bize doktordan gelince
Banu Alkan la rahmetli oya aydoganin bir tartışması var ya ben birinci sen dördüncü onun gibi oldu :))Oooo onu görmemişim 1. gene sensin hadi bakalııım
Darısı başımızaaa
İnşallah canimİnşallah sonuçların iyi çıksın @bade 34
Ya ama ben 3 lt iciyorummm ben de 1. YimSu İşleri:
Pazartesi 1.si @bade 34
Salı 1.sieliya
Tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.
Ayrıca diğer arkadaşlarımızın da (ben dahil) içtiği suyu artırmasını temenni ederim.
3 tane birincisi var bebekSu İşleri:
Pazartesi 1.si @bade 34
Salı 1.sieliya
Tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.
Ayrıca diğer arkadaşlarımızın da (ben dahil) içtiği suyu artırmasını temenni ederim.
kız yolla bize o yaprakları çorba yapıp yazık etme.Yeliz asma yaprağından çorba da yapılıyormuş bunu da yeni öğrendim bak
canım yeter ki sen iç senin olsun birincilikKiiizzz ben 15 bardak içtim nasıl. Gormedinizzzz birincilik bende bırakmammm:)))
inşallah hiçbir sorun yoktur canım.Tünaydın haanimmlarrr nasılsınız ben bugün 3 de doktora gideceğim çok merakliyimm yarın kar veririm herhalde
Aynen herşeye zaman bulunuyor önemli gerçekten. Bi kaç güne bırseycigin kalmaz.Kızlar rüyamda voleybol oynuyormuşum gördüm ..hem de benartık dönerken sağım solum ağrıyor ya kendimi sporda sandım galiba ..
Ya ben istiyorum spor yapayım keşke daha önce alışkanlık olsaymış..kendimiz için ..
Mutfakta 4 saat harcıyoruz spora yarım saat yokmuşçok pişmanım çok
Banu Alkan la rahmetli oya aydoganin bir tartışması var ya ben birinci sen dördüncü onun gibi oldu :))
Sen de 1.sin o zaman beybişYa ama ben 3 lt iciyorummm ben de 1. Yim
Zarari olur diye 4 icmiyodum arttirsam mi yakıız grçen televizyonda reklamını gördüm bülent ersoy banu alkan filan bir program çıkmış yeni
Onu izliycem
Sen de 1.sin o zaman beybiş
Cuma bitiyo seminer canim.Kıııızkitkurdu gene mi seminer hergün mü seminer var be
Sen şu kitap okuyanlar topiğine yazıyor musun
bütün gün olmadı bütün geceO zaman 1.ler elif beste badenin annesi yeliz diyelim
Demek ki takımca dün bütün günümüz tuvalette geçmişsu iç git su iç git derken
Bi biteydi benimki hala okulda 1 de geliyor.Cuma bitiyo seminer canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?