Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aşçı yapıyormus canım.

Net paketim bitmisti kizlsr gelemedim
Hosgeldin.

Az önce tartıldım yaklaşık 3 kilo vermişim Bu arada bu hafta listede miyim
bravo canım. 2 hafta deneme süren var bol bol katılım yap olurmu kilo verimin takıma katılımın önemli bu deneme süresinde. 2 hafta sonra uygun bulunursa listedesin.
1 haftada 3 kilo bravo meltem cım. Kaç kg ile başladın.

Bu arada muzlu kekimi yaptım..
Diyet keki malzeme alıp deneyeceğim
Oldukça yumuşak oldu pek beğendi çocuklar..şekeri az koydum ..2 olgun muz vardı ezip koydum ..ceviz koydum yağı da az koydum güzel oldu

Motivasyon çok önemli diyetlerde .
Kızlar spor yaptım biraz ..sizler neler yaptınız bakalım?
Evet squat ve plank tmm dir. Zilli anaya bakmıyorum hiç açım susuz um.

Bu arada muzlu kekimi yaptım..
Diyet keki malzeme alıp deneyeceğim
Oldukça yumuşak oldu pek beğendi çocuklar..şekeri az koydum ..2 olgun muz vardı ezip koydum ..ceviz koydum yağı da az koydum güzel oldu
tam tarif yokmu.

Hosbuldum kizlar annemin tarti 65.8 gosterio ama benimkine gore fazla tartio diye dusunuyorum gercek cumartesi belli olcak eve gecince

Bu arada o gun cok yemistim 2 gundur dikkat ediyorum bayramdan sonra 1 saat yuryus 30 dk eliptik hedefim var ama bakalim tutturabilcm mi

Möşş
Hlş
burcu canım hosgeldın
Liste durumun nasıl cuma gırecekmısın

Menü
Kahvaltı 9.30: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk süzme peynir, çay, 12 kiraz, yarım domates, yarım nektarin
Öğle 14: 1.5 tb zeytintağlı taze fasülye
Ara: 1 günkurusu
Akşam 19: Salata (Yeşil elma, kuru soğan, domates, salatalık, nane, maydanoz, limon suyu var yağ yok)
3 litre su
Spor yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…