aşçı yapıyormus canım.berilceee o kadar kişiyi nasıl ağırlayacaksın yüz elli kişi nasıl oluuur yaaa kim yardım ediyor var dimi yardımcın
Anaaam kız bak sana burda aldaydın bahçedeki yapraklardan sarma yapar yollardım
Su içiyom bugün
Hosgeldin.Net paketim bitmisti kizlsr gelemedim
bravo canım. 2 hafta deneme süren var bol bol katılım yap olurmu kilo verimin takıma katılımın önemli bu deneme süresinde. 2 hafta sonra uygun bulunursa listedesin.Az önce tartıldım yaklaşık 3 kilo vermişimBu arada bu hafta listede miyim
Süpersin meltem kardeşİsmim meltem ayrıca 3 kiloyu da katıldığım günden bu yana verdim.Yanlış hatırlamıyorsam cuma günü katıldım.Şartlar da kabulümdür
Kuzum tek tek hesaplamak lazim ama istersen bali az koyup bademi kirarak az badem kullanip azaltabilirsin. Ben bu ara saglikli tariflere sardim tatliya bayildigim icin. Cok keyifli yemesiOoo süper tarif kalorisi nasıl badem bal filan girince
Evet squat ve plank tmm dir. Zilli anaya bakmıyorum hiç açım susuz um.Motivasyon çok önemli diyetlerde .
Kızlar spor yaptım biraz ..sizler neler yaptınız bakalım?
tam tarif yokmu.Bu arada muzlu kekimi yaptım..
Diyet keki malzeme alıp deneyeceğim
Oldukça yumuşak oldu pek beğendi çocuklar..şekeri az koydum ..2 olgun muz vardı ezip koydum ..ceviz koydum yağı da az koydum güzel oldu
burcu canım hosgeldınHosbuldum kizlar annemin tarti 65.8 gosterio ama benimkine gore fazla tartio diye dusunuyorum gercek cumartesi belli olcak eve gecince
Bu arada o gun cok yemistim 2 gundur dikkat ediyorum bayramdan sonra 1 saat yuryus 30 dk eliptik hedefim var ama bakalim tutturabilcm mi
Bu neeee telın otomatık yazılımı nasıl kapatılıyor yaMöşş
Hlş
burcu canım hosgeldın
Liste durumun nasıl cuma gırecekmısın
Sen yeni üyesin benim gibi canım..bizde sınır yok o izinli üyeler için ..biz 2 hafta sonra gireceğiz listeye ..ilk sayfada kurallar var ..onları okursun bir ara..Kızlar listeye girmek için sınır kaç
2 haftaKızlar listeye girmek için sınır kaç
O değil canım benim yani kaç kilo vermemiz lazım ki listeye girebilelim yada ben otomatik girmiş mi bulunuyorum2 hafta
Kız ölmüşüm yoğunluktan biraz yatam kalkıp bakarimzukkum bizim program başlıyor bak show tv de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?