Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O değil canım benim yani kaç kilo vermemiz lazım ki listeye girebilelim yada ben otomatik girmiş mi bulunuyorum
Öyle kaç kilo vermen gerekir diye bir durum yok canım. Listeye girmek için buraya geldiğin günden itibaren 2 hafta gerekiyor. Bu 2 hafta içinde menü paylaştıysan, kilo da verdiysen listeye giriyorsun.

Sen yeni üyesin benim gibi canım..bizde sınır yok o izinli üyeler için ..biz 2 hafta sonra gireceğiz listeye ..ilk sayfada kurallar var ..onları okursun bir ara..
Sen gitti mi doktora?
Gittim canım yarın kan vericem aç karnına sonra yemek yiyip bida vercem cuma sonuçlar çıkacak diyetisyene göndereceğim dedi bakalım cuma haber leri alırız artık

81.2 ile başladım

Öyle kaç kilo vermen gerekir diye bir durum yok canım. Listeye girmek için buraya geldiğin günden itibaren 2 hafta gerekiyor. Bu 2 hafta içinde menü paylaştıysan, kilo da verdiysen listeye giriyorsun.
Anladım şimdi coonem :))

Bende yazam o vakit
Sabah 10.00
Yarım çay kaşığı tereyağında 1 yumurta
Domates göbek marul peynir

Ara 14.00
Chiali puding

Öğlen
16.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 y.k. marakna (çok actimm)
1 küçük kase yoğurt

Aksam da nohut yiycem yarın da yoğurt
100 ip atlama
1 set plank
Ve gün içinde çok yer yürüdüm dışardan rahat 2 saat hareket halinde yürüyüşle geçti

5 yk makarna
Sporun iyiymiş
Suyun yok yazmadın

Murat topoğlu isimli doktorun önerileri de güzel oluyor ben tv ye çıkınca hep dinliyorum
Makarna kilo yapmaz çok yemezseniz diyor ama yanında proteinli bir şey olursa kilo yapıyor diyor ?
Bu arada canım bi kıymalı makarna çekiyo ki öff
Hep menüsünde makarna olan badenin annesi yok muuu o aklıma soktu zukkum

kızlar bende menümü yazayım
sabah
2 bardak su
5 çatal peynirli omlet
1 zeytin
çay
maydanoz
kapya biber

ara 1 kahve 2 badem
öğlen
peynirli salata
1 dilim ekmek
ara
1 dilim ananas

akşam
3 köfte (fırında)
salata
ayran
1 dilim ekmek

su 3 litre hemide detoks suyu
spor 7000 adım
plank
zilli ana
kızlar kek yaptım yemedim canım istemedi hiç

kıymalı makarna 2 kaşık yersin canım yookk öyle eskisi gibi işte ..önce hakedelim sonra hüpletelim

b
mekik çekiyor muyuz beraber?bak o güzel günleri zayıfladığın günleri hayal et ..sonra sarkmada olmaz hadi gün gün başlayalım

Beybisi acaba kahvaltıda ekmek yesen de akşam mı yemesen köfte zaten ekmekli bi de
kıymalı makarna 2 kaşık yersin canım yookk öyle eskisi gibi işte ..önce hakedelim sonra hüpletelim
Yaa öyle 2 kaşık yiceksem yapmam ne uğraşcam yaa ben şöyle 2 tabak yicem cuma tartıdan sonra yiyim spagetti şööle
b

mekik çekiyor muyuz beraber?bak o güzel günleri zayıfladığın günleri hayal et ..sonra sarkmada olmaz hadi gün gün başlayalım
Yarım mekik çekerim ben o zaman banane banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…