Öyle kaç kilo vermen gerekir diye bir durum yok canım. Listeye girmek için buraya geldiğin günden itibaren 2 hafta gerekiyor. Bu 2 hafta içinde menü paylaştıysan, kilo da verdiysen listeye giriyorsun.O değil canım benim yani kaç kilo vermemiz lazım ki listeye girebilelim yada ben otomatik girmiş mi bulunuyorum
Gittim canım yarın kan vericem aç karnına sonra yemek yiyip bida vercem cuma sonuçlar çıkacak diyetisyene göndereceğim dedi bakalım cuma haber leri alırız artıkSen yeni üyesin benim gibi canım..bizde sınır yok o izinli üyeler için ..biz 2 hafta sonra gireceğiz listeye ..ilk sayfada kurallar var ..onları okursun bir ara..
Sen gitti mi doktora?
81.2 ile başladımaşçı yapıyormus canım.
Hosgeldin.
bravo canım. 2 hafta deneme süren var bol bol katılım yap olurmu kilo verimin takıma katılımın önemli bu deneme süresinde. 2 hafta sonra uygun bulunursa listedesin.
1 haftada 3 kilo bravo meltem cım. Kaç kg ile başladın.
Anladım şimdi coonem :))Öyle kaç kilo vermen gerekir diye bir durum yok canım. Listeye girmek için buraya geldiğin günden itibaren 2 hafta gerekiyor. Bu 2 hafta içinde menü paylaştıysan, kilo da verdiysen listeye giriyorsun.
Süpersin canım vereceksin ama gelip dur bizimle muhabbet et yediklerini bizim gibi akşamları yeme faslın kapanınca yaz olur mu81.2 ile başladım
5 yk makarnaBende yazam o vakit
Sabah 10.00
Yarım çay kaşığı tereyağında 1 yumurta
Domates göbek marul peynir
Ara 14.00
Chiali puding
Öğlen
16.00
1 kepçe mercimek çorbası
5 y.k. marakna (çok actimm)
1 küçük kase yoğurt
Aksam da nohut yiycem yarın da yoğurt
100 ip atlama
1 set plank
Ve gün içinde çok yer yürüdüm dışardan rahat 2 saat hareket halinde yürüyüşle geçti
En azindan masum kalorisi az saglikliİyi yapmışsın ..şeker gerçekten zararlı..yedikçe yediriyor..böyle daha güzel
tebrikler3 lt su bu arada
kıymalı makarna 2 kaşık yersin canım yookk öyle eskisi gibi işte ..önce hakedelim sonra hüpletelimMurat topoğlu isimli doktorun önerileri de güzel oluyor ben tv ye çıkınca hep dinliyorum
Makarna kilo yapmaz çok yemezseniz diyor ama yanında proteinli bir şey olursa kilo yapıyor diyor ?
Bu arada canım bi kıymalı makarna çekiyo ki öff
Hep menüsünde makarna olan badenin annesi yok muuu o aklıma soktuzukkum
mekik çekiyor muyuz beraber?bak o güzel günleri zayıfladığın günleri hayal et ..sonra sarkmada olmaz hadi gün gün başlayalımMenü
Kahvaltı 9.30: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk süzme peynir, çay, 12 kiraz, yarım domates, yarım nektarin
Öğle 14: 1.5 tb zeytintağlı taze fasülye
Ara: 1 günkurusu
Akşam 19: Salata (Yeşil elma, kuru soğan, domates, salatalık, nane, maydanoz, limon suyu var yağ yok)
3 litre su
Spor yok hala
Möşş
Hlş
burcu canım hosgeldın
Liste durumun nasıl cuma gırecekmısın
Beybisi acaba kahvaltıda ekmek yesen de akşam mı yemesen köfte zaten ekmekli bi dekızlar bende menümü yazayım
sabah
2 bardak su
5 çatal peynirli omlet
1 zeytin
çay
maydanoz
kapya biber
ara 1 kahve 2 badem
öğlen
peynirli salata
1 dilim ekmek
ara
1 dilim ananas
akşam
3 köfte (fırında)
salata
ayran
1 dilim ekmek
su 3 litre hemide detoks suyu
spor 7000 adım
plank
zilli ana
kızlar kek yaptım yemedim canım istemedi hiç
Yaa öyle 2 kaşık yiceksem yapmam ne uğraşcam yaa ben şöyle 2 tabak yicem cuma tartıdan sonra yiyim spagetti şöölekıymalı makarna 2 kaşık yersin canım yookk öyle eskisi gibi işte ..önce hakedelim sonra hüpletelim
Yarım mekik çekerim ben o zaman banane bananeb
mekik çekiyor muyuz beraber?bak o güzel günleri zayıfladığın günleri hayal et ..sonra sarkmada olmaz hadi gün gün başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?