- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Vay sporu görünce gözlerim kamaştıSelam kızlaaar menümü paylaşayım
Kahvaltı 9: 3 dilimlik pide, 1 domates, 2 kk süzme peynir, 1 sivri biber, 1 kuşkonmaz, 1 salatalık, 15 kiraz, çay
öğlen 13: 4 günkurusu, 10 çiğ iç badem, yeşil çay
Akşam 20.30: 1 pors döner, 3 yk pirinç pilavı, 1 dilimlik pide, 1 kase mercimek çorbası, 2 yk ezme, 2 yk sarımsaklı yoğurt, 1 inegül köfte, 2 yk karışık salata, 2 dilim domates
eveeeet bugün tam bir kaçamak günü yaptım ve çok mutluyum arada şartmış yaa
3 litre su
200 step, ip atlama, squat yaptım.
Çok incesın gülümiyi geceler kızlar
tezbitsin tebrikler canım. harikasın
Biz elektrikli izgara ve dokum tavada yapiyoruz canimTebrikler donecimtezbitsin kızlar bu köfteyi nasıl pisiriyonuz bana da tarif verin kızartma değildir. Diye düşünüyorum
Biz elektrikli izgara ve dokum tavada yapiyoruz canim
Döküm değilde seramik ve çelik kullanıyorum ben debende 1 döküm tava var bir de klasik çelik tencerelerim var onlarda yapıyorum yemekleri filan
Çelik sağlıklı canım. Döküm de sağlıklı. Bir de cam.Döküm değilde seramik ve çelik kullanıyorum ben de
aynen ya seramik de granit de kaplama. 1 çizilmede atın diyorlar.Evet haklısın canım ..ben granit almıştım ama markalı da olsa hepsi kaplamaymış
Ah burcu valla nasıl iyi geldi soyledikleriniztezbitsin bende kusmaktan nefret ederim hamilelikte 6 ay kusmuş biri olarak bide cok kusma yapılıyor dendi acaba ishal durumu nasıl ya hani insan içine çıkamicak kadar çok mu kötü ediyor peki burcucum ilacı kullanicam zaman mesela çok su tüketmek gerekiyor mu ekstra dan ishal ve kusma yapıyor sonuçta
Gece gece enerjiye bak yaav gençlik var işteKizlar 35 dk yuruduk 25 dk zilli yaptim
HahahaGece gece enerjiye bak yaav gençlik var işte
Tamam canımHerkeste ayni etkiyi yapmaz cnm ama ole ciddi boyutta olunca bnce doktorunla bi daha gorus
Saol canımÇok incesın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?