Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun bır tatlı telaş herkeste
Ben alış verişi bıtırdım
Tatlı tuzlu yemek yapılacak
Ortalık toplanacak ben büyük temızlık yapmam hergün temızlerım sıpalar yüzünde
Gece ütü bıttı
Kızlar ıkı cop torbası yıne kırlı getırmıs mecburrrrr
Bır ara bayram Alış verısıne cıkaracam tosbıklerı adet yerıni bulsun
Son iftar arkadaşlar gelecek
Sonra bayram banyosu ve bayram kınası yakılacak
Kına bulabılırsem
Gerısını bılmıyom
Hadı bana kolay gelsın
Ay unuttum spor yapılacak
Boğaz tutulacak dımı

60kiloyum Fulya sen ne yaptın kilo durumun nasıl devam ediyorsun diyete değil mi
günaydın nalancım. evet devam ediyorum diyete. bu hafta 600 gr verebildim ama. 10 gündür artık uyku vurdu. sahurda ve iftarda ne yiyeceğimi bilemedim. biraz cısslar çoğaldı. ama buna da şükür tabi eksi eksidir. zaten bugün arife. sonra düzenime devam edeceğim. 70 li rakamlara yaklaşmak moralimi düzeltti.

Hayırlı yolculuklar canım ..yollar kalabalıktır şimdi ..
Evet bayram geldi bile herkeste hazırlık bir telaşe..
Bende çocuklara birşeyler bakacağım birazdan koşturmaca gidiyor

bende istiyorum nar çiçeği mavi hatta beyaz giyicez dimi burcu.

Fulya cım çok sevindim az kalmis 7 lere sen başarırsın bebeğim. Bayrama dikkat et. Bu arada iyi bayramlar.

Kızlar naabersiniz yoldayız biz
Orucun ramazanın son günü artık
Allah kabul etsin
hayırlısı yolculuk bebek. Aminn.

Temizlik bitti kızlar akşama yemeğim de var şimdi kızım uyursa belki uyurum bende benn alışveriş yapmama kararı aldım en azından da on kilo verene kadar neyseki dolabımda kurtarıcı elbisem çok. berilceee memleket neresi canım bayram kınası genelde gazı Antep tarafında duydum bizim gelinimiz de yakar bayramlarda

Hadi bakalım işler kolaylandı şükür..
zukkum ever canım az kaldı kiloları verince alırız renkli renkli inşallah
Bu sabah kaaç zamandır içine giremediğim vit pantolon buldum dolapta. Denemeye korkuyordum gene olmaz diye. Bir de pantolon denemeyi sevmiyorum alt taraflarımın maşallahı var. Ama oldu hatta bol geldi gittim kemer aldım.
Bestttt bestem dönünce bütün dediklerini yapıcam vallaha zilli de zilli pilli de pilli hepsini. Alt taraflarım bi erisin artık ya kendimi pantolonlara tepmekten bıkmışım

Fulya cım çok sevindim az kalmis 7 lere sen başarırsın bebeğim. Bayrama dikkat et. Bu arada iyi bayramlar..
inşallah elifcim. o 7 ler buraya gelecekkkk
hayırlısıyla şu bayramı da atlatalım. sonra devam yolumuza iyi bayramlar canım.

valla dönecim ben de bu hafta içine giremediğim ama çok sevdiğim bir pantalonumu giydim. darısı diğer pantalonlarıma inşallah

İnsan ne mutlu oluyor böyle olunca ..inşallah yavaş yavaş sıkılaşırız canım spor gerçekten etkili..bayramdan sonra yine hep beraber yaparız

Fulyacığım ramazan hepimizin düzenini etkiledi artık epey yola gireriz ne güzel 7 li rakamlara gelmen bayram dönüşü artık 7 ile başlayan rakamlara merhaba dersin darısı başımıza Karatay devam mı

Tebrikler at havanı sefan olsun dar diye giymediğin pantolona kemer öylemi kız hızına yetişmem lazım başkalarından önce gazın bana ulaşmalı

Kınayı ilk kez duyuyorum sevinçle girin inşaallah bayrama şekerim sen gibi hamarat kadın zor bulunur kaç gündür ev dışarı derken harika işler çıkarmışsın misafirin bol olur seni alan leyla-yı kadir gecesi doğmuş derler bizde ben de sana diyeyim ailen şanslı

Kızlar ben hakikaten normal değilim
Menü
Sahur
2 yumurta
4 küçük sucuk yuvarlak
Domates salata

İftar
Bi kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe taze fasulye
2 kaşık makarna
1 bardak ayran

Anormallik burada başlıyor
5 hurma
Üzümlü draje
Ve şuan puding yiyorum tatlı isteğim geçmiyor bayramın hemen ikinci günü başlıyorum ilaca hiç hiç normal değil bundurum oruç değilken böyle olmuyodu ama şuan ki tatlı isteğimi anlatamam

Aynen canım .. fena hırslandık..hatta bir dörtlük yazayım dedim

Duydum ki bu hafta birincisin
Sen grubumuzun incisisin
Duydum ki baklava yemişsin
Hep beraber kızarız bilesin

Sevinme hemen kilo verdim diye
Bak nazara gelirsin döne
Hepimiz yarışıyoz bilesin
Bu havan sonra sönmesin

Benim okuduklarıma göre insülin direnci olanların canı yemekten sonra tatlı istermiş
Üstelik acıkma da olurmuş..sen de okumuşsundur zaten
Eğer psikolojik değilse bundandır bence ..sen ilaçlarına başla canım doktor tahlillere göre vermiş ..sonra birşey olmasın ..o zaman geçeceğini düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…