Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eliya Elif kalkmışsındır bu yıl uğurladık artık bu güzel ayı Rabbim tekrarını nasip etsin can sağlığı versin yine orucumuzu tutup manevi açıdan da yükselelim
Amin canim inşallah. Rabbim yeniden tekrar tekrar bu güzelliği yaşamayı nasip etsin cümlesine içinde de bize. Ayrı bir maneviyat ayrı bir güzellik her anı rahmet. Bizden sonrakilerde tadına vara vara yasasın inşallah.

Gunaydin kizlar kizim.uyandi sabahtan simdi onu salliom felaket uykum var ve yorgunum

Simdi bayramdan cikista tatilime tam 1 ay kalio o 1 ay noyunca duzenli sporla ve diyetle gitme kararim var en azinfan hedefe yakin gitmek lazim ne kadar az kilo o kadar ince beden demek sonrasinda kurbanda su bilekte biten renklo sigarette pantolonlardan giymek istiyorum ins.

Ayy bende bende hadi inşallah

Günaydın canım
Icım gıdıyor sen dedıkce
Bızımkı düzeldi şükür uykusuzluk yordu canım
Ramazan bıraz zor oldu dıyetle son gün
Bayramda abartmasak nıye olmasın
2 ay 11 günün var

Kız bulamadım ben yaziyi
Selamlar, ben Döne...

• Yarışa 03.Nisan' da başladım. Aslında buradaki yarışla birlikte sanki o gün kendimle yarışa başladım diyebilirim. O günlerde çok yorgundum. Sanki bitkin ve kambur bir hayatım vardı. Kilo vermem gerektiğini biliyor ama vermek istemiyordum, diyete başlamak istemiyordum, en kötüsü de kendime 'şişman bir ben' olarak alışmıştım. Etrafımdakiler de alışmışlardı. Bu ruh halinin içinden çıkmam uzun zaman aldı. Rejime başladığım zaman kimseden destek göremedim. Çevremdekiler de inanmadılar. Ama zamanla kilo verdim, verdikçe o kötü ruh halinden çıkıp kendime inandım, ben inandıkça etrafımdakiler de inandılar, yani başkalarını inandırmak da kendimize inanmamızdan geçiyormuş, bunu anlamış oldum.
  • Kısacası, benim diyet yaparken yaptığım özel hiçbir şey yok. Tek özel şey, bu işe 'motive' olmam, olabilmem. Kesinlikle ne mutfak tartısı, ne çok 'modern' rejimler, ne şok diyetler bu konuda yeterli değiller. Sadece 'motivasyon' önemli. Bunu da yakalamak çok güç. Benim bu süreçte motivasyonumu sağlayan en büyük destekçim, içinde bulunduğum takım olan 13.takım ve oradaki arkadaşlarım, arkadaş lafı bile ayıp geliyor, kardeşlerimdir, bana inanın. Onlar olmasalardı ve bana bir el atıp destek olmamış olsalardı kesinlikle başaramazdım. Hepsine teşekkür ediyorum.
  • Kilo vermenin formülünü hepimiz çok iyi biliyoruz, bir tane formülü var: Aldığın enerji yaktığın enerjiden az olacak. Bunu sporla -ilk zamanlar yürüyüşle, son zamanlardaysa başka sporlar ekleyerek- dengede tutmaya çalışıyorum.
  • Vücuduma gerekli olan miktarda su içmeye çalışıyorum.
  • Karbonhidratları çok tüketmemeye, tüketirsem de gündüz vakti tüketmeye özen gösteriyorum.
  • Çoğu kişinin aksine bol meyve tüketiyorum.
  • Canım bir yiyecekten çok isterse 2 ısırık alıyorum ve nefsimi köreltiyorum. Ama çok sevdiğim ve yememem gereken bir yiyecekse marketten hiç almıyorum. Çünkü kendimle ve irademle oyun oynamak istemiyorum.
İnşallah bu süreçte hepimiz sağlıklı bir hayata kavuşur ve bir daha da asla kilolu insanlar olmayız.
Herkese sevgiler ve iyi bayramlar.

Bu canim

Günaydın kızlar oruçluyum bugün :) 5 gün yiyince alışmışım zor uyandım bugün ful temizlik yapıp evi paklicam bana kolay gelsin ama önce dönenin yazısını merak ettim okuyayım
Koalas gelsin
Allah kahl etsin tatlim

Canım en zor zamanları çocukların kızım gece uyumaz sabah kargalardan önce kalkar mızmız bir şeydi şimdi bana arkadaş gibi oldu unuttum o zor yılları az daha dişini sık dile kolay ama annelik böyle ne yaparsın
Ben de o pantolonları çok beğeniyorum sen kurban bayramına giyersin artık ben de kışa kendime bir bayram bulurum olmadı cumhuriyet bayramı hedefi koyarım

Günaydın kızlar oruçluyum bugün :) 5 gün yiyince alışmışım zor uyandım bugün ful temizlik yapıp evi paklicam bana kolay gelsin ama önce dönenin yazısını merak ettim okuyayım
Aynen temizlik var bayramın 1. günü evdeyim sadece o yüzden çok uğraşmayacağım diyorum bakalım sana kolay gelsin canım

berilceee günaydın şeker erkencisin her zamanki gibi 4.30 da yatıp 8 de kalktım halbuki planım kalkmamak üzerineydi
Ay çok zor azıcık yatabilseydin iyiymiş
Kızlar bugün hepimiz yoğunuz yaaa gibi çamaşır bitti diyorum bir makine daha çalıştırdım şimdi
İşler hiiçç bitmiyor ne yapalım sağlık olsun
Herkese kolay gelsin bugün için

Sana günaydın mesajı yazarken benden önce davrandın sipidi gonzales gibi bu kaç oldu aynen makinayı çalıştırdım azıcık pc başına oturdum herkes uyuyor ses yapmayayım diyorum ben hep yazın uyuyacağım diye plan yapıp sonra da kış düzenine devam eden bir amele ruhluyum Yeliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…