Amin canim inşallah. Rabbim yeniden tekrar tekrar bu güzelliği yaşamayı nasip etsin cümlesine içinde de bize. Ayrı bir maneviyat ayrı bir güzellik her anı rahmet. Bizden sonrakilerde tadına vara vara yasasın inşallah.eliya Elif kalkmışsındır bu yıl uğurladık artık bu güzel ayı Rabbim tekrarını nasip etsin can sağlığı versin yine orucumuzu tutup manevi açıdan da yükselelim
Ayy bende bendeGunaydin kizlar kizim.uyandi sabahtan simdi onu salliom felaket uykum var ve yorgunum
Simdi bayramdan cikista tatilime tam 1 ay kalio o 1 ay noyunca duzenli sporla ve diyetle gitme kararim var en azinfan hedefe yakin gitmek lazim ne kadar az kilo o kadar ince beden demek sonrasinda kurbanda su bilekte biten renklo sigarette pantolonlardan giymek istiyorum ins.
Günaydın canımGunaydin kizlar kizim.uyandi sabahtan simdi onu salliom felaket uykum var ve yorgunum
Simdi bayramdan cikista tatilime tam 1 ay kalio o 1 ay noyunca duzenli sporla ve diyetle gitme kararim var en azinfan hedefe yakin gitmek lazim ne kadar az kilo o kadar ince beden demek sonrasinda kurbanda su bilekte biten renklo sigarette pantolonlardan giymek istiyorum ins.
Selamlar, ben Döne...Kız bulamadım ben yaziyi
Koalas gelsinGünaydın kızlar oruçluyum bugün :) 5 gün yiyince alışmışım zor uyandım bugün ful temizlik yapıp evi paklicam bana kolay gelsin ama önce dönenin yazısını merak ettim okuyayım
Canım en zor zamanları çocukların kızım gece uyumaz sabah kargalardan önce kalkar mızmız bir şeydi şimdi bana arkadaş gibi oldu unuttum o zor yılları az daha dişini sık dile kolay ama annelik böyle ne yaparsınGunaydin kizlar kizim.uyandi sabahtan simdi onu salliom felaket uykum var ve yorgunum
Aynen temizlik var bayramın 1. günü evdeyim sadece o yüzden çok uğraşmayacağım diyorum bakalım sana kolay gelsin canımGünaydın kızlar oruçluyum bugün :) 5 gün yiyince alışmışım zor uyandım bugün ful temizlik yapıp evi paklicam bana kolay gelsin ama önce dönenin yazısını merak ettim okuyayım
Ay çok zor azıcık yatabilseydin iyiymişberilceee günaydın şeker erkencisin her zamanki gibi 4.30 da yatıp 8 de kalktım halbuki planım kalkmamak üzerineydi
Sana günaydın mesajı yazarken benden önce davrandın sipidi gonzales gibi bu kaç oldu aynen makinayı çalıştırdım azıcık pc başına oturdum herkes uyuyor ses yapmayayım diyorum ben hep yazın uyuyacağım diye plan yapıp sonra da kış düzenine devam eden bir amele ruhluyum YelizAy çok zor azıcık yatabilseydin iyiymiş
Kızlar bugün hepimiz yoğunuz yaaa gibi çamaşır bitti diyorum bir makine daha çalıştırdım şimdi
İşler hiiçç bitmiyor ne yapalım sağlık olsun
Herkese kolay gelsin bugün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?