Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dinle aşık dinle sözüm var sana.
Kendine güvendin gittin bayrama
Uzak dur tatlıdan yaklaşma yanına
Yoksa giyersin cicileri benzer çula

Yok canım şimdi senden duydum bunu doktor da dün tatlıya karşı yoğun istek olur dedi işte evet şimdi bi saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyorum bütün ramazan böyle geçti psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü kendimi bildim bileli böyleyim zayıf olduğum dönem de iş tursuya karşı böyleydim sonra safra kesesi aldırmak zorunda kalınca bıraktım tursuya yani en aza indirgedim

Bak sen İnsülin direnci yaz doktorların yazıları çıkıyor hep oku ..bunlar belirtileri bence ..birde diyorlar özellikle bel bölgesinde yağlanma bunun belirtisiymiş

Canım kilo olunca insilün direnci hepimize söyleniyor aşağı yukarı bana da söyledi ilaç başlamak istedi kaç gündür evde fıstıklı baklavadan envayi çeşit tada kadar çeşit var ama parmağımı bile yalamadım canım çekmiyor mu oruçtan çıkınca hem de nasıl çekiyor oruçsun az yedin telafi edersin diyen şeytana uymuyorum çiğ badem fındık yiyorum olmadı sütlü tarçın ama inatla yemiyorum hurma kesmediyse üstüne bol su iç tatlı isteğin kalmaz ama yemeye devam etme canım

İşte öldürüyor tatlı yemeyince aşırı sinirleniyorum neysek çikolata yemedim baklava falan yine bunlarla gecistirdim biraz rahatım şimdi sakız cignicem onzaman unuturum belki

İşte öldürüyor tatlı yemeyince aşırı sinirleniyorum neysek çikolata yemedim baklava falan yine bunlarla gecistirdim biraz rahatım şimdi sakız cignicem onzaman unuturum belki
zukkum bak bunlar şeker hastalığının ayak sesleri ..
Yaşında çok genç ilerde hep çekmek zorunda kalırsın imkanın varsa çık biraz yürüyüşe ama bence kullan ilaçlarını

zukkum bak bunlar şeker hastalığının ayak sesleri ..
Yaşında çok genç ilerde hep çekmek zorunda kalırsın imkanın varsa çık biraz yürüyüşe ama bence kullan ilaçlarını
Kullanicam hemen bayram ertesi başlıyorum baktım da sitelere bütün belirtilerini yaşıyorum daha evvel neden gidip baktirmadigima çok pişman oldum herşeyin başı sağlık

Kullanicam hemen bayram ertesi başlıyorum baktım da sitelere bütün belirtilerini yaşıyorum daha evvel neden gidip baktirmadigima çok pişman oldum herşeyin başı sağlık
Zaten değerlerin bir süre sonra düzelir kontrolde doktor belki bıraktırır ..sen dikkat et tavsiyelere ..zayıflayınca zaten düşüyormuş hep değerler

Badciğim sen benden zayıfsın hemen alt rakamlara geçersin kurban bayramına kadar zayıflasak yok mu kafanda almak istediğin şöyle güzel seksi kıyafetler bir bayram daha çuval giymeyelim değilmi

Bade bak cuma herkes kilo verir sen üzülürsün o duyguları yaşama bence ..bu iş uzadıkça motivasyonun düşer başa dönersin ..işin doğrusu kendinle mücadele etmelisin tatlı falan bulamayacağın bir yere git gözün görmesin yada spor yap işe yarar bence ..

Bende menümü yazayım
Sabah
2 bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
Ara
1 filtre kahve şekersiz
Öğlen
Hindili salata
Ara
Sebze suyu (maydanozlu kivi salatalık )
Akşam
1 köfte
Pulbiberli yoğurt bir kase
Spor 10000 adımı geçti
Evde pilates hareketleri

Yok yok attım ağzıma sakız hemen dağıttım kafamı yarın tutabilirim kendimi merak etme canım bi kere baş koydum vazgeçmem zaten baklava ile aram yok benim daha çok çikolatalı tatlılar yerim ama yememeye söz verdim yada 1 çatal ama fazlası olmayacak

Badciğim sen benden zayıfsın hemen alt rakamlara geçersin kurban bayramına kadar zayıflasak yok mu kafanda almak istediğin şöyle güzel seksi kıyafetler bir bayram daha çuval giymeyelim değilmi
Sen kaçsın canım aslında kalem etek giymeyi kalem elbise giymeyi çok özledim anlatamam bazamin altı dolu kaldırdım hep onları

Zaten değerlerin bir süre sonra düzelir kontrolde doktor belki bıraktırır ..sen dikkat et tavsiyelere ..zayıflayınca zaten düşüyormuş hep değerler
Birde lütfen yarın tatlı yeme ..başlayacaksan bugünden başla bence.. yarın kendini tutabilecek misin ?
Evet şeker falan normale dönüyor aslında beni korkum verememek değil verdiğimde aynı kiloyu koruyamamak tan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…