- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Dinle aşık dinle sözüm var sana.Aynen canım ..fena hırslandık..hatta bir dörtlük yazayım dedim
Duydum ki bu hafta birincisin
Sen grubumuzun incisisin
Duydum ki baklava yemişsin
Hep beraber kızarız bilesin
Sevinme hemen kilo verdim diye
Bak nazara gelirsin döne
Hepimiz yarışıyoz bilesin
Bu havan sonra sönmesin
Yok canım şimdi senden duydum bunu doktor da dün tatlıya karşı yoğun istek olur dedi işte evet şimdi bi saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyorum bütün ramazan böyle geçti psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü kendimi bildim bileli böyleyim zayıf olduğum dönem de iş tursuya karşı böyleydim sonra safra kesesi aldırmak zorunda kalınca bıraktım tursuya yani en aza indirgedimBenim okuduklarıma göre insülin direnci olanların canı yemekten sonra tatlı istermiş
Üstelik acıkma da olurmuş..sen de okumuşsundur zaten
Eğer psikolojik değilse bundandır bence ..sen ilaçlarına başla canım doktor tahlillere göre vermiş ..sonra birşey olmasın ..o zaman geçeceğini düşünüyorum ben
Canım kendimizi geliştirdik sanki ..bakalım döne ne yazacak?Dinle aşık dinle sözüm var sana.
Kendine güvendin gittin bayrama
Uzak dur tatlıdan yaklaşma yanına
Yoksa giyersin cicileri benzer çula
Bak sen İnsülin direnci yaz doktorların yazıları çıkıyor hep oku ..bunlar belirtileri bence ..birde diyorlar özellikle bel bölgesinde yağlanma bunun belirtisiymişYok canım şimdi senden duydum bunu doktor da dün tatlıya karşı yoğun istek olur dedi işte evet şimdi bi saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyorum bütün ramazan böyle geçti psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü kendimi bildim bileli böyleyim zayıf olduğum dönem de iş tursuya karşı böyleydim sonra safra kesesi aldırmak zorunda kalınca bıraktım tursuya yani en aza indirgedim
Canım kilo olunca insilün direnci hepimize söyleniyor aşağı yukarı bana da söyledi ilaç başlamak istedi kaç gündür evde fıstıklı baklavadan envayi çeşit tada kadar çeşit var ama parmağımı bile yalamadım canım çekmiyor mu oruçtan çıkınca hem de nasıl çekiyor oruçsun az yedin telafi edersin diyen şeytana uymuyorum çiğ badem fındık yiyorum olmadı sütlü tarçın ama inatla yemiyorum hurma kesmediyse üstüne bol su iç tatlı isteğin kalmaz ama yemeye devam etme canımKızlar ben hakikaten normal değilim
Menü
Sahur
2 yumurta
4 küçük sucuk yuvarlak
Domates salata
İftar
Bi kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe taze fasulye
2 kaşık makarna
1 bardak ayran
Anormallik burada başlıyor
5 hurma
Üzümlü draje
Ve şuan puding yiyorum tatlı isteğim geçmiyor bayramın hemen ikinci günü başlıyorum ilaca hiç hiç normal değil bundurum oruç değilken böyle olmuyodu ama şuan ki tatlı isteğimi anlatamam
Dur bakiyimBak sen İnsülin direnci yaz doktorların yazıları çıkıyor hep oku ..bunlar belirtileri bence ..birde diyorlar özellikle bel bölgesinde yağlanma bunun belirtisiymiş
İşte öldürüyor tatlı yemeyince aşırı sinirleniyorum neysek çikolata yemedim baklava falan yine bunlarla gecistirdim biraz rahatım şimdi sakız cignicem onzaman unuturum belkiCanım kilo olunca insilün direnci hepimize söyleniyor aşağı yukarı bana da söyledi ilaç başlamak istedi kaç gündür evde fıstıklı baklavadan envayi çeşit tada kadar çeşit var ama parmağımı bile yalamadım canım çekmiyor mu oruçtan çıkınca hem de nasıl çekiyor oruçsun az yedin telafi edersin diyen şeytana uymuyorum çiğ badem fındık yiyorum olmadı sütlü tarçın ama inatla yemiyorum hurma kesmediyse üstüne bol su iç tatlı isteğin kalmaz ama yemeye devam etme canım
İşte öldürüyor tatlı yemeyince aşırı sinirleniyorum neysek çikolata yemedim baklava falan yine bunlarla gecistirdim biraz rahatım şimdi sakız cignicem onzaman unuturum belki
Kullanicam hemen bayram ertesi başlıyorum baktım da sitelere bütün belirtilerini yaşıyorum daha evvel neden gidip baktirmadigima çok pişman oldum herşeyin başı sağlıkzukkum bak bunlar şeker hastalığının ayak sesleri ..
Yaşında çok genç ilerde hep çekmek zorunda kalırsın imkanın varsa çık biraz yürüyüşe ama bence kullan ilaçlarını
Zaten değerlerin bir süre sonra düzelir kontrolde doktor belki bıraktırır ..sen dikkat et tavsiyelere ..zayıflayınca zaten düşüyormuş hep değerlerKullanicam hemen bayram ertesi başlıyorum baktım da sitelere bütün belirtilerini yaşıyorum daha evvel neden gidip baktirmadigima çok pişman oldum herşeyin başı sağlık
Badciğim sen benden zayıfsın hemen alt rakamlara geçersin kurban bayramına kadar zayıflasak yok mu kafanda almak istediğin şöyle güzel seksi kıyafetler bir bayram daha çuval giymeyelim değilmiKullanicam hemen bayram ertesi başlıyorum baktım da sitelere bütün belirtilerini yaşıyorum daha evvel neden gidip baktirmadigima çok pişman oldum herşeyin başı sağlık
Yok yok attım ağzıma sakız hemen dağıttım kafamı yarın tutabilirim kendimi merak etme canım bi kere baş koydum vazgeçmem zaten baklava ile aram yok benim daha çok çikolatalı tatlılar yerim ama yememeye söz verdim yada 1 çatal ama fazlası olmayacakBade bak cuma herkes kilo verir sen üzülürsün o duyguları yaşama bence ..bu iş uzadıkça motivasyonun düşer başa dönersin ..işin doğrusu kendinle mücadele etmelisin tatlı falan bulamayacağın bir yere git gözün görmesin yada spor yap işe yarar bence ..
Sen kaçsın canım aslında kalem etek giymeyi kalem elbise giymeyi çok özledim anlatamam bazamin altı dolu kaldırdım hep onlarıBadciğim sen benden zayıfsın hemen alt rakamlara geçersin kurban bayramına kadar zayıflasak yok mu kafanda almak istediğin şöyle güzel seksi kıyafetler bir bayram daha çuval giymeyelim değilmi
Zaten değerlerin bir süre sonra düzelir kontrolde doktor belki bıraktırır ..sen dikkat et tavsiyelere ..zayıflayınca zaten düşüyormuş hep değerler
Evet şeker falan normale dönüyor aslında beni korkum verememek değil verdiğimde aynı kiloyu koruyamamak tan korkuyorumBirde lütfen yarın tatlı yeme ..başlayacaksan bugünden başla bence.. yarın kendini tutabilecek misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?