Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zaten değerlerin bir süre sonra düzelir kontrolde doktor belki bıraktırır ..sen dikkat et tavsiyelere ..zayıflayınca zaten düşüyormuş hep değerler
Birde lütfen yarın tatlı yeme ..başlayacaksan bugünden başla bence.. yarın kendini tutabilecek misin ?
Evet şeker falan normale dönüyor aslında beni korkum verememek değil verdiğimde aynı kiloyu koruyamamak tan korkuyorum

Canım öğreneceğiz burda istediğim kiloya inince ben bir zaman koruma yapacağım..yapanlar nasıl yapıyor ? Bizde öğreneceğiz merak etme
Çünkü evlenmeden evvel çok güzel. Kilo verdiydim ama sora hepsi geringeldii 10 kilo da fazlasiyla

Çünkü evlenmeden evvel çok güzel. Kilo verdiydim ama sora hepsi geringeldii 10 kilo da fazlasiyla
Kuzum Doğum yaptın hormonlar değişti evlilik hayatı düzen yemek değişti ..belki spor yapamadın hareketsiz kaldın ..diyetini yaşam tarzı yapamadın kısa süreli zayıflama oldu bizler gibi bence

Sen kaçsın canım aslında kalem etek giymeyi kalem elbise giymeyi çok özledim anlatamam bazamin altı dolu kaldırdım hep onları
Canım 55-60 aralığında aldığım kıyafetlerin bazıları etiketleriyle duruyor bazen bakıp üzülüyorum şu an tam tamına 95 söylemesi bile yoruyor üzüyor o yüzden kendine bu güzel yaşlarda şans tanı giyme bu yaşta çuvalları kalem etekler çeşit çeşit bluzlar neyi bekliyorsun her şeyi yersek hiç bir şeyi giyemeyiz unutma

Fulyacığım ramazan hepimizin düzenini etkiledi artık epey yola gireriz ne güzel 7 li rakamlara gelmen bayram dönüşü artık 7 ile başlayan rakamlara merhaba dersin darısı başımıza Karatay devam mı
inşallah canım o 7 li rakamları bir görsem zaten müthiş motivasyon olacak bana. karatayı son 10 gündür bozdum. ama yarından itibaren topluyorum. şöyle diyeyim: karatay tarzı besleneceğim. yani pirinç yok tatlı yok ekmek yok. ama nadir olarak siyez ekmeğini sabah 1 minik dilim yiyebilirim. arada tatlı patates yiyebilirim. çok sıkmadan ama o yoldan da çok ayrılmadan. zaten yaparken de böyle yapmıştım. ama şimdi daha iyi olacak inşallah

Kuzum Doğum yaptın hormonlar değişti evlilik hayatı düzen yemek değişti ..belki spor yapamadın hareketsiz kaldın ..diyetini yaşam tarzı yapamadın kısa süreli zayıflama oldu bizler gibi bence
Haklısınız koyvermek yokk azimle devam

benim de eski kıyafetlerim duruyor. ama bugün ciddi şekilde hayal ettim. onları giyeceğim. bunu yapmamam için neden yok. yeter artık bugüne kadar yeterince yedim. artık sağlıklı beslenme zamanı dediğin gibi istediğimiz kıyafeti giyemeyince üzülüyoruz. ama artık dolaptakileri giyme zamanı geldi

Günaydın canım
Icım gıdıyor sen dedıkce
Bızımkı düzeldi şükür uykusuzluk yordu canım
Ramazan bıraz zor oldu dıyetle son gün
Bayramda abartmasak nıye olmasın
2 ay 11 günün var

Bayramda am abaetcagim zaman buraya yazicm cnm hemen

Koy canim baytam sart degil o pantolonu giydigimiz gun bayram zaten

bende istiyorum nar çiçeği mavi hatta beyaz giyicez dimi burcu.

Fulya cım çok sevindim az kalmis 7 lere sen başarırsın bebeğim. Bayrama dikkat et. Bu arada iyi bayramlar.

hayırlısı yolculuk bebek. Aminn.

Kesinlikle nar cicegi bebegim giyicez bubsefer gumbur gumbur gelioz

Bugun iftari bahcemizde yaptik kizlar

Sahur
1 haslanmisnyumurta
1 sosis
1 dilim.tam bugday ekmek
1 catal oeynir
3 zeytin

Iftar
1 keoce mercimek cirba
4 parca kuzu kaburga izgara
Salata
Avuc icic kadar bazlama

1 turk kahvesi

1.5 litre su
Spor yok
Güzel canım suyu arttırsın zaten Allah kabul etsin

Ben Karatay la 29 kg verdim ama hayatımdan bazı tatları tamamen uzaklaştıramayınca dönüşü hızlı ve fazla oldu o yüzden kültürümüze uygun beslenmeyi arada devam ettireyim ara öğünü çıkarayım uzun açlık saatleri ile leptini kullanayım beyaz ekmek pirinç ve nişastalı gıdaları nadirde olsa tüketeyim.... diye uzayıp giden bir dizi kural belirledim kendime az gidiyor ama kalıcı olacak bu defa inanıyorum

Kesinlikle haklısın bu yoldan dönmek yok az gitti diye üzülüp vaz geçme bırakma yok yedik de ne oldu yedikten sonraki pişmanlık can sıkıntısı strese de dur demek lazım Fulya kışa giymek istediğim nefis bir dar kesim deri montum var hedefim belli yapacağım belli bayram tatlı şu bu bana engel değil çuvallara veda yazımız yakındır hadi bakalım

Bugun iftari bahcemizde yaptik kizlar

Sahur
1 haslanmisnyumurta
1 sosis
1 dilim.tam bugday ekmek
1 catal oeynir
3 zeytin

Iftar
1 keoce mercimek cirba
4 parca kuzu kaburga izgara
Salata
Avuc icic kadar bazlama

1 turk kahvesi

1.5 litre su
Spor yok
Burcu yatana kadar su 2 olur spor bayram sonrası kesin düzene sokalım ve hep beraber yapalım birbirimizi sporda denetleyelim menü güzel afiyet olsun off bahçe şimdi ne güzeldir biz beton binalarda bunaldık

Anlastik kuzum start verelim en kisa zamanda

Haklısınız koyvermek yokk azimle devam
Badeciğim moralini bozmadan devam et biz bir takım olduğumuza göre yaptığımız her güzel şey birbirimizi etkiliyor sen moralliyim devam ediyorum vaz geçmiyorum dedikçe hepimiz bir yerlerden evet vaz geçmeyelim arkadaşlarımıza destek olalım diyerek moral buluyoruz cici annecik

kitkurdu bebegim sporda devasa seyler dusunuyorum bakalim bu hafta evde degilim.yine bubseferde kayinvalidemde kalicam eve tadilat yapacakmis lojman idare ondan sonraki oazartesi kesin basliyorum ayin 1 inde ay sonu tatile gidiyorum bi izin yaparim sonra ver elini kurban kurbanda o oantolondan giymek istiyorum yada guzel bi elbise 36 beden

Evet kızlar hepimiz kilo aldık verdik ..hepimiz kendimizi vücudumuzu tanıdık .kendi adıma yaptığım neden kilo aldığımı biliyorum hatalarımın farkındayım yani.. aynı hataları yapmak istemiyorum istediğim kiloya inersem uzun bir zaman koruma düşünüyorum ..
Birşekilde veriliyor ama korumak için eski yeme düzenine dönmemek lazım
Ne zamandır tatlı yemiyorum ölmüyormuşum birşeyde olmuyormuş
O zaman yola devam
Haaa dayanamadık yedik mi o zaman yakalım hakedelim işte bu kadar
Yine yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…