Zaten değerlerin bir süre sonra düzelir kontrolde doktor belki bıraktırır ..sen dikkat et tavsiyelere ..zayıflayınca zaten düşüyormuş hep değerler
Evet şeker falan normale dönüyor aslında beni korkum verememek değil verdiğimde aynı kiloyu koruyamamak tan korkuyorumBirde lütfen yarın tatlı yeme ..başlayacaksan bugünden başla bence.. yarın kendini tutabilecek misin ?
Çünkü evlenmeden evvel çok güzel. Kilo verdiydim ama sora hepsi geringeldii 10 kilo da fazlasiylaCanım öğreneceğiz burda istediğim kiloya inince ben bir zaman koruma yapacağım..yapanlar nasıl yapıyor ? Bizde öğreneceğiz merak etme
Kuzum Doğum yaptın hormonlar değişti evlilik hayatı düzen yemek değişti ..belki spor yapamadın hareketsiz kaldın ..diyetini yaşam tarzı yapamadın kısa süreli zayıflama oldu bizler gibi benceÇünkü evlenmeden evvel çok güzel. Kilo verdiydim ama sora hepsi geringeldii 10 kilo da fazlasiyla
Canım 55-60 aralığında aldığım kıyafetlerin bazıları etiketleriyle duruyor bazen bakıp üzülüyorum şu an tam tamına 95 söylemesi bile yoruyor üzüyor o yüzden kendine bu güzel yaşlarda şans tanı giyme bu yaşta çuvalları kalem etekler çeşit çeşit bluzlar neyi bekliyorsun her şeyi yersek hiç bir şeyi giyemeyiz unutmaSen kaçsın canım aslında kalem etek giymeyi kalem elbise giymeyi çok özledim anlatamam bazamin altı dolu kaldırdım hep onları
inşallah canım o 7 li rakamları bir görsem zaten müthiş motivasyon olacak bana. karatayı son 10 gündür bozdum. ama yarından itibaren topluyorum. şöyle diyeyim: karatay tarzı besleneceğim. yani pirinç yok tatlı yok ekmek yok. ama nadir olarak siyez ekmeğini sabah 1 minik dilim yiyebilirim. arada tatlı patates yiyebilirim. çok sıkmadan ama o yoldan da çok ayrılmadan. zaten yaparken de böyle yapmıştım. ama şimdi daha iyi olacak inşallahFulyacığım ramazan hepimizin düzenini etkiledi artık epey yola gireriz ne güzel 7 li rakamlara gelmen bayram dönüşü artık 7 ile başlayan rakamlara merhaba dersin darısı başımıza Karatay devam mı
Kuzum Doğum yaptın hormonlar değişti evlilik hayatı düzen yemek değişti ..belki spor yapamadın hareketsiz kaldın ..diyetini yaşam tarzı yapamadın kısa süreli zayıflama oldu bizler gibi bence
Haklısınız koyvermek yokk azimle devamCanım 55-60 aralığında aldığım kıyafetlerin bazıları etiketleriyle duruyor bazen bakıp üzülüyorum şu an tam tamına 95 söylemesi bile yoruyor üzüyor o yüzden kendine bu güzel yaşlarda şans tanı giyme bu yaşta çuvalları kalem etekler çeşit çeşit bluzlar neyi bekliyorsun her şeyi yersek hiç bir şeyi giyemeyiz unutma
benim de eski kıyafetlerim duruyor. ama bugün ciddi şekilde hayal ettim. onları giyeceğim. bunu yapmamam için neden yok. yeter artık bugüne kadar yeterince yedim. artık sağlıklı beslenme zamanıCanım 55-60 aralığında aldığım kıyafetlerin bazıları etiketleriyle duruyor bazen bakıp üzülüyorum şu an tam tamına 95 söylemesi bile yoruyor üzüyor o yüzden kendine bu güzel yaşlarda şans tanı giyme bu yaşta çuvalları kalem etekler çeşit çeşit bluzlar neyi bekliyorsun her şeyi yersek hiç bir şeyi giyemeyiz unutma
Günaydın canım
Icım gıdıyor sen dedıkce
Bızımkı düzeldi şükür uykusuzluk yordu canım
Ramazan bıraz zor oldu dıyetle son gün
Bayramda abartmasak nıye olmasın
2 ay 11 günün var
Canım en zor zamanları çocukların kızım gece uyumaz sabah kargalardan önce kalkar mızmız bir şeydi şimdi bana arkadaş gibi oldu unuttum o zor yılları az daha dişini sık dile kolay ama annelik böyle ne yaparsın
Ben de o pantolonları çok beğeniyorum sen kurban bayramına giyersin artık ben de kışa kendime bir bayram bulurum olmadı cumhuriyet bayramı hedefi koyarım
bende istiyorum nar çiçeği mavi hatta beyazgiyicez dimi burcu.
Fulya cım çok sevindim az kalmis 7 lere sen başarırsın bebeğim. Bayrama dikkat et. Bu arada iyi bayramlar.
hayırlısı yolculuk bebek. Aminn.
Güzel canım suyu arttırsın zaten Allah kabul etsinBugun iftari bahcemizde yaptik kizlar
Sahur
1 haslanmisnyumurta
1 sosis
1 dilim.tam bugday ekmek
1 catal oeynir
3 zeytin
Iftar
1 keoce mercimek cirba
4 parca kuzu kaburga izgara
Salata
Avuc icic kadar bazlama
1 turk kahvesi
1.5 litre su
Spor yok
Ben Karatay la 29 kg verdim ama hayatımdan bazı tatları tamamen uzaklaştıramayınca dönüşü hızlı ve fazla oldu o yüzden kültürümüze uygun beslenmeyi arada devam ettireyim ara öğünü çıkarayım uzun açlık saatleri ile leptini kullanayım beyaz ekmek pirinç ve nişastalı gıdaları nadirde olsa tüketeyim.... diye uzayıp giden bir dizi kural belirledim kendime az gidiyor ama kalıcı olacak bu defa inanıyoruminşallah canım o 7 li rakamları bir görsem zaten müthiş motivasyon olacak bana. karatayı son 10 gündür bozdum. ama yarından itibaren topluyorum. şöyle diyeyim: karatay tarzı besleneceğim. yani pirinç yok tatlı yok ekmek yok. ama nadir olarak siyez ekmeğini sabah 1 minik dilim yiyebilirim. arada tatlı patates yiyebilirim. çok sıkmadan ama o yoldan da çok ayrılmadan. zaten yaparken de böyle yapmıştım. ama şimdi daha iyi olacak inşallah
Kesinlikle haklısın bu yoldan dönmek yok az gitti diye üzülüp vaz geçme bırakma yok yedik de ne oldu yedikten sonraki pişmanlık can sıkıntısı strese de dur demek lazım Fulya kışa giymek istediğim nefis bir dar kesim deri montum var hedefim belli yapacağım belli bayram tatlı şu bu bana engel değil çuvallara veda yazımız yakındır hadi bakalımbenim de eski kıyafetlerim duruyor. ama bugün ciddi şekilde hayal ettim. onları giyeceğim. bunu yapmamam için neden yok. yeter artık bugüne kadar yeterince yedim. artık sağlıklı beslenme zamanıdediğin gibi istediğimiz kıyafeti giyemeyince üzülüyoruz. ama artık dolaptakileri giyme zamanı geldi
Burcu yatana kadar su 2 olur spor bayram sonrası kesin düzene sokalım ve hep beraber yapalım birbirimizi sporda denetleyelim menü güzel afiyet olsun off bahçe şimdi ne güzeldir biz beton binalarda bunaldıkBugun iftari bahcemizde yaptik kizlar
Sahur
1 haslanmisnyumurta
1 sosis
1 dilim.tam bugday ekmek
1 catal oeynir
3 zeytin
Iftar
1 keoce mercimek cirba
4 parca kuzu kaburga izgara
Salata
Avuc icic kadar bazlama
1 turk kahvesi
1.5 litre su
Spor yok
Anlastik kuzum start verelim en kisa zamandaBu sabah kaaç zamandır içine giremediğim vit pantolon buldum dolapta. Denemeye korkuyordum gene olmaz diye. Bir de pantolon denemeyi sevmiyorum alt taraflarımın maşallahı var. Ama oldu hatta bol geldi gittim kemer aldım.
Bestttt bestem dönünce bütün dediklerini yapıcam vallaha zilli de zilli pilli de pilli hepsini. Alt taraflarım bi erisin artık ya kendimi pantolonlara tepmekten bıkmışım
Badeciğim moralini bozmadan devam et biz bir takım olduğumuza göre yaptığımız her güzel şey birbirimizi etkiliyor sen moralliyim devam ediyorum vaz geçmiyorum dedikçe hepimiz bir yerlerden evet vaz geçmeyelim arkadaşlarımıza destek olalım diyerek moral buluyoruz cici annecikHaklısınız koyvermek yokk azimle devam
Besteciğim canım özlendin yavru kuşum merdaneyi bile özledik iyi misinizAnlastik kuzum start verelim en kisa zamanda
Ben de ozledim kuzum yaa iyiyiz sukur biz eve geldik annemler kaldi. Insallah yarin cikacak. Merdane geliyo bekleyin en kisa zamandaBesteciğim canım özlendin yavru kuşum merdaneyi bile özledik iyi misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?