çok güzel kilo vermişsin maşallahBen Karatay la 29 kg verdim ama hayatımdan bazı tatları tamamen uzaklaştıramayınca dönüşü hızlı ve fazla oldu o yüzden kültürümüze uygun beslenmeyi arada devam ettireyim ara öğünü çıkarayım uzun açlık saatleri ile leptini kullanayım beyaz ekmek pirinç ve nişastalı gıdaları nadirde olsa tüketeyim.... diye uzayıp giden bir dizi kural belirledim kendime az gidiyor ama kalıcı olacak bu defa inanıyorum
Kesinlikle haklısın bu yoldan dönmek yok az gitti diye üzülüp vaz geçme bırakma yok yedik de ne oldu yedikten sonraki pişmanlık can sıkıntısı strese de dur demek lazım Fulya kışa giymek istediğim nefis bir dar kesim deri montum var hedefim belli yapacağım belli bayram tatlı şu bu bana engel değil çuvallara veda yazımız yakındır hadi bakalım
Sımdıye varmıssındır umarım herşey gonlüncedırKızlar naabersiniz yoldayız biz
Orucun ramazanın son günü artık
Allah kabul etsin
Balıkesırlıyım 25 yıllık Urfa tanışıklığım var hacımlaTemizlik bitti kızlar akşama yemeğim de var şimdi kızım uyursa belki uyurum bende benn alışveriş yapmama kararı aldım en azından da on kilo verene kadar neyseki dolabımda kurtarıcı elbisem çok.berilceee memleket neresi canım bayram kınası genelde gazı Antep tarafında duydum bizim gelinimiz de yakar bayramlarda
Fulya kılo vermene çok sevındıminşallah elifcim. o 7 ler buraya gelecekkkk
hayırlısıyla şu bayramı da atlatalım. sonra devam yolumuzaiyi bayramlar canım.
valla dönecim ben de bu hafta içine giremediğim ama çok sevdiğim bir pantalonumu giydim. darısı diğer pantalonlarıma inşallah
Kıdemlımev hanımı oldum aynen gülümKınayı ilk kez duyuyorum sevinçle girin inşaallah bayrama şekerim sen gibi hamarat kadın zor bulunur kaç gündür ev dışarı derken harika işler çıkarmışsın misafirin bol olur seni alan leyla-yı kadir gecesi doğmuş derler bizde ben de sana diyeyim ailen şanslı
Dıyetı degıl yasamı ertelıyorsun balbademımKızlar ben hakikaten normal değilim
Menü
Sahur
2 yumurta
4 küçük sucuk yuvarlak
Domates salata
İftar
Bi kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe taze fasulye
2 kaşık makarna
1 bardak ayran
Anormallik burada başlıyor
5 hurma
Üzümlü draje
Ve şuan puding yiyorum tatlı isteğim geçmiyor bayramın hemen ikinci günü başlıyorum ilaca hiç hiç normal değil bundurum oruç değilken böyle olmuyodu ama şuan ki tatlı isteğimi anlatamam
hayırlısı olsun canım. hepiniz arkadaşımsınız tabiki gelirimFulya kılo vermene çok sevındım
Arada bakıyom sana
Gönül bıxımle zayıfla ısterdı ama boylede dostuz arkadaşız canım
Arada gel ıkı lafın belını kırak
Ayakta alkışlıyorum abi siziDinle aşık dinle sözüm var sana.
Kendine güvendin gittin bayrama
Uzak dur tatlıdan yaklaşma yanına
Yoksa giyersin cicileri benzer çula
Hep uçlarda yasamışın sende tatlım yaYok canım şimdi senden duydum bunu doktor da dün tatlıya karşı yoğun istek olur dedi işte evet şimdi bi saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyorum bütün ramazan böyle geçti psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü kendimi bildim bileli böyleyim zayıf olduğum dönem de iş tursuya karşı böyleydim sonra safra kesesi aldırmak zorunda kalınca bıraktım tursuya yani en aza indirgedim
Çikolata baklavadan daha mı kötüİşte öldürüyor tatlı yemeyince aşırı sinirleniyorum neysek çikolata yemedim baklava falan yine bunlarla gecistirdim biraz rahatım şimdi sakız cignicem onzaman unuturum belki
Çikolata baklavadan daha mı kötüİşte öldürüyor tatlı yemeyince aşırı sinirleniyorum neysek çikolata yemedim baklava falan yine bunlarla gecistirdim biraz rahatım şimdi sakız cignicem onzaman unuturum belki
10 nümerooooo 5 yıldızBende menümü yazayım
Sabah
2 bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
Ara
1 filtre kahve şekersiz
Öğlen
Hindili salata
Ara
Sebze suyu (maydanozlu kivi salatalık )
Akşam
1 köfte
Pulbiberli yoğurt bir kase
Spor 10000 adımı geçti
Evde pilates hareketleri
Yapamayınca 50 küsür alıp gelıyonCanım öğreneceğiz burda istediğim kiloya inince ben bir zaman koruma yapacağım..yapanlar nasıl yapıyor ? Bizde öğreneceğiz merak etme
Su demekten yoruldum BurcuBugun iftari bahcemizde yaptik kizlar
Sahur
1 haslanmisnyumurta
1 sosis
1 dilim.tam bugday ekmek
1 catal oeynir
3 zeytin
Iftar
1 keoce mercimek cirba
4 parca kuzu kaburga izgara
Salata
Avuc icic kadar bazlama
1 turk kahvesi
1.5 litre su
Spor yok
İyi olmana sevındımKizlar menum sahur yulaf lapasi yarim muz
1yumurta peynir
Iftar 2k pilav corba tavuk izgara salata
Ara yogurt seftali bal badem karisimi dondurmamdan yedim.
Su bugun 2.5 olur sahur yok ya sporu da malesef yapamadim hastane islerinden
Tabıkı gel bebegımhayırlısı olsun canım. hepiniz arkadaşımsınız tabiki gelirim
Kahveci güzeli sen birazdan uyumaya gidersin ben de kalkayım sabah erken kalkılacak öpüldünüz efendimTabıkı gel bebegım
Öpüyorum canımKahve güzeli sen birazdan uyumaya gidersin ben de kalkayım sabah erken kalkılacak öpüldünüz efendim
:))) bende 6 aylıkken yakmistim kızıma mini mini parmaklara çok yakışıyorBalıkesırlıyım 25 yıllık Urfa tanışıklığım var hacımla
Kv bızde yakalımmı dedım kırmadım bende
Yoksa ben bol piesingli dövmeliyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?