Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hep uçlarda yasamışın sende tatlım ya

Söylediklerin de sonuna kadar haklısın beril kendime inanmasam zaten sizinle olmazdım bi karar verdim bu sefer vazgecmicem belki öyle 38 36 gibi hedeflerim yok ama benimde kendime göre ideal gördüğüm bi kilom var ona dusucem er yada geç bayram da da dikkat edicem pazartesi tartıyı çok merak ediyorum gliforada başlayınca çözülecek herşey söz veriyorum

Canımsın balbademım
Iste bu fıstıgım yaparsın sen ben sözünede gucunede ınanıyorum

Tebrikler at havanı sefan olsun dar diye giymediğin pantolona kemer öylemi kız hızına yetişmem lazım başkalarından önce gazın bana ulaşmalı
Gaz olsun sana tabiii
Pembe_patikli Yeliz ben diyorumki tezbitsin Döne kayınvaldeyi de diyete sokup gelir elinden uçan kaçan kurtulamaz milleti gazladı baksana
Hahaha ya kv beni o kadar çok zorluyor ki siE anlatamam. Dana gibi ye kurtul bu ısrarlardan diyorum kendime
Kafan rejim yapma ve kilo verme odaklı olduğu o an, tatlıyı da istemeyeceksin eminim. İnsülin direncine bağlayamıyorum ben hilalcim biraz psikolojik olabilir. Ama artık karar verdin yapacaksın ve mutlu olacaksın son mesajını okudum. Arkandayız.
Süpersin ya bu işte tebrik ediyorum. Uyak düzenin harika.
Bugun iftari bahcemizde yaptik kizlar

Sahur
1 haslanmisnyumurta
1 sosis
1 dilim.tam bugday ekmek
1 catal oeynir
3 zeytin

Iftar
1 keoce mercimek cirba
4 parca kuzu kaburga izgara
Salata
Avuc icic kadar bazlama

1 turk kahvesi

1.5 litre su
Spor yok
Sosis işlenmiş gıda olduğundan hani bir nebze kötü olmuş sanki bir de su az, spor yok, bu kısımlara da artık bayrama girdik diye bir şey diyemiyorum ki. Suyu artırabiliriz.
Kizlar menum sahur yulaf lapasi yarim muz
1yumurta peynir
Iftar 2k pilav corba tavuk izgara salata
Ara yogurt seftali bal badem karisimi dondurmamdan yedim.
Su bugun 2.5 olur sahur yok ya sporu da malesef yapamadim hastane islerinden
Ya geçmiş olsun ne oldu anlamadım ama inşallah sıkıntılı bir durum yoktur bestecim.
Aynen yelizim. Ben en son tatlı yediğimde 1 ay önce 2 top dondurmaydı o da yemeyeni dövüyorlar büyükadada yemiştim. Canım dondurma, baklava vs istiyor, hep istiyor. Ama bakıyorum tipime aynada, yav nereye yiyorsun diyorum, daha ne yicen diyorum, beni de ye diyorum

Oyy beni kurtarın yaa çok fena durumdayım
Geldiğizden beri kv bana yemek tıkmaya çalışıyor yemeyince küsüyor
Nası bi gelinim ben kötü gelin döne
Kadın yemekler yapmış ben tersliyorum
Naapacam 2 gün ya

Sabret canım ne diyeyim bilemedim ..zayıfladığını farkettiler mi?

Menüm
Kahvaltı: 2 domates, 2 kk süzme peynir
Öğlen: Kıymalı yaprak sarmalar, karışık limonlu salata yağsız, 1 kase domates çorbası kremasız
Ara: Sade türk kahvesi
Akşam: Yarım karnıyarık, yağsız salata, 5 ufak kuşbaşı kadarlık kavurma et
Spor 75 dakika yürüyüş, 10*3 popo
Su 2.5 litre

İyi bayramlar kardeşler canlar bitaneler
Canım takımım iyi bayramlar
Hepimizin ailesiyle sımsıcak sohbetli geçirdiği kinden nefretten hasetten uzak insanlar arasında olduğu bir bayram olsun bu bayram
İnşallah
Baklavanın gözüne vurmayın ha
Su için su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…