Yıne yap annesı mınık parmaklar hıc büyümüyor anne gözünde:))) bende 6 aylıkken yakmistim kızıma mini mini parmaklara çok yakışıyor
Dıyetı degıl yasamı ertelıyorsun balbademım
Hevesını alamadıgın elbıseleri
Sokakata göz ucuyla süzdügün o önce bedenlerı
Keşke zayıf olsam dedıgın gerçek olabılecek hayallerı ertelıyorsun
Bunca bayram yedın ne oldu hılal
Bunca pazartesı gectı ne oldu
An bu an lütfen kendıne gel
Aslında çok sert üslupluyum ama kıyamıyom sana
Ama bu böyle giderse modumuz düşer
Senı motıve etme ıstegımız gıder
Gel yapma kendıne olurmu
Hep uçlarda yasamışın sende tatlım ya
Çikolata baklavadan daha mı kötü
Sırf şeker baklava ya
Gülüm sen emınmısın bu kılolardan kurtulmaya
Beynıne yerlestırdınmı
Şakın yanlış anlama bu hayat sdnın ıstedıgın gıbı yasarsın
Ama gecıcı damak tadı ıcın neleri kaçırıyoruz
Çikolata baklavadan daha mı kötü
Sırf şeker baklava ya
Gülüm sen emınmısın bu kılolardan kurtulmaya
Beynıne yerlestırdınmı
Şakın yanlış anlama bu hayat sdnın ıstedıgın gıbı yasarsın
Ama gecıcı damak tadı ıcın neleri kaçırıyoruz
Canımsın balbademımSöylediklerin de sonuna kadar haklısın beril kendime inanmasam zaten sizinle olmazdım bi karar verdim bu sefer vazgecmicem belki öyle 38 36 gibi hedeflerim yok ama benimde kendime göre ideal gördüğüm bi kilom var ona dusucem er yada geç bayram da da dikkat edicem pazartesi tartıyı çok merak ediyorum gliforada başlayınca çözülecek herşey söz veriyorum
Bence ailesıne gıttıruangel nerdesin canım?
Gaz olsun sana tabiiiTebrikler at havanı sefan olsun dar diye giymediğin pantolona kemer öylemi kız hızına yetişmem lazım başkalarından önce gazın bana ulaşmalı
Hahaha ya kv beni o kadar çok zorluyor ki siE anlatamam. Dana gibi ye kurtul bu ısrarlardan diyorum kendimePembe_patikli Yeliz ben diyorumki tezbitsin Döne kayınvaldeyi de diyete sokup gelir elinden uçan kaçan kurtulamaz milleti gazladı baksana
Kafan rejim yapma ve kilo verme odaklı olduğu o an, tatlıyı da istemeyeceksin eminim. İnsülin direncine bağlayamıyorum ben hilalcim biraz psikolojik olabilir. Ama artık karar verdin yapacaksın ve mutlu olacaksın son mesajını okudum. Arkandayız.Kızlar ben hakikaten normal değilim
Menü
Sahur
2 yumurta
4 küçük sucuk yuvarlak
Domates salata
İftar
Bi kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe taze fasulye
2 kaşık makarna
1 bardak ayran
Anormallik burada başlıyor
5 hurma
Üzümlü draje
Ve şuan puding yiyorum tatlı isteğim geçmiyor bayramın hemen ikinci günü başlıyorum ilaca hiç hiç normal değil bundurum oruç değilken böyle olmuyodu ama şuan ki tatlı isteğimi anlatamam
Süpersin ya bu işte tebrik ediyorum. Uyak düzenin harika.Aynen canım ..fena hırslandık..hatta bir dörtlük yazayım dedim
Duydum ki bu hafta birincisin
Sen grubumuzun incisisin
Duydum ki baklava yemişsin
Hep beraber kızarız bilesin
Sevinme hemen kilo verdim diye
Bak nazara gelirsin döne
Hepimiz yarışıyoz bilesin
Bu havan sonra sönmesin
Sosis işlenmiş gıda olduğundan hani bir nebze kötü olmuş sanki bir de su az, spor yok, bu kısımlara da artık bayrama girdik diye bir şey diyemiyorum ki. Suyu artırabiliriz.Bugun iftari bahcemizde yaptik kizlar
Sahur
1 haslanmisnyumurta
1 sosis
1 dilim.tam bugday ekmek
1 catal oeynir
3 zeytin
Iftar
1 keoce mercimek cirba
4 parca kuzu kaburga izgara
Salata
Avuc icic kadar bazlama
1 turk kahvesi
1.5 litre su
Spor yok
Ya geçmiş olsun ne oldu anlamadım ama inşallah sıkıntılı bir durum yoktur bestecim.Kizlar menum sahur yulaf lapasi yarim muz
1yumurta peynir
Iftar 2k pilav corba tavuk izgara salata
Ara yogurt seftali bal badem karisimi dondurmamdan yedim.
Su bugun 2.5 olur sahur yok ya sporu da malesef yapamadim hastane islerinden
Aynen yelizim. Ben en son tatlı yediğimde 1 ay önce 2 top dondurmaydı o da yemeyeni dövüyorlar büyükadada yemiştim. Canım dondurma, baklava vs istiyor, hep istiyor. Ama bakıyorum tipime aynada, yav nereye yiyorsun diyorum, daha ne yicen diyorum, beni de ye diyorumEvet kızlar hepimiz kilo aldık verdik ..hepimiz kendimizi vücudumuzu tanıdık .kendi adıma yaptığım neden kilo aldığımı biliyorum hatalarımın farkındayım yani.. aynı hataları yapmak istemiyorum istediğim kiloya inersem uzun bir zaman koruma düşünüyorum ..
Birşekilde veriliyor ama korumak için eski yeme düzenine dönmemek lazım
Ne zamandır tatlı yemiyorum ölmüyormuşum birşeyde olmuyormuş
O zaman yola devam
Haaa dayanamadık yedik mi o zaman yakalım hakedelim işte bu kadar
Yine yola devam
Sabret canım ne diyeyim bilemedim ..zayıfladığını farkettiler mi?Oyy beni kurtarın yaa çok fena durumdayım
Geldiğizden beri kv bana yemek tıkmaya çalışıyor yemeyince küsüyor
Nası bi gelinim ben kötü gelin döne
Kadın yemekler yapmış ben tersliyorum
Naapacam 2 gün ya
Acayip farkettiler hem deSabret canım ne diyeyim bilemedim ..zayıfladığını farkettiler mi?
Burdayımmmmruangel nerdesin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?