Naaptın kız iyi misin menü nerde su içtin miBurdayımmmm
Ne yapıyorsun bakalım ?Burdayımmmm
Naaptın kız iyi misin menü nerde su içtin mi
Artık su içmekten oturup kalkarken midemde dalga oluşuyorNe yapıyorsun bakalım ?
Çok teşekkür ederizMutlu ve huzurlu ...
Sevdiklerinizle , sevenleriniz ile ...
Iyi Bayramlar Güzeller
Not: Baklavasız :)
oh ne güzel kemer işi süper olmuş moral verir sana.Bu sabah kaaç zamandır içine giremediğim vit pantolon buldum dolapta. Denemeye korkuyordum gene olmaz diye. Bir de pantolon denemeyi sevmiyorum alt taraflarımın maşallahı var. Ama oldu hatta bol geldi gittim kemer aldım.
@Bestttt bestem dönünce bütün dediklerini yapıcam vallaha zilli de zilli pilli de pilli hepsini. Alt taraflarım bi erisin artık ya kendimi pantolonlara tepmekten bıkmışım
Guzel geçti aksamimız gelini mız su gibi resimlerden daha güzel mutluyum yaniTakım sessizeliya misafir telaşından giremez herhalde umarım iyi geçer yemekleri
giyeceksin onları o kadarCanım 55-60 aralığında aldığım kıyafetlerin bazıları etiketleriyle duruyor bazen bakıp üzülüyorum şu an tam tamına 95 söylemesi bile yoruyor üzüyor o yüzden kendine bu güzel yaşlarda şans tanı giyme bu yaşta çuvalları kalem etekler çeşit çeşit bluzlar neyi bekliyorsun her şeyi yersek hiç bir şeyi giyemeyiz unutma
iyi bayramlar Zuhal imBayramınız mübarek olsun kızlar
Sevgilerrrr :))
anne sen koy de o gidince geri boşalt tencereyeOyy beni kurtarın yaa çok fena durumdayım
Geldiğizden beri kv bana yemek tıkmaya çalışıyor yemeyince küsüyor
Nası bi gelinim ben kötü gelin döne
Kadın yemekler yapmış ben tersliyorum
Naapacam 2 gün ya
Amin insallah. İyi bayramlar canım.İyi bayramlar kardeşler canlar bitaneler
Canım takımım iyi bayramlar
Hepimizin ailesiyle sımsıcak sohbetli geçirdiği kinden nefretten hasetten uzak insanlar arasında olduğu bir bayram olsun bu bayram
İnşallah
Baklavanın gözüne vurmayın ha
Su için su
Sağol canım sanada iyi bayramlarHayırlı bayramlar kızlar
mutlu bayramlar Beril im.
kızlar ben de tartılma hastalığı var!haftada bir tartılayım diye kendime söz veriyorum ama oğluşumu kreşe gönderir göndermez aç karnına kendimi baskülde buluyorum:))sizce bu doğru mudur?en güzeli diyetteyken haftada bir tartılmak derler ama gel de bana anlat.
Zeynep selam cnm beril benben de aynen tartı hastasıyım. Aslında moral bozuyor, diyet yapıp ertesi gün aynı kiloda ya da azıcık vermiş görmek beni olumsuz etkiliyor. Tartının pilini söküp eşime saklatmayı düşüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?