Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlı yemeyeceğim ben de canım..yediklerimize sayalım dün çok yazıştık bunu..motivasyonumuz tam ..şöyle oku istersen fırsatın varsa ..yedik te ne oldu dedik birde böyle deneyelim

Tatlı yemeyeceğim ben de canım..yediklerimize sayalım dün çok yazıştık bunu..motivasyonumuz tam ..şöyle oku istersen fırsatın varsa ..yedik te ne oldu dedik birde böyle deneyelim
Benım motıvasyonu gordunmu
Ben daha yemedım bırsey Ramazan morundayım

merhaba herkese iyi bayramlar

Gruba yeni katıldım. Şuan henüz birşey yemedim, yeni kalktım. Kahvaltı hazırlayacağım az sonra sonra.
Bende canım her sene bir başka bedenim ama bu sefer olacak inşallah ..spor salonları bir müddet sonra sıkıyor vakit ayıramıyorum yürüyüş ve evde yapabildiklerimizi yazıyoruz iyi gidiyor bakalım inşallah böyle gider
Biri zorlandığı an destek oluyoruz malum işin başı motivasyon yoksa herkes çok bilgili bu konuda

Gruba yeni katıldım. Şuan henüz birşey yemedim, yeni kalktım. Kahvaltı hazırlayacağım az sonra sonra.
Tatlım bayramı az hasarlı gecırelım
Sonrası bırbırınızı motıve ederek geçecek
Dıyet maratonunu eğlenceye cevırırsek keyf alırsak sıkılıp bırakmayız bence

evde leslie ile 3 mile videosunu açıp yapıyorum ben haftaiçi akşamları. hiç spor yapmamaktan iyidir. çok kolay zaten. sonra yine leslie nin yer egzersizleri videosu başlıyor o da çok kolay. biraz da onu yapıyorum. Yapıyorum derken şimdiye kadar 2 kere yaptım pek fırsat olmadığından:)
motivasyon çon önemli doğru diyorsun. Bu grup harika o bakımdan. insan yalnız olmadığını hissediyor

Sekerler kh denizinde bogulmuyoz degilmı
Yoook canıııım hani nerde karbonhidrat
Kızlar tartıldım moral tavan
Yememm brn daha
Süpersin

Merhaba selamlar. Ben Döne canım. Takımımız sana da bize de hayırlı olsun.
Kilon yaşın kaç canım hedefin kaç kilo olmak
İnşallah birlikte başarıcaz
tezbitsin canım sesin çıkmıyor yoksaaaa kaynanan seni yendi miii
Üzerimde büyük baskılar var yok ya iyiyim karbonhidratın gözüne vurmadım inşallah sıkıntısız geçircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…