Hoşgeldin canım hayırlı olsun ..inşallah beraber verelim kilolarımerhaba herkese iyi bayramlar
Gruba yeni katıldım. Şuan henüz birşey yemedim, yeni kalktım. Kahvaltı hazırlayacağım az sonra sonra.
Zeynep selam cnm beril ben
Nırdesın bacımHoşgeldin canım hayırlı olsun ..inşallah beraber verelim kiloları
Verecez kuzumMerhaba Berilgel dedin geldim bu gruba inşallah beraberce güzel kilo veririz.
Durmak yok mücadeleye devam, bayramda tatlılara dikkat
Kahvaltı yaptık canım hazırlanıyoruz..hava da güzel az dolanacağızNırdesın bacım
Deli yağmur varKahvaltı yaptık canım hazırlanıyoruz..hava da güzel az dolanacağız
Benım motıvasyonu gordunmuTatlı yemeyeceğim ben de canım..yediklerimize sayalım dün çok yazıştık bunu..motivasyonumuz tam ..şöyle oku istersen fırsatın varsa ..yedik te ne oldu dedik birde böyle deneyelim
Kızlar kınasını yıkadıİnşallah açar hava ..olsun be Bayramda curcuna da güzelçocuklara hatıra kalır
Bende canım her sene bir başka bedenim ama bu sefer olacak inşallah ..spor salonları bir müddet sonra sıkıyor vakit ayıramıyorum yürüyüş ve evde yapabildiklerimizi yazıyoruz iyi gidiyor bakalım inşallah böyle gidermerhaba herkese iyi bayramlar
Gruba yeni katıldım. Şuan henüz birşey yemedim, yeni kalktım. Kahvaltı hazırlayacağım az sonra sonra.
Tatlım bayramı az hasarlı gecırelımmerhaba herkese iyi bayramlar
Kız yapmayın
Bende canım her sene bir başka bedenim ama bu sefer olacak inşallah ..spor salonları bir müddet sonra sıkıyor vakit ayıramıyorum yürüyüş ve evde yapabildiklerimizi yazıyoruz iyi gidiyor bakalım inşallah böyle gider
Biri zorlandığı an destek oluyoruz malum işin başı motivasyon yoksa herkes çok bilgili bu konuda
Yoook canıııım hani nerde karbonhidratSekerler kh denizinde bogulmuyoz degilmı
SüpersinKızlar tartıldım moral tavan
Yememm brn daha
Merhaba selamlar. Ben Döne canım. Takımımız sana da bize de hayırlı olsun.merhaba herkese iyi bayramlar
Üzerimde büyük baskılar var
Tatlım bayramı az hasarlı gecırelım
Sonrası bırbırınızı motıve ederek geçecek
Dıyet maratonunu eğlenceye cevırırsek keyf alırsak sıkılıp bırakmayız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?