Aramızda yağ bagı var canımevde leslie ile 3 mile videosunu açıp yapıyorum ben haftaiçi akşamları. hiç spor yapmamaktan iyidir. çok kolay zaten. sonra yine leslie nin yer egzersizleri videosu başlıyor o da çok kolay. biraz da onu yapıyorum. Yapıyorum derken şimdiye kadar 2 kere yaptım pek fırsat olmadığından:)
motivasyon çon önemli doğru diyorsun. Bu grup harika o bakımdan. insan yalnız olmadığını hissediyor
Yoook canıııım hani nerde karbonhidrat
Süpersin
Merhaba selamlar. Ben Döne canım. Takımımız sana da bize de hayırlı olsun.
Kilon yaşın kaç canım hedefin kaç kilo olmak
İnşallah birlikte başarıcaz
Üzerimde büyük baskılar varyok ya iyiyim karbonhidratın gözüne vurmadım inşallah sıkıntısız geçircem
Senın ıradene kendımden çok güvenmiyorum bılesın canımYoook canıııım hani nerde karbonhidrat
Süpersin
Merhaba selamlar. Ben Döne canım. Takımımız sana da bize de hayırlı olsun.
Kilon yaşın kaç canım hedefin kaç kilo olmak
İnşallah birlikte başarıcaz
Üzerimde büyük baskılar varyok ya iyiyim karbonhidratın gözüne vurmadım inşallah sıkıntısız geçircem
112 den 64 e düştüm"bayramı az hasarlı geçirmek" bayıldım deyimine evet beraberce halledicez ! inanıyorum
Canım senınde kutlu mutlu olsunArkadaşlar herkesin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım. Sevdiklerinizle ailenizle birlikte huzurlu, mutlu, sağlıklı nice bayramlarınız olsun
Kuzum babamin apandisit alindi. Hastanedeyiz iki gundur o yuzden. Herkese iyi bayramlarGaz olsun sana tabiii
Hahaha ya kv beni o kadar çok zorluyor ki siE anlatamam. Dana gibi ye kurtul bu ısrarlardan diyorum kendime
Kafan rejim yapma ve kilo verme odaklı olduğu o an, tatlıyı da istemeyeceksin eminim. İnsülin direncine bağlayamıyorum ben hilalcim biraz psikolojik olabilir. Ama artık karar verdin yapacaksın ve mutlu olacaksın son mesajını okudum. Arkandayız.
Süpersin ya bu işte tebrik ediyorum. Uyak düzenin harika.
Sosis işlenmiş gıda olduğundan hani bir nebze kötü olmuş sanki bir de su az, spor yok, bu kısımlara da artık bayrama girdik diye bir şey diyemiyorum ki. Suyu artırabiliriz.
Ya geçmiş olsun ne oldu anlamadım ama inşallah sıkıntılı bir durum yoktur bestecim.
Aynen yelizim. Ben en son tatlı yediğimde 1 ay önce 2 top dondurmaydı o da yemeyeni dövüyorlar büyükadada yemiştim. Canım dondurma, baklava vs istiyor, hep istiyor. Ama bakıyorum tipime aynada, yav nereye yiyorsun diyorum, daha ne yicen diyorum, beni de ye diyorum
Hosgeldin aramizamerhaba herkese iyi bayramlar
Gruba yeni katıldım. Şuan henüz birşey yemedim, yeni kalktım. Kahvaltı hazırlayacağım az sonra sonra.
Canım cıktınızmıKuzum babamin apandisit alindi. Hastanedeyiz iki gundur o yuzden. Herkese iyi bayramlar
Kuzum babamin apandisit alindi. Hastanedeyiz iki gundur o yuzden. Herkese iyi bayramlar
Yeliz gezmede
Done kv de
Elif annesınde
Beste kocişle bsbacıgında
Ben evde
Nalan burcu hilâl mehtap?
merhabalar kızlar ben de yendim baklava işini bir çatal la halletmiş bulunuyorum 1 bardak ayran içtim bugün menü yazamam ama şuan İstanbulu gezmeye çıktım o yüzden ne zaman ne yerim bilmiyorum ama karbonhidrat ve tatlı yok söz sizeeeSaat 2 hala duzen bozulmadı
Sızde ne durum
Sayfaya geldim kimseler yokkitkurdu
Hep benimle uğraşırsın
Ama beni görsen kamaşırsın
Verdim verdim kiloları
Giydim giydim pantolları
Hani senin çuval nerde
Bol bol çaputları giyin de
Ört ört her yanını
Görmesinler yağlarını
Oyy beni kurtarın yaa çok fena durumdayım
Geldiğizden beri kv bana yemek tıkmaya çalışıyor yemeyince küsüyor
Nası bi gelinim ben kötü gelin döne
Kadın yemekler yapmış ben tersliyorum
Naapacam 2 gün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?