Mutlu ve huzurlu ...
Sevdiklerinizle , sevenleriniz ile ...
Iyi Bayramlar Güzeller
Not: Baklavasız :)
Hoş geldiniz grubumuz sıcak kanlıdır çabuk kaynaşır ,motivasyonumuz zirvede spor hocamız su bakanımız derken meclis tamam söz bizde artıkMerhaba Berilgel dedin geldim bu gruba inşallah beraberce güzel kilo veririz.
Durmak yok mücadeleye devam, bayramda tatlılara dikkat
Canım bilmukabele nice güzel bayramlara çocuk sevinciyle ulaşman temennisiyleArkadaşlar herkesin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım. Sevdiklerinizle ailenizle birlikte huzurlu, mutlu, sağlıklı nice bayramlarınız olsun
Yedim desem abooo diline düşmek var bütün ikramları geri çevirdim kaynanam kızar dedim iyi demiş miyim
Abla simdi girdik eve sonundaCanım cıktınızmı
Sagol kuzumm.geçmişler olsun
Yavru kuşum sıkıntılı oldu sizin için ama eve birlikte döndünüz bayramınız başlasın artık tekrar acil şifalar diliyorumCanim benim sizlere de iyi bayramlar
Aynen ama atlattik sukur Allah beterlerinden korusun hepimizi kuzular.Yavru kuşum sıkıntılı oldu sizin için ama eve birlikte döndünüz bayramınız başlasın artık tekrar acil şifalar diliyorum
CanııımSenın ıradene kendımden çok güvenmiyorum bılesın canım
Sensız burası tatsız tuzsuz detoks ıcecegı tadında
Yalaaaaan yalaaan yaaaalaaaaannYedim desem abooo diline düşmek var bütün ikramları geri çevirdim kaynanam kızar dedim iyi demiş miyim
Boşver ya sırf şeker yağ unRevaniyle bakisiyorum
Verdim zatenBoşver ya sırf şeker yağ un
Ben ne yersın tartıya ne yansır meraktayımYarın tartıyı merak ediyorum
Cıddı adım ozanlıkta ilerliyorsunuzKötü komşu ev sahibi iyi dostlar saz şairi yapıyor elifeliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?