- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Cok sagol canim.İyi hadi gelmiş geçmiş olsun tekrar canım
Döndük şükürSen dönüyormusun
Kuzum cok yogundum ya giremedim nasilsinizzz
Günaydın döne ..baklava konusunda seni tebrik ederimGünaydıııınlaaar
Ya ben de aynen yarum tepsiyi kendim yerdim üzerine de börek mörek ne bulursam. Gece halamlara gittik, 3 kıymalı börek, 3 kabaklı börek, çizkek, baklava, Allahım 1 tabağa 3 kişilik doldurdular, geberecektim yeminle ya. Yemiycrö diyorum kızıyorlar küserim diyorlar konuşmam diyorlar ne olacak bu halimiz insanları da kırıyoruz ister istemez. Hele rejimdeyim deyince ısrarlar daha da artıyor. Kv den kaçtım halam başladı, neyse az fireyle kurtuldum gene 1 dilim karpuz, 2 kirazla kurtuldum. Ama börek bana baktııı çizkek beni ye bi kerecikten bişi olmaz döneee ye beniii yeni beniiiii dedi durdu rüyalarıma girdi alim AllahGünaydın döne ..baklava konusunda seni tebrik ederimilk önce ..eskiden olsa oooo sabah ilk işim tepsiden baklava çalmak olurdu annemize yakalanmadan kardeşimle
İyi yapmışsın ben de spora kafayı taktıysam artık rüyamda spor yapıyordumYa ben de aynen yarum tepsiyi kendim yerdim üzerine de börek mörek ne bulursam. Gece halamlara gittik, 3 kıymalı börek, 3 kabaklı börek, çizkek, baklava, Allahım 1 tabağa 3 kişilik doldurdular, geberecektim yeminle ya. Yemiycrö diyorum kızıyorlar küserim diyorlar konuşmam diyorlar ne olacak bu halimiz insanları da kırıyoruz ister istemez. Hele rejimdeyim deyince ısrarlar daha da artıyor. Kv den kaçtım halam başladı, neyse az fireyle kurtuldum gene 1 dilim karpuz, 2 kirazla kurtuldum. Ama börek bana baktııı çizkek beni ye bi kerecikten bişi olmaz döneee ye beniii yeni beniiiii dedi durdu rüyalarıma girdi alim Allah
Evet ya şaşırdı herkesZayıfladığını farkettiler mi?
Günaydın bestecim nasıl babanGunaydin kizlaaar
Günaydın meltem kaçamak yaptın mı menülerin nasılGünaydınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?