Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pek yapmadım yaptığım günler de devamında toparladım

İyiyim ablacığım sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Süper toparlamak önemli
Menülerini yaz bize olur mu
Şimdide yeşil çay içerken bakayım buraya
Ayy tam bir sağlıklı yaşamcı oldu yaaaa
İnşallah canım. Sen menülerini bizimki gibi saat saat öğün öğün yaz biz de bakalım konuşalım, sen de bize yorum yaparsın motivasyon olsun. Profilinr bizim gibi kilonu hedef kilonu güncel kilonu yazarsan da kilo verdikçe motivasyon oluyor.
Bu ara bayram diye sessiz yoksa çok canlıdır burası ..atışırız kızarız ,uğraşırız birbirimizle severiz birbirimizi..
Hahah
Patlıcanlı bir gün :) başlangıç için güzel menün canım. Yeşil salata yoğurt eklenebilir.
Valla unutuluyor canım..ben şeker tüketmeyeli bayağı oldu galiba bir ara az dondurma yemiştim o kadar..
Aramıyorum artık yoksa bir pastayı yek başına yiyebilecek potansiyelim vardı

Suyu artık iyi içiyorsun hilalcim vallaha tebrikler. Kendin yapacaksan az şeker koy derim sütlaça ama pirinç var gene de ayda 1 ye bari diyim. Ben hiç yemedim mesela. Ceviz 1 tane günde olabilir bence yağlı sonuçta faydalı tabiki de çoknyemek de faydalı olmaz.

canım benim planım bol su, hergün yeşil çay, haftada en az 2-3 gün 1 saatlik yürüyüş, kahvaltıda çok az birşeyler yemek, öğlen ofiste pişen yemekten az miktarda ekmeksiz yemek, akşam da sebze yemeği ya da sadece çorba şeklinde planım var.
tatlı kek börek çikolata yok.
yarından itibaren başlıyorum ben de daha dikkatli olmaya. gerçi bugün de hiç tatlı yemedim.

Evet şu baya oturdu ya artık bünyem aramsada ağzım alışmış içmeye ama fazlada içmiyorum 3 den 85 ı görünce yerim bir kase dışardan evde yapınca hepsini yiyorum yoksa

jillian'a bakacagım en kısa zamanda

menümü yazıyorum
sabah kahvaltı öncesi sade kahve - sabah 12 de kalktıgım için 13:00 gibi yiyebildim
1 dilim tahıllı ekmek
yumurta-sucuk-sosis yaklaşık 2-3 yemek kaşığı kadar
1 bardak şekersiz çay
1 çay kaşığı reçel

akşam 18:00 civarı
4 yemek kaşığı kadar sossuz sade makarna
2-3 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt
2 parça çiğ köfte - marul maydonoz

yeşil çay, bol su

yeşilçaylı limonlu lipton icetea

öğlen evde 1-2 saatlik temizlik yaptım
şimdi de beşiktaştan bebeğe yürüyüşten dönüyorum yaklaşık 5km.

iyiyim dimi

İcetea şekersizdir galiba ..başlangıç için iyi zamanla yoluna oturur daha erken kahvaltı yaparsın ..
Akşamda kendini tutarsan iyi bence ..sosis biraz sağlıksız ama sen bilirsin artık..
Şöyle yarın düzenli sıkı şekilde başla ki ilk hafta iyi bir moral olsun sana gerisi gelir zAten
Çok su içmeyi de unutma

Canım yeni başladığın için rejime de alışacaksın tabi. İçtiğin suyu da yazarsan güzel olur. Bol su içmişsin afiyet olsun, kaç litre kadar diyelim? Ben takımın su bakanıyım bu arada :)
Kahvaltıda yediğin sucuk salam vs gibi yiyeceklerini eleştirmek istiyorum, işlenmiş gıda, tütsülenmiş gıda sağlıklı değil biliyorsun, 2 kaşık da olsa, vazgeçmeye hatta eve sokmamaya çalışın bence. Limonlu lipton icetea de şekerli sanırım.
Bunlar haricinde iyi. 5 km yürüyüş de güzel.
:)

Yıllardır sosis yemiyorum tadı aklımda bile kalmamış ya

Gıcık
Hilal süper menün tebrik ederim sabaha bile bşraz vermiş olabilirsin
Mide zamanla alışıyor az yemeye, benimki 2 haftada alışmıştı. Yakında 3 ay olacak rejime başlayalı. O günü kutlamak istiyorum.
Çok mu ip atlıyorsun canım? Benim ip ayağıma takılıyor, çocukken de pek atlamadım ya yeni yeni öğreniyorum.

Valla bende çok nadir alıyordum artık bir kasap sucuğu alıyoruz ..birde içecekler çok şekerli olabiliyor en iyisi soda

açıkçası aşırı sıkı bir diyet uygulamıyorum, dediğim gibi ben 65 kilodan 60 a düşmek isteyen minnoş bi kız olsam içecekteki şeker bana fazla gelebilir. ama kilomdan dolayı benim attıgım bir adımda harcadığım kalori ile diğerlerininki bir değil. Ailesel olarak şeker düşüklüğümüz var, hemen gözüm kararır azıcık şekersiz kalsam. sağlık en önemlisi. Bir de hayat kısa, ben canımın çektiği şeyi az da olsa tadına bakmak için yiyip sonrasında onu yakacak şekilde spor yapmaya dikkat ediyorum

Son düzenleme:
Valla bende çok nadir alıyordum artık bir kasap sucuğu alıyoruz ..birde içecekler çok şekerli olabiliyor en iyisi soda
Yelizim ben de köfte yaptığım zaman özellikle iyi et bulmaya çalışıyorum, içine soğan yerine sarımsak rendeliyorum. Sucuk oluyor. Sarımsak soğan çok tüketiyoruz evde. Çocuk bile sarımsak yiyor, eline taze soğan veriyorum kemiriyor yaa

Sen beceriklisin canım bende nerde o hünerler

Kokusu bile bana yetiyor aslında tarcinin çok seviyorum tarçın tuketmeyi
Elmaya dilimleyip tarçın döküyordum ben o da çok güzel oluyor hilal. Bir de bir çubuk tarçın çay kupana koyup akşama kadar o kupayla iç demişti biri denedim 2-3 kere güzel oldu.

canım yorumların için teşekkür ederim. benim eşim vardiyalı çalışan bir aşçı. öncelikle bu yüzden sizlere göre bariz dezavantajlıyım. Eşim bayramda vs hep çalışır evde beraber yemek yiyemezdik. bu bayram bir istisna oldu. izinliydi. mutfağa geçip bana mis gibi sucuk yaptı, sosis yaptı, yiyemem diyemezdim. muhtemelen bir ay daha beraber kahvaltı yapamayız. o yüzden keyif benimki biraz. ama dediğim gibi herşeyden yedim az az yedim

Tamam o zaman ..sporunu yaparsan sorun yok başlangıç ve hedef kilonu yazsana sende canım düştükçe sen de yenilersin bizim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…