Canım yeni başladığın için rejime de alışacaksın tabi. İçtiğin suyu da yazarsan güzel olur. Bol su içmişsin afiyet olsun, kaç litre kadar diyelim? Ben takımın su bakanıyım bu arada :)
Kahvaltıda yediğin sucuk salam vs gibi yiyeceklerini eleştirmek istiyorum, işlenmiş gıda, tütsülenmiş gıda sağlıklı değil biliyorsun, 2 kaşık da olsa, vazgeçmeye hatta eve sokmamaya çalışın bence. Limonlu lipton icetea de şekerli sanırım.
Bunlar haricinde iyi. 5 km yürüyüş de güzel.
:)
Sen beceriklisin canım bende nerde o hünerler
Tamam o zaman ..sporunu yaparsan sorun yok başlangıç ve hedef kilonu yazsana sende canım düştükçe sen de yenilersin bizim gibi
Afiyet olsuncanım diğer mesajda cevap vermeyi unuttum, ben çok su içerim hem de severek. günde 4 litreyi çok rahat geçiyorumdur. artık ya su bitiyor diye bırakıyorum ya da yatacağım diye
Meyvesiz olmaz diyorsun yaniBeybiler bugünkü menüm:
Kahvaltı 09: 1.5 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1.5 domates, 2 dlm ekmeklik bazlama, şekersiz çay
Öğlen 14: 2 kayısı
Akşam 18: 1 tabak et sote (içindekiler: kuru soğan, sivri biber, domates), 1 bardak ayran, 2 dlm kavun, 3 kayısı
2 litre su
1 saat yürüyüş
Selam kizlar!
Çok severim meyveyi ben, yeme diyene inanmıyorum vallaha. Barsaklarımı çalıştırıyor, vitamin hem. Başka tatlı da yemiyorum beni motive ediyor bak hiç tatlı yedim mi dimiMeyvesiz olmaz diyorsun yanivalla sen bu kiloları hep böyle verdiysen yola devam et
Aydancım, cuma sabahları aç, çıplak olarak aynı tartıda tartılıyoruz, buraya öğlene kadar yazıyoruz. Bir yarışma listemiz var, 2 haftada kilo verirsen, menülerini hergün bize yazarsan listeye girebiliyorsun canım. İçtiğin suyun kaç litre olduğu ve yaptığın spor dahil.Selam kizlar!
Ben pazar gunu diyete basliyorum, forumda yeniyim ancak diyet yapmakta cok eski oldugumu soyleyebilirim haha :))
Cuma sabahlari tarti saati olarak okudum, ben de cuma tartilip paylasacagim. Su an bayram nedeniyle kendi evimde degilim ancak pazar gunu donuyorum, ve siki diyet & spora basliyorum. Bol bol da takip edip sohbetinize katilacagim :)
Gazamiz mubarek olsun
Tamam canım cuma tartilırsın hedef kilonu yazarsınSelam kizlar!
Ben pazar gunu diyete basliyorum, forumda yeniyim ancak diyet yapmakta cok eski oldugumu soyleyebilirim haha :))
Cuma sabahlari tarti saati olarak okudum, ben de cuma tartilip paylasacagim. Su an bayram nedeniyle kendi evimde degilim ancak pazar gunu donuyorum, ve siki diyet & spora basliyorum. Bol bol da takip edip sohbetinize katilacagim :)
Gazamiz mubarek olsun
Sen meyve yemiyor musuntezbitsin sen iyi kilo verdin o zaman kısa zamanda ..inşallah devamı da gelir insan alışıyor dimi diyete ?sağlıklı beslenmeye
Ben de yiyorum da bu aralar yağ yaksın diye ananas yiyorum aramam pek meyve ..çocuklara hazırlarken bende yerim ..kiraz seviyorum ben ..Sen meyve yemiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?