Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tabi sen bilirsin tarçınlı su iyi geliyor bana tatlı ihtiyacımı kesiyor sanki aklında olsun
bir hafta iciyim bakıyım bi fark olacak mı o zaman görürüm çünkü hala tatlinistegim geçmiş değil karpuzlu bastirdim işte biraz ama irademi kaybetmekeyi düşünüyorum bide şu bana çok iyi geldi 9 kilo verdiğim zaman aç yatiyodum yani o açlığı hissediyordum hatta bir iki defa ağladığımı bilirim açlıktan karın ağrısından uyuyamadigim zaman ama hemen aptallık edip 9 kilo sonunda biraktim ama bu sefer bırakmak yok berilceee sen ne önerirsin canım sorduğum soruya bide ceviz yiyorum bol bol bunun da bi oranını belirleyelim gün içinde kaç ceviz kaç kuru meyve tuketeyim

Sorma canım bir müddet sonra mide küçülüyor zAten ..o kısmı atlatsak yeter..
Ceviz yağlı herhalde 2-3 tane iyidir senin yaşına göre bana 1 tane vermişti doktor ..ben acıkınca bazen peynir lokması atıyorum ağzıma ..leblebi de çok iyi bak

zukkum bak aklıma ne geldi meyve şekeri yükseltmesin diye biraz sütle tüketiyorlar bir dene istersen ..
Aslında doktorda örnek bir liste veriyor değişim listeleri de veriyor ama sana vermedi galiba ..verse iyi olurdu

Klasik bi liste verip gönderdiler ceviz yağlı ebet yediğim gün cildim yaglaniyor hemen

Kâr yağar sepe sepeeee
Söyle ne yaptııınn dööneee?
Kaynanan tatlı börek yapmış
Bir güzel yeseneeee
Pembe_patikli geçsin seni
Sevinsin dönee döneeee
Vaayyy bu gece rüyana gelip mahlasını vereceğim süper olmuş

Arada birde sebze suyu içtim unutmuşum vitamin mineral herhalde tavan yaptı bugün
Tevekkeli yeşil yeşil yazıyorsun yeşil yeşil bakıyorsun hep olumlu hep olumlu kız biraz da gıcıklık yap mesela mesela düşünüyorum düşünüyorum aklımda hiç kimse DÖNEmiyor acaba acaba DÖNE DÖNE düşünüyorum kime gıcıklık yapsak suç ortaklığı yapsak aramızda DÖNEdürsek diye DÖNEmiyor aklımda kimse
Pembe_patikli tezbitsin

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 yağda yumurta tava yaşlandı sadece
Zeytin peynir

Öğlen

1 kaşe çorba
1 kepçe türlü
5 acı biber
2 dilim çavdar

Aksam

1 kaşe çorba
Bir kepçe türlü
2 dilim çavdar

3 lt su spor yok suanlik ip atlicaam birazdan ekmekler epeyce küçücük merak etmeyin kızlar o yüzden 2 2 yedim

İşte bu çok güzel olmuş..eğer öğlen ile akşam arası acıkırsan ara öğün yapabilirsin ..ben malum yeşilci olduğum için gözlerim salata hep arar
Bir de yeşil çay
Ama güzel beğendim inşallah tartı da beğenir
Ponponlar sanasallanır işte

Ben de menümü yazayım
Sabah
Limonlu su
1 dilim ananas
Biraz peynir
Yeşil çay

Ara
Şekersiz kahve
5 çilek

Öğlen
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimekle az yağlı salata
4 kaşık yoğurt
Ara
Yeşil çay 5 badem

Akşam
Ton balıklı salata
Kapatabilirsem mutfağı iyi olacak acıkırsam az birşey tarçınlı süt
Malum detoks yapıyorum yani deniyorum
Bol su 3 litre
Spor pilates
12000 adım
Akşama zilli ana

Yarın pazar yapcam diye bugün markete gitmedim salata malzemem kalmadiydi uyumuşum öğle ile akşam arası şimdi tatlı isteğim içinde 2 kuru incir 3 malta eriği yedim suyumuda tamamladimmi bitti bugün bi ip atlama kaldı n11 de sayacli ipler var onlara bakicam daha fazla atlayınca unutuyorum

Ay sen bunlarla nasıl doyuyon kiiizz acaba benim midem henüz küçülme aşamasına girmedi ondan mı doyamiyorum

Guzel canim

Afiyet olsun kuzu.

Ay sen bunlarla nasıl doyuyon kiiizz acaba benim midem henüz küçülme aşamasına girmedi ondan mı doyamiyorum
Valla canım midem küçüldü sanki önceden bende çok az derdim ama İnan hiç acıkmadım ..salata porsiyonları büyüktü zAten fazla bile geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…