- 27 Haziran 2017
- 53
- 155
- 8
- 38
Yeliz bu konuda görümcemin gözü hassas kantar mübarek gram oynasa kilomu aldın yakışmamış kilo mu verdin ne yaptın lafı hemen hazırdır kadın tetikte bekler eltiler geçen yılki zayıf halimi bildikleri için kilo yorumu yapmazlar üzmemek için sadece küçük eltim abla senin kadar az yesem ayakta duramam ben senden çok yiyorum diye takılır incecik sağlıkçı bir arada bir ay kalırız neredeyse yediğimi görür o yer zayıflar ben yemem şişerim birkaç taktik verdi dur bakalım
Ben zilliyi yapmadım kaç gündür yarın yürüyüş plank zilli hepsine toptan başlayayım diyorum Beste duymasın boşluklarıO zaman yarın herkes düşünerek sorumluluk alarak yesin
Spor olarak Leslie pilates yapanda var
Jillian yapıyoruz başlamıştık araya bayram girdi
O çok inceltiyormuş zor her yerimiz ağrıdı ama bırakmadık
İp atlıyoruz ne yapsak kârdır işte
Ben pilatese basliyorum pazartesi. Evde butun ekipmanlarim var. Bi de yuruyus yapicam hava izin verirse.O zaman yarın herkes düşünerek sorumluluk alarak yesin
Spor olarak Leslie pilates yapanda var
Jillian yapıyoruz başlamıştık araya bayram girdi
O çok inceltiyormuş zor her yerimiz ağrıdı ama bırakmadık
İp atlıyoruz ne yapsak kârdır işte
Süper canım bende almıştım DVD'leri ..skinny Jeans almıştım gerçekten sıkılaştırıyor ..yürüyüş te yapsan dengeli beslenmeyle çok güzel kilo verirsinBen pilatese basliyorum pazartesi. Evde butun ekipmanlarim var. Bi de yuruyus yapicam hava izin verirse.
Pilates olarak da Ebru Şallı İle 4 Haftada Süper Yaz Vücudu DVD'sini takip edicem.
40 kilo verdigim donemde yuruyus ile kilo verip pilates ile sikilasmistim, cok faydasi oluyor gercekten. 75 kiloyken 65 gibi gorunuyordum.
Simgeciğim benim eltiler de aynı köyden bi yabancı benim herkes birbirini tanıyor lakaplar havada uçuşuyor ben mahzun mahzun oturuyorum yemeyince sıkıntı yaşlılar gençler ısrar ısrar bizde ye sonra yemezsin bi de özel diyet delicileri var mutlaka yedirmeye çalışan ama ben bu bayram alnımın akıyla çıktım grubumzun taze gelinleri çoğaldi ben 15 yıllık evliyim bu durumda eskidim kız beni komplekse sokacaksınızBen gectigimiz yaz sonu evlendim, bu yil ilk kez esimin koyune bayram ziyaretine gittim. Masallah bir beslediler beni, yeni gelin oldugumdan bisi de diyemedim
Iraden icin gercekten tebrik ediyorum seni
Ilk hedefim kurban bayrami, umarim o zamana kadar gozle gorulur sekilde zayiflariz, tam 2 ayimiz var bir guzel sok etmek istiyorum aslinda ya insallah
Tamam canım iyi gecelerValla ben çekileyim canım ..yarın sabah erken kalkacağım yarım görüşmek üzere o zaman ..
Görümce gıcık eltiler iyi mi neyYeliz bu konuda görümcemin gözü hassas kantar mübarek gram oynasa kilomu aldın yakışmamış kilo mu verdin ne yaptın lafı hemen hazırdır kadın tetikte bekler eltiler geçen yılki zayıf halimi bildikleri için kilo yorumu yapmazlar üzmemek için sadece küçük eltim abla senin kadar az yesem ayakta duramam ben senden çok yiyorum diye takılır incecik sağlıkçı bir arada bir ay kalırız neredeyse yediğimi görür o yer zayıflar ben yemem şişerim birkaç taktik verdi dur bakalım
Aynen ben de öyleyim canım motivasyon olmadan olmuyorEvet zeynepcim zaten motivasyonu sagladim miydi cok iradeliyim, ama o noktaya gelmem ve uzun surdurmem zor oluyor
Insallah desteklerinizle ben de eski azmime donup sizlere de destek olacagim
İlk gidişinde bir şey diyemezsin seni tanımıyorlar yeni tanıyacaklar. Bizim kültürümüzde yedirip içirmek makbul işte. Ben bu sefer her şeye herkese hayır dedim. Kırıldılar arkamdan konuştular mı bilmem ama içim kendi adıma rahat. Diyetteyim diyene aa ne güzel diyeceksin önünden tabağı alacaksın bunu anladım. Israr nedir yaBen gectigimiz yaz sonu evlendim, bu yil ilk kez esimin koyune bayram ziyaretine gittim. Masallah bir beslediler beni, yeni gelin oldugumdan bisi de diyemedim
Iraden icin gercekten tebrik ediyorum seni
Ilk hedefim kurban bayrami, umarim o zamana kadar gozle gorulur sekilde zayiflariz, tam 2 ayimiz var bir guzel sok etmek istiyorum aslinda ya insallah
Ben hiç pilates yapmadım. Biraz spor işini düzene koymam lazım benim de. Ufak çocukla zor oluyor uzun uzun dvd izlemek gerçi amaBen pilatese basliyorum pazartesi. Evde butun ekipmanlarim var. Bi de yuruyus yapicam hava izin verirse.
Pilates olarak da Ebru Şallı İle 4 Haftada Süper Yaz Vücudu DVD'sini takip edicem.
40 kilo verdigim donemde yuruyus ile kilo verip pilates ile sikilasmistim, cok faydasi oluyor gercekten. 75 kiloyken 65 gibi gorunuyordum.
Görümce Kraliçe Elizabet hatta ay tanrıçası diyeyim sen anla doğru çocuk küçük olmadı uyku saatlerini değerlendir kuzucuk uyuyunca sen başla artıkGörümce gıcık eltiler iyi mi ney
Aynen ben de öyleyim canım motivasyon olmadan olmuyor
İlk gidişinde bir şey diyemezsin seni tanımıyorlar yeni tanıyacaklar. Bizim kültürümüzde yedirip içirmek makbul işte. Ben bu sefer her şeye herkese hayır dedim. Kırıldılar arkamdan konuştular mı bilmem ama içim kendi adıma rahat. Diyetteyim diyene aa ne güzel diyeceksin önünden tabağı alacaksın bunu anladım. Israr nedir yaöldüm bayramda vallahi
Ben hiç pilates yapmadım. Biraz spor işini düzene koymam lazım benim de. Ufak çocukla zor oluyor uzun uzun dvd izlemek gerçi ama
Evet evet haklısın. E biberon yıka evi topla çamaşır as kocayla vakit geçir (ki kk ya gıcık oluypr hep elinde telefon diyor) derken gece yarısı olmuş bakıyorumGörümce Kraliçe Elizabet hatta ay tanrıçası diyeyim sen anla doğru çocuk küçük olmadı uyku saatlerini değerlendir kuzucuk uyuyunca sen başla artık
Kaç kilo verdin dedi kv görümcem kaynım filan. Daha çok verme dediler. Paso tabağıma bir şeyler doldurdulartezbitsin Bayramda seni gören ne dedi iltifatlar başlamıştır artık
Hilal sigara kullanıyor musun
Gıcık
Hilal süper menün tebrik ederim sabaha bile bşraz vermiş olabilirsin
Mide zamanla alışıyor az yemeye, benimki 2 haftada alışmıştı. Yakında 3 ay olacak rejime başlayalı. O günü kutlamak istiyorum.
Çok mu ip atlıyorsun canım? Benim ip ayağıma takılıyor, çocukken de pek atlamadım ya yeni yeni öğreniyorum.
Şimdi yarın sabah tarçın ve limon lu suyu yapıyım 3 lt ondan içeyim cumaya kadar bakalım bölecek tartım 200 gr fazla gösteriyor bugün kontrol ettim onu 5 lik şu ile zeminden de farkediyor olabilir 85 ı gördüğüm gün ya künefe yada bi sütlaç düşünüyorum bakalım belki yememde de motivasyon olsun diye ☺ inşallah 85 temmuz ortalarında görürüm yaaaaElmaya dilimleyip tarçın döküyordum ben o da çok güzel oluyor hilal. Bir de bir çubuk tarçın çay kupana koyup akşama kadar o kupayla iç demişti biri denedim 2-3 kere güzel oldu.
Ay çıkmazsın inşallah ben de ödem çok xom fazla başlıca yarın itibari ile detokslara kiraz sapı çok çabuk ödem attiriyomusKızlar regli oldum ya şişer miyim ki acaba hatta şiş miyim acaba yüzük filan da takmıyorum ki anlayamadım
ah ödemler ödemleeer
Artı çıkarsam döverleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?