- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Evet canım kuralları unutma spora başlayacaktın ne oldu?@ruangel meltem kardeş
Seni sahalara bekliyoruz şekerim
Menülerin sporların suların paylaşımlarınla
Gelinlik aldın mı
Ben buralardayım canlar ev işleriyle boğışuyorum bitmiyooor bittmiiyoooorr
Neyse Allah sağlık versin de uğraşalım dimi ya?
Ömür biter iş bitmez çamaşır asarken squat yapayım bari
Benimde öyle ama biraz dinlenip devam ediyorum naapiyimzukkum kız 195 ip süper kız ben atlayamıyorum yaa dur ben de deniycem o kadar
Ama kalbim duracak gibi oluyor
Kız bende jillani beceremedim lesli yine yaptım bir iki defa amaGünaydın kızlarrrgrubun sabah kuşu kalktı çoktan
..
Ay 40 kilo nasıl gidere ben bakıyorum maşallah kadın 36 beden oldu ..azmine enerjisine hayranım valla
zukkum evde Leslie de jillian da yapabilirsin belki ip atlamayı hiç sevmiyor bıngıl bıngıl aman ne yapalım mecbur yapıyoruz
Herkese mutlu az kalorili bir gün diliyorum
Ben işte o kadar zayıflamak istemiyorum o kadın baya ağır hedef koydu kendine ben o kadar disiplinli olamam ki oda zaten diyetisyen ve beden atölyesi falan derken emin arttırmıştır disiplini benim öyle şansları yok işte kendi başıma yapıyorumbence ödül olarak kıyafet yada hediye alabilirsin ..
Yada daha hoşuna giden birşeyi ..yine de sen bilirsin canım inşallah o günler yakında
Bu 40kilo gider bir dondurma yedi diye bir ton spor yaptı dünaklıma geldi şimdi
Bak bu olabilir ben 15 20 dakika oryantal oynuyorum çok severim oynamayı daaaaKızlar zumba da yapabiliriz aslında ama ben hemen yoruluyom kondisyon az bende
Yok yelizcim nerdeee hala aynı krizler sürüyor bir hafta yarım akşamdan akşama sora bir ilacı yarısını sabah yarısını akşam şeklinde alıcam yine aynı olursa doktora danisip tam olarak günde 1 1 alıcam ishal falan yapıyormuş bu aksine bagirsaklarim kurudu resmen ilk içtiğim an bi gariplik oluyor 20 dakika sora falan kendime geliyorum ama öyle mide bulantısı ishal yok yaniTabiiki biz kendi kendimize yapıyoruz ama gidiyor kilolar yine iş kendinde bitiyor canım ..
zukkum ilaç nasıl iyi geldi mi biraz ?gerçi daha yeni başladın
Şimdi tarçınlı şu yapiyom kendime bulabilirsem tarçınlı sakız alıcam çok sakız cigneyen biriyim bari tarçınlı çiğneyip bastiririmİyi canım zamanla vücudunda alışır inşallah ..öğleden sonra tehlikeli geliyor bana hep o zaman tatlı isterdim belki benimde vardı ölçtürseydim iyiymiş..
Meyveyi şeker olarak düşün demişti doktor bana annem şeker hastası sen de dikkat et demişti..
O zamanlarda yürüyüş yapıp engelliyordum bu durumu
Ben de gidemiyorum ki canım maddi olarak. Çalışmıyorum zaten. Öyle diyetisyene filan her hafta gidemem ki. Bir tanesi aya 750 tl alıyordu 2 yıl önce arkadaş gitmişti duymuştum ondan. Burdaki motivasyonu hiçbir diyetisyen veremez bana kalırsaBenimde öyle ama biraz dinlenip devam ediyorum naapiyim
Kız bende jillani beceremedim lesli yine yaptım bir iki defa ama
Ben işte o kadar zayıflamak istemiyorum o kadın baya ağır hedef koydu kendine ben o kadar disiplinli olamam ki oda zaten diyetisyen ve beden atölyesi falan derken emin arttırmıştır disiplini benim öyle şansları yok işte kendi başıma yapıyorum
Seninle ip atlama yarışması yapalım mıtezbitsin şimdi 200 gündüz 200 akşam atlamayı planlıyorum bakalım şimdi evimi toplayıp bi pazar market yapıcam sora atlamaya baslicam
Ben detoks şişesi diye bir şişe aldım, içinde süzgeç gibi ayrı bir hazne var. Oraya çubuk tarçın ve 1 tane nektarin doğrayıp koydum. Şişeye hazneyi yerleştirdim. Su koydum. Sabahtan beri 3 şişe içtim. Çok güzel oldu yaaaŞimdi tarçınlı şu yapiyom kendime bulabilirsem tarçınlı sakız alıcam çok sakız cigneyen biriyim bari tarçınlı çiğneyip bastiririm
Dünyadaki bütün sporları getirin banaKızlar zumba da yapabiliriz aslında ama ben hemen yoruluyom kondisyon az bende
Bende naneli çilekli yaptımBen detoks şişesi diye bir şişe aldım, içinde süzgeç gibi ayrı bir hazne var. Oraya çubuk tarçın ve 1 tane nektarin doğrayıp koydum. Şişeye hazneyi yerleştirdim. Su koydum. Sabahtan beri 3 şişe içtim. Çok güzel oldu yaaa
Tabi canım kendi düzenin daha iyi olur ..bizde ikram önemlidir işte ne yapacaksın ? İşin zor gerçekten ..Selam kizlarTartildim 88.5 olmusum Ama bugunden basliyorum bakalim sabah 1 saat yuruyus yaptim ama ev pilatese pek musait degil ve asiri sicak, dayanamiyorum Ay donsem hollandaya da kemiklerim sogusa biraz
Calisiyorum canim is buldum gittimGuzel seviyorum ordaki evimi, ailem esim falan herkes istanbulda ama daha gelemediler Bakalim zaten zorla yediriyolar bana, yalnizken daha iyi veririm kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?