Canımmm....
Çıksana merak ediyorum yaylalarda gezdin brnce vermişsindirGünaydın Tızlar nasılsınız ttartıya çıkmadım daha bakalım ne olacak
Oh geldin sonundaaaCanımmm....
Kız hiç yaylalarda gezer miyim ben şehir çocuğuyum böcekti yılandı o muydu bu muydu diye sormaktan çocuklarla beraber adamı deli ettik bizi götürdüğüne bin pişman ettikÇıksana merak ediyorum yaylalarda gezdin brnce vermişsindir
Bir çırpıda yutmadım nazlı nazlı kibar kadınlar gibi yedim diyorsun ben olsam bir iki hop midede olurdu daha dondurma yemedimBrn başlangıçtan beri 2 top dondurma yedim. Ama külahın sonuna gelmiyim dondurmam bitmesin diye yavaaaş yavaaaş bir zevk alarak yedim ki sormayın. Yani 5 top yediğim zamanlar hızlı hızlı yiyormuşum be.
Geçmiş olsun canım ödem için birşeyler yapıyoruz biz okursun sende ..kolay gelsinkızlar günaydın 2 gün gelemedim kızım atesliydi bide gezmelere filan gittik çok fena yedim kilo artısı yok ama aşırı bi şişlik var sabah hiç kahvaltı yapasım gelmedi gün içinde gelmeye calışırım
Ya ne kadar entelsin yılanın anatomisini mi sordun adamcağıza yoksaKız hiç yaylalarda gezer miyim ben şehir çocuğuyum böcekti yılandı o muydu bu muydu diye sormaktan çocuklarla beraber adamı deli ettik bizi götürdüğüne bin pişman ettik
Bitmesin diyeBir çırpıda yutmadım nazlı nazlı kibar kadınlar gibi yedim diyorsun ben olsam bir iki hop midede olurdu daha dondurma yemedim
Geçmiş olsun burcu. Atarsın 2 güne şişleri merak etme tartıya kadar halledersin.kızlar günaydın 2 gün gelemedim kızım atesliydi bide gezmelere filan gittik çok fena yedim kilo artısı yok ama aşırı bi şişlik var sabah hiç kahvaltı yapasım gelmedi gün içinde gelmeye calışırım
Kahve sevmiyorum yaa hergün içemiyorum hava da sıcak artık hiç içemem belki buzlu kahve yapabilirim baaak iyi fikirBir kutu dondurmayı yiyebilen insandımgidip gelip..kızlar birde kahve için metabolizmaya iyi geliyor ..bizim ailede hep içilir bende kahvaltıdan sonra içerim çok severim kahveyi..
Geçmiş olsun canım ödem için birşeyler yapıyoruz biz okursun sende ..kolay gelsin
Ya ne kadar entelsin yılanın anatomisini mi sordun adamcağıza yoksa
Bitmesin diyeof of eskiden olsa indirirdim 1 kilo dondurmayı
Geçmiş olsun burcu. Atarsın 2 güne şişleri merak etme tartıya kadar halledersin.
Kahve sevmiyorum yaa hergün içemiyorum hava da sıcak artık hiç içemem belki buzlu kahve yapabilirim baaak iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?