- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Eğer zayıflamak istiyorsan gerçekten çok önemli bunlar ..burası beni çok motive etti çok şeyler öğrendim ..Deneyeyim bakalim bu dedigini
Benimki portakallı naneli bugün
Selaaaam kalp kalp kalpKızcelerım selam
Aksama görüşürüz
Hoşçakalın
Herkese bişi yazmış bana yokcanimmmm sorma ayağa kalkınca sanki midem sallanıyor ağrı azaldı inşallah geçer biliyorum bu ağrıyı beni sarsacak bir müddet neyse bu durumda az yerim tedirginlikten dikkat ederim kılı veririm.
Kitap çıkaralım tabi 13 ozanlariharika yazıyorsunuz.
Sağol tatlım tanışamadik dimi ben Elif hoşgeldin doğru yerdesin
ahh canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Afiyet olsun canım.
Tuzlu keki çok severim eminim çok güzeldir.
canım Hoşça gel inşallah.
Selam canım. İsmin neydi? Ben Döne. Bizim takımımız çok şekerdir, inşallah sen de kendini iyi hissedersin burda bizimle. Ben 35 yaşımdayım, 1 evladım var, Allah bağışlarsa. Ona bakıyorum. Nisanda kilo verme hevesine girdim, çünkü dana gibi olmuştum, fotoğraflarıma bakamıyordum tiksinmeden.Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve burada disari tek cikmak yasak. Dogal olarak yuruyus yapamiyorum. 1.64 boyum ve 74 kiloyum. Nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz sevinirim.
AynenGerçekten hırslıysan kafaya koymuşsan zayıflamayı tam bizliksin
Bütün gün ne yiyip ne içtiğimizi ayrıntılı şekilde yazıyoruz, evde bir kağıda yazıp akşamları topluca buraya yazarsın sen de. Altına kaç litre su içtiğini ve ne kadar spor yaptığını da yazdın mıııı bu iş tamam. Bize yarın sabah kesin kaç kilo olduğunu gramajıyla söyle çıplak olarak sabah hiçbir şey yemeden yani. Kaydedelim ki yarışmaya girmen için bakalım. Olur muTamam o zaman
Evliyim 1yildir. Yaklasik 4bucuk aydir yurtdisindayim. Suudi arabistan riyad da yasiyorm. Burada o kadar hareketsiz kaldim ki 4 5kilo almisimdir. Ben orantili kilo alip orantili veren biriyimdir. Ama sanki yas ilerledikce yapisti ustume kilolar. 18temmuzda turkiyeye donecegim su 60lari gormek istiyorum kiyafetlerimin icine giremeyecegim bu gidisle. Tatliyi cok severim sutlu tatlilari ozellikle ☺ bu aralar canim bisey istediginde meyve yahut su icmeye zorluyorum kendimi ☺
Su bakanı benim. Günün 1.sini seçiyorum. @Bestttt yani Beste Spor Bakanımız bizim gibi löp tipleri döverek spora zorluyor. Yeşil BakanımızOnu unutmuyorm zaten daima dibimde sise bulunduruyorum aklima geldikce icerim
Aynen ben de çalışmıyor evde ense yapıyorumAkşam koyulaşıyor sohbetler tanışırız bazıları çalışıyor
Ben çalışmıyorum en gevezelerden biriyimdir
Ben senden çok yaşlıyım canım. Yaşlanacaz tabi yapacak bir şey yok, güzel yaşlanalım iniallah sağlık sıhhatli. Kilo verelim spor yapalım.Ooo cok iyi. Yas cok onemli gercekten. Eskiden daha kolay veriyodum ama 25ten sonra metabolizma degisiyomus onu anladim. Ben en zayif 53kilo oldum ve hic yakismadi cok halsizlestim. Bana en ideal 58 63 arasi yakisiyo. Bolbol kilo alinca ogreniyosun artik
Çok doğru hımbıl uyuz mutsuz oluyor insanKuzum hızlanıyor zamanla ..kilo verdikçe bir hafifleme geliyor bana da ..kilo çok hımbıllaştırıyor hem de yaşından büyük gösteriyor
Canım geçmiş olsun aksilikler hep üst üste gelir zaten evine geçince daha rahat olursun daha çabuk iyileşirsinselam kızlar çok dehşet bir şekilde hastayım klima çarptı herhalde bide üstüne sivrisnek sokması sonucu alerji oldum acile filan gittim anca gelebildim öğleden sonra evime geçicem inş.
Hoş geldiniz evde devam ettiğimiz sporlar da var öldük bittik bu ev sporlarındanMerhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum ve burada disari tek cikmak yasak. Dogal olarak yuruyus yapamiyorum. 1.64 boyum ve 74 kiloyum. Nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz sevinirim.
Ennn yaşşşllllıııı üye herkese yaz beni es geç nereye kadar beni görmeyeceksin nedir senin ettiğin söyle zalim hiç mi yoktu hatrım yolcuyuz hepimiz bu handa nedir paylaşamadığımız(sanat müziği dinledim ondan azıcık sana sarayım yoksa adama sarıp iş yapmayayım kaynanam dururkenBenimki portakallı naneli bugün
Selaaaam kalp kalp kalp
Herkese bişi yazmış bana yok
Selam canım. İsmin neydi? Ben Döne. Bizim takımımız çok şekerdir, inşallah sen de kendini iyi hissedersin burda bizimle. Ben 35 yaşımdayım, 1 evladım var, Allah bağışlarsa. Ona bakıyorum. Nisanda kilo verme hevesine girdim, çünkü dana gibi olmuştum, fotoğraflarıma bakamıyordum tiksinmeden.
Aynen
Bütün gün ne yiyip ne içtiğimizi ayrıntılı şekilde yazıyoruz, evde bir kağıda yazıp akşamları topluca buraya yazarsın sen de. Altına kaç litre su içtiğini ve ne kadar spor yaptığını da yazdın mıııı bu iş tamam. Bize yarın sabah kesin kaç kilo olduğunu gramajıyla söyle çıplak olarak sabah hiçbir şey yemeden yani. Kaydedelim ki yarışmaya girmen için bakalım. Olur mu
Su bakanı benim. Günün 1.sini seçiyorum. @Bestttt yani Beste Spor Bakanımız bizim gibi löp tipleri döverek spora zorluyor. Yeşil BakanımızPembe_patikli yani Yeliz menülerdeki ot çöp ne varsa bakıp puan veriyor, salata filan ne bulursan ye yani :)
Aynen ben de çalışmıyor evde ense yapıyorumçocukla zor da
Ben senden çok yaşlıyım canım. Yaşlanacaz tabi yapacak bir şey yok, güzel yaşlanalım iniallah sağlık sıhhatli. Kilo verelim spor yapalım.
Çok doğru hımbıl uyuz mutsuz oluyor insan
Tabi ki canım hoşgeldinMerhaba bende katılabilir miyim
Kendini tanıtır mısın bize?Merhaba bende katılabilir miyim
Tabi ki canım hoşgeldin
Güzel canım inşallah verirsin sende ..kaptanımız çok tecrübeli eritecek biziTeşekkürler kendimi tanıtayım kısaca, 1 çocuk sahibiyim 2 yaşında bi oğlum var, çalışıyorum artık yap boz diyetlerden sıkılıp kararlı bi şekilde diyete başladım, hayatımda görmediğim kiloları gördüm 111,9 bakalım ne kadar vereceğim, Karatay yapıyorum bana uyuyor sürekli ara öğün yapınca aklım hep yemekte oluyor ve bozuyorum -_- şimdilik 2 öğün yapıyorum duraksamaya girince değiştirerek ilerlemeyi düşünüyorum
Selam canım. Ben Döne. Katılın tabi takımımız biraz kalabalıklaşsın. Bizim takım çok komiktir ama takım ruhu olarak birbirimize çok da bağlıyız, onu belirteyim şimdiden sana da başarılar. Kurallarımızdan bazılarını hatırlatayım, burda birbirimize ne yiyip ne içtiğimizi yazıyoruz canım. Tüm ayrıntılarıyla. Ne kadar su içtin, ne kadar spor yaptın hepsi dahil. Cuma ve pazartesi sabahları çıplak tartılıyoruz ve burdan bildiriyoruz. Sen bize biz sana uygunsak 2 hafta sonra yarışma listesine giriyorsun. Başarılar.Merhaba bende katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?