Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birazdan diğer arkadaşlarla da tanışırsın olmayacak diye birşey yok canım işin sırrı hep derim motivasyon..
Misal yeliz beni hep ediyor dün yanlışlıkla maydonoz suyu bile içtim motivasyonum tavan yapmıştı heralde
Kız yeliz eşim bi tadına bakiyim dedi vallaha geberecekti üstüne kola mola ne bulduysa cısladı edepsiz bünyeli koca kilo da almıyor

Sen o maydonoz sularının faydasını bilsen ah ah yakında herkese göstercem
Kızlar bu hafta detoks yaptım kilo veremiyordum çok az 200 gr falan veriyordum haftada regl dönemi de olunca detoks yaptım yarın bitiyor inşallah

Bu arada iyi zorladın vücudunu ya bu hafta. Grçrn hafta veremedin veremedin ama bende de 3 sefer filan sabit oldu. Çok moralim bozuldu. Hatta rejimi bozayım dedim ama yapamadım. Kaçamak yaptığım olsa da dengeledim sonraki gün. Aslında rejim bu demekmiş onu da öğrendim. Uzun zaöan veremeyince beklersen patıt kütür veriyorsun.

İnşallah canım bir atak yapayım benimde yüzüm gülsün zAten haftaya normal diyete geçeceğim ama ekmeği özlemedim hiç ..yine de az yemeye alışmak istemiyorum

Midemi küçülttüm galiba alıştım aslında ..maşallah duble boy salatalarımla açlık hissetmedim enerjim düşmedi ..vitamin mineral zirve yaptı galiba

21 gün tatlı yemezsen unutuyorsun bebeğim. Evde leslie yapabilirsin. Su candir doğru yapıyorsun.

Eğer zayıflamak istiyorsan gerçekten çok önemli bunlar ..burası beni çok motive etti çok şeyler öğrendim ..
İnşallah senin içinde öyle olur seviyorum 13.takımı
13. Takimda seni seviyor

Dönem dönem can dönem
Kalbimdesin hep dönem
Seni sevmeyen ölsün
Aklımda sin hep Dönem

eliya Elif uyumak iyi geldi mi yada uyuyabildin mi canım dinlen iyice soğuk sıcak dikkat et terleme annem
daha iyiyim arada vuruyor şurup içiyorum. Ilık su içiyorum 40 derece de.

Hosgeldin canim. Doğru yerdesin incecik olucaksin.

Kızlar ben biraz pilates plank ip yapayım akşama fırsat kalmıyor ..plank saniyelerini yazın
Yeni gelenler sizde deneyin 3 defa yapıyoruz güzel titriyoruz ama
Bendeniz 3 saniyeyle başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…