Niçin yazmıyorsun peki
Biz gelişinize çok sevindik çünkü neticede kader ortaklarıyız tatlım alınma sakın Döne şurup gibi her takıma bir doz lazım dediklerimizdendirAlınma değilde bir garip oldum hanımefendi.
Günaydın @bade 34 nasıl gidiyor bakalım?Günaydın caaanlaaarrrr :)
Sen bugün atarlısın kız yazayım dedim sen sormayıncaNiçin yazmıyorsun peki
Ben yürüdüm sadece@bade 34 ip atladın mı dün canım
Ben de yoğurdumu kendim yapıyorum bir kaç günde de ekşiyor inan alışınca market yoğurdundaki garip tadı resmen alıyor aslında hava sıcak bir sürahi ayran hem açlığı bastırır hem de git gel içince sıvı göbeğe faydalı denesek miTarçınlı süt gerçekten mucize gibi :) ben tarçın hiç sevmezdim ama alıştım :) bugün doğal gdo süz sütlerim geliyor yoğurt yapacağım sabah kahvaltı olarak bazen yoğurt bi kaç meyve ve tarçın yemeyi düşünüyorum
Sağol canım bende işlerimi halledeyim çocuklar yeni kalktı zatenGidip kahvaltı yapayım pc ile ayrılamadım dünden beri o da dinlenip kendine gelsin kahvaltının dibine vurayımPembe_patikli Yeliz' in derecesinin şerefine
Canım ismin neydiAlınma değilde bir garip oldum hanımefendi.
Evet bu hafta yeni denemeler yapalım her fikre açığız
Hadi bakalım canım ilk hedef ikili rakamlar olsunkitkurdu Pembe_patikli en güzeli doğalı ulaşması zor olsa da var Hale'n şükür
Kitkurdu olur deneyelim ayran leptini bozmuyor içebilirim :)
Kızlar uyandım tartıldım veeee 107,4 kiloyum 4,5 kg vermişim :) yaşasın Canan Karatay diye bağırmak istiyorum :)
Bak onu hiç denemedim hep aklımda ama olmazsa bu hafta deneyelimYoğurt kürü de kilo verdiriyor yoğurt içine bi kaç damla limon ve pul biber
Yulaf ta ekleyebilirsin tok tutar hem ..oh şanslısın doğal beslenmek gibisi var mı
Olur benim sütlerde geliyor doğal yoğurt ile denerim keçi sütü de istedim onu da yoğurt yapıcamBak onu hiç denemedim hep aklımda ama olmazsa bu hafta deneyelim
Süpersin vallaha tebriklerkitkurdu Pembe_patikli en güzeli doğalı ulaşması zor olsa da var Hale'n şükür
Kitkurdu olur deneyelim ayran leptini bozmuyor içebilirim :)
Kızlar uyandım tartıldım veeee 107,4 kiloyum 4,5 kg vermişim :) yaşasın Canan Karatay diye bağırmak istiyorum :)
Hadi bakalım canım ilk hedef ikili rakamlar olsun
Sonra gerisi tıkır tıkır gelir inşallah
Çok sevindim
Brn günlük sütle evde yoğurt mayalıyorum. Güzel maya bulmak lazım tabi. Keçi sütünün kokusunu sevmiyoruz hiç yiyrmedik denedim ama. Rkmeği de evde yapıyorum. Çok güzel oluyor. Zaten 1 ekmek 3 gün gidiyor.Olur benim sütlerde geliyor doğal yoğurt ile denerim keçi sütü de istedim onu da yoğurt yapıcam
Süpersin vallaha tebrikler
Yoğurt yağ yakıyor derler
Ben Karatay hocanın rejimini hiç yapmadım, çok sevmiyorum ama herkese başka bir şey yarıyor işte. Yoğurt pulbiber artı bir de kekik koyuyorum ben. Tadı daha güzel oluyor
Brn günlük sütle evde yoğurt mayalıyorum. Güzel maya bulmak lazım tabi. Keçi sütünün kokusunu sevmiyoruz hiç yiyrmedik denedim ama. Rkmeği de evde yapıyorum. Çok güzel oluyor. Zaten 1 ekmek 3 gün gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?