KötüTarti durumlari nasil?
Hedefe baaak bee yelizime baak beee@ceren06_35 istersen sen de bizim gibi profile kilonu yaz..biz verdikçe güncelliyoruz takibi de kolay oluyor
Yakın kilolardayız benim hedefim de 57..özellikle hedefimin bir kilo altını yazdım bakalım şimdilik ..
Olsun canım daha bugün pazartesi ..ne yapıyorduk kilo aldım diye üzülmüyoruz hemen yola devam
@ceren06_35 selamlar
10.takımdan takımımıza geçmişsin. Takımınızın kapanmasına üzüldüm. Hoşgeldin.
Ben Döne demiştim zaten. Nisanda rejime başladım. Kilolu olmamın sebebi insülin direnci, tiroid sıkıntısı, sigarayı bırakmış olmaö, evlilik doğum vs. Asıl sorumlusu ben bebekliğimden beri çok iştahlaymışım. Hep yemek yemeği çok sevmişimdir. Ailede şeker hastalığı var maalesef.
Başladığımda 90.9 kg idim ama 94 leri gördüm kışın. 1 evladım var, evde ona bakıyorum. Şimdi ara sıra debelensem de rejime devam ediyorum. İyi kilo verdim kendime göre, stres sıkıntı yapmadan. Aslında sadece kendi bedenimle yarışıyorum, gerisi hikaye.
Zamanla kaynaşırsın sen de. Bizim takımda kaynaşmak çok kolaydır, sadece çok bildiğini sanan ukala tiplerden takımca nefret ediyoruz. Onun dışında bizim takımda kaynaşamamak diye bir şey olmuyor.
Geldiğine sevindim. İnşallaj birlikte başarıcaz.
@ceren06_35 istersen sen de bizim gibi profile kilonu yaz..biz verdikçe güncelliyoruz takibi de kolay oluyor
Yakın kilolardayız benim hedefim de 57..özellikle hedefimin bir kilo altını yazdım bakalım şimdilik ..
Kuzum dün karıştırmışım senı kusuruma bakma111,9 ile başlamıştım sonra cuma günü tartılmıştım 108.1 idi sabah yine tartıldım 107,5 hafta sonu da bu kilodaydım, hafta sonu kaçamak yapmadım ama spor yapamadım, yapsaydım verirdim biraz daha cumaya kadar koş koş :))
Yoğurt ev yapımı sanırımBen kahvaltımı yaptım 07:45 gibi bir kase yoğurt 1 çay kaşığı tarçın ve 1 şeftali ile fresh bi şeyler istedim bu sabah
Senden bekledıgım 12 bıncık tüm haftaHarika süper canımhaftasonu düzen değişiyor tabi benimde öyle geç kahvaltı geç akşam yemeği oluyor ama Cuma'ya kadar vakit var daha başlasın sporlar
Sahı ya ne soguk buralar bugun 11 derece ve yağmurluGünaydın kızlar
@ceren06_35 hoşgeldin, ben de geçen hafta başladım
Kızlar evime geldim soğuk havama kavuştum şükür
Tartı değiştirdim fakat kilo verdiğim halde çarşambadan çok çıktımher tartı farklı artık napalım, burdan devam edicem
Pazartesi kilom : 87.8
Çok güzel canım Cuma'ya kadar vıyanadakı yesıllıkler bıter deseneBen de 1 çay kaşığı çörek otu yağıyla başladım güne
Herhalde soğuk Sudan midem üşütmüş gibiydi böyle şişlik var
Cuma 65,5
Pazt. 65,4
Fark 100 gram
Bugünden itibaren eski düzene geçiyorum inşallah sporlar aksatılmasın
Bızde o durum dırdıra mahal verıyor be gülümBenimde geç kahvaltı erken akşam yemeği oldu :) ben erken yedim evdekiler ile masaya oturmadım o zaman yiyorum :)) eve gidince de yemeğimi yiyip onlar yemek yerken spor yapıyorum :))
Ikı hafta lakın ispat ısteyen bır süreçDeneme süresi ne kadar? Ne zaman listede olacağım :)
Sevindım canımHadi bekliyoruz seniii
Benim balkonda kahvaltılık her şey var şu an. Patates bile var. Taze soğan biber domates nane maydonoz reyhan çilek...bahçe istiyorum ben de canım. İnşallah bir gün.
Benim de oluyor ayda 1 yeme atağım vallaha
Oo iyi zaman var en az 5 kilo verirsin. Akşam yürüyüş evde de hareketler yap canım daha fasla vermiş gibi olur hem. Gelinliğin de hayırlı olsun. Benimkinde de kuşak yoktu gereksiz buluyorum böyle şeyleri. Seven sever de ben sevmiyorum. El buketimdeki güller beyaz ve maviydi. Nazar boncukları ve mavi boncuklar takmıştım bukete. Ayakkabılarım az topukluydu zaten sonra çıkardım terlik giydim. Topuklu ayakkabı benlik değil alışamadım maalesef hiç. Düğünde yanına terlik veya spor ayakkabı al kesinlikle bagaja koy unutma. Ben düğün yapmadım ama gene de lazım oldu.
taş atmıış baaak
Olsun kolunu kaldırsan 5 kilo gider. 3 sefer gelinliği giy çıkar bak kilo vereceksin
Gülegüle kullan inşallah Allah bir yastıkta kocatsın
Benim annem de çok stresli gergin bir kadındır. Sakinleştireceğine sibir harbine sokar gerer insanı.
Hiç dondurmasan keşke olmuyor mu geri dönmek zor olur çocuk çoluk olunca boşverirsin
Dedem daha iyi. Sağolun.
Hayıııır
Evet sayemde sanırım alındı bana. Anlamadım.
Ben de çok yazılıp 1 ay gidip bıraktım. Artık yazılmıyorum.
Günaydın. İyileştin sevindim. Pankek yapsan 1 yumurtayla tam buğday unlu?
Merhaba. Ben Döne. Başarılar.
Ay ne güzel suyu seven bırını görmekKesinlikle suçluluk duyuyorum geç kalınca :)
1 lt su içildi an itibari ile
Protein kalbe zarar canımDuraklamada detoks yaptım ben işe yaradı benim ..
Saf proteinde iyi de böbreklere zararlı diye korktum yapmadım ben
Zencefıl ye o zaman yelizAslında metabolizma güzel çalışsın diye acıbiber yiyeyim istiyorum ama acıyla aram hiç iyi değil
İşte yoğurda falan bazen akşamları az döküyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?