Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@ceren06_35 selamlar
10.takımdan takımımıza geçmişsin. Takımınızın kapanmasına üzüldüm. Hoşgeldin.
Ben Döne demiştim zaten. Nisanda rejime başladım. Kilolu olmamın sebebi insülin direnci, tiroid sıkıntısı, sigarayı bırakmış olmaö, evlilik doğum vs. Asıl sorumlusu ben bebekliğimden beri çok iştahlaymışım. Hep yemek yemeği çok sevmişimdir. Ailede şeker hastalığı var maalesef.
Başladığımda 90.9 kg idim ama 94 leri gördüm kışın. 1 evladım var, evde ona bakıyorum. Şimdi ara sıra debelensem de rejime devam ediyorum. İyi kilo verdim kendime göre, stres sıkıntı yapmadan. Aslında sadece kendi bedenimle yarışıyorum, gerisi hikaye.
Zamanla kaynaşırsın sen de. Bizim takımda kaynaşmak çok kolaydır, sadece çok bildiğini sanan ukala tiplerden takımca nefret ediyoruz. Onun dışında bizim takımda kaynaşamamak diye bir şey olmuyor.
Geldiğine sevindim. İnşallaj birlikte başarıcaz.

Selamlar canım ceren bende :) aynı sensin gıbı nisanda başladım bende 79 kg ıle şuan 67 lere ulaşmak üzereyim.dileklerin için tşk çok Tatlısınız :)

@ceren06_35 istersen sen de bizim gibi profile kilonu yaz..biz verdikçe güncelliyoruz takibi de kolay oluyor
Yakın kilolardayız benim hedefim de 57..özellikle hedefimin bir kilo altını yazdım bakalım şimdilik ..

Önerin için çok teşekkürler tatlım tabikide yazacağım akşama doğru düzenlerim :) yanlışım olursa mutlaka uyarın beni olur mu :)

Kuzum dün karıştırmışım senı kusuruma bakma
Karataycı olduğunu bılıyorum
Ikı öğün beslenıyorsun sanırım
Bu kılolardan korkma 116 yı gördüm ben
Hatta şişman bırı olarak erıdıgını görmek büyük keyf ınan bana

Evet kızlar sizi okudum canlandım valla uyuşuk halim geçti sanki ..şimdi evi toparlayıp birazdan yeşil çayımı içerken bakacağım size

Harika süper canım haftasonu düzen değişiyor tabi benimde öyle geç kahvaltı geç akşam yemeği oluyor ama Cuma'ya kadar vakit var daha başlasın sporlar
Senden bekledıgım 12 bıncık tüm hafta
Hergün rapor ıstıyom fıstık beste çabuk gelsın bakanlığı sallantıda :)

Sahı ya ne soguk buralar bugun 11 derece ve yağmurlu
Simgecım evede geldın burda daha sık goruselım
Canım

Çok güzel canım Cuma'ya kadar vıyanadakı yesıllıkler bıter desene

Benimde geç kahvaltı erken akşam yemeği oldu :) ben erken yedim evdekiler ile masaya oturmadım o zaman yiyorum :)) eve gidince de yemeğimi yiyip onlar yemek yerken spor yapıyorum :))
Bızde o durum dırdıra mahal verıyor be gülüm
Sen iyi oturtmuşsun o zaman

Deneme süresi ne kadar? Ne zaman listede olacağım :)
Ikı hafta lakın ispat ısteyen bır süreç
Bunlardan öte zayıflama ıstegını ekranın bu yanına gecirmen gerekıyor
Yoksa 200 gr vermıssın lıste yok gıbı beylık lafları sevmıyoruz
İste cabala destek tam ısterse 100 gr olsun olsunda

Sevindım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…