- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bundan sonra bu tartıyla devam edersin o kadar yol gittin ödem de olabilir..haydi bakalım mutlu güzel bol sporlu az kalorili güzel bir hafta olsun hepimizeGünaydın kızlar
@ceren06_35 hoşgeldin, ben de geçen hafta başladım
Kızlar evime geldim soğuk havama kavuştum şükür
Tartı değiştirdim fakat kilo verdiğim halde çarşambadan çok çıktımher tartı farklı artık napalım, burdan devam edicem
Pazartesi kilom : 87.8
Harika süper canımhaftasonu düzen değişiyor tabi benimde öyle geç kahvaltı geç akşam yemeği oluyor ama Cuma'ya kadar vakit var daha başlasın sporlar
Ben de 1 çay kaşığı çörek otu yağıyla başladım güne
Herhalde soğuk Sudan midem üşütmüş gibiydi böyle şişlik var
Cuma 65,5
Pazt. 65,4
Fark 100 gram
Bugünden itibaren eski düzene geçiyorum inşallah sporlar aksatılmasın
2 hafta canımDeneme süresi ne kadar? Ne zaman listede olacağım :)
Hadi bekliyoruz seniiiSelam kızlaaar
Dün bursaya düğüne gittim geldim hiç giremedim. Bugün de amsterdama dönüyorum şimdi havaalanındayım
Öpüyorum hepinizi, yarın gümbür gümbbürr geliyorum
Benim balkonda kahvaltılık her şey var şu an. Patates bile var. Taze soğan biber domates nane maydonoz reyhan çilek...bahçe istiyorum ben de canım. İnşallah bir gün.Ay ben de çok istiyorum balkonda bir şeyler yetiştirmeyi.Afiyet olsun menü geçer not aldı benden
Benim de oluyor ayda 1 yeme atağım vallahaCanım bak sen az yeme bu kadar
Sonra yeme atağı olur bende denemiştim kendimi gece mutfakta neler yemiş buldum sonrabiraz daha dikkat et yaparsın sen zAten
Oo iyi zaman var en az 5 kilo verirsin. Akşam yürüyüş evde de hareketler yap canım daha fasla vermiş gibi olur hem. Gelinliğin de hayırlı olsun. Benimkinde de kuşak yoktu gereksiz buluyorum böyle şeyleri. Seven sever de ben sevmiyorum. El buketimdeki güller beyaz ve maviydi. Nazar boncukları ve mavi boncuklar takmıştım bukete. Ayakkabılarım az topukluydu zaten sonra çıkardım terlik giydim. Topuklu ayakkabı benlik değil alışamadım maalesef hiç. Düğünde yanına terlik veya spor ayakkabı al kesinlikle bagaja koy unutma. Ben düğün yapmadım ama gene de lazım oldu.Oooo onu hallettim gibiİzmirde bir gelinlikçiyi çok beğenmiştim diyarbakır şubesi de varmış.Modeli vs. beğendim şimdi internetten bulursam yollarım size.Ağustosun başına kadar zamanım var zayıflamak için.O zaman başlayacaklarmış dikime
Kaynana duymasın sonra hedefe koyar seni de
Olsun kolunu kaldırsan 5 kilo gider. 3 sefer gelinliği giy çıkar bak kilo vereceksinBeyleri ikna edip bir daha gelinlik giyelim desem benim kolum sığmaz 60 nere 100 nere
Gülegüle kullan inşallah Allah bir yastıkta kocatsınDirekt link paylaşayım belki fotoğraf paylaşımına olumlu yaklaşmaz hanımefendi.Üst kısmı tamamen aynı ama benim sırt dekoltem azıcık daha derin ve kabarıklığı daha fazla ayrıca kuşak takmayı düşünmüyorum ben.Kimse yanlış anlamasın kimseye atıfta bulunmuyorum sadece bu toplumda bazı şeyler değiştirilmeli kadınlar için https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/masalimizin-ucuncu-adimi-dugunumuz.974417/
Benim annem de çok stresli gergin bir kadındır. Sakinleştireceğine sibir harbine sokar gerer insanı.Annemler benden daha heyecanlı.İlk ve son kez çocuklarını evlendiriyorlar.Annem her gün arayıp heyecanlı konuşmasa sanırım ben heyecan yapmayacağım
Bizim nişanlılık sürecimiz de çok sıkıntılıydı 1 yıl oldu nişanlanalı ve bu kadar kiloyu o ara stresten aldım.Ben ve nişanlım arasında şükür hiç sıkıntı olmadı ama babam evlenmemi kesinlikle istemiyordu e böyle olunca aileler arasında sıkıntılar çıktı.Şükür biz hiç ayrılmadıkŞimdi ailelerimizin arası da iyi olan bana ve vücuduma oldu
Hiç dondurmasan keşke olmuyor mu geri dönmek zor olur çocuk çoluk olunca boşverirsinOnu da anlıyorum.Ayrıca sözüm de söz sadece bu yıl bir kereliğine okulumu donduracağım.Daha sonra tam gaz devam.
Dedem daha iyi. Sağolun.Döne canım dedemiz nasıl oldu
Bazen el kol bağlı kalır ıste o zamanlarda duaya açılır eller
Dualarımızda dedemız
HayıııırEee ne ettınız haftasonu spor su sağlıklı beslendık dimi
Evet sayemde sanırım alındı bana. Anlamadım.Ne bıleyım yenı üye gelmıs ıkı yazmış kaçmış
Korkma sen ben burdayım
Ben de çok yazılıp 1 ay gidip bıraktım. Artık yazılmıyorum.Süreklı gıtmeyeceksen yapma hıc
Ben kaç kez basladım bıraktım ama parayı odedım yazık
Günaydın. İyileştin sevindim. Pankek yapsan 1 yumurtayla tam buğday unlu?Gunaydin kizlar bonba gibi bir pazartesiye uyandim simdi ise gitmek izere yola ciktim belli bi yerden hastaneye kadar yurucem aksamda ayni sekilde eve gelincede belki eliptik yaparim belki yuruyus kizimin moduna bagli disari cikmak isterse yuryus yapicam kahvaltimi aldim yanima ama hergun yumurta sıkıo beni alternatif ne yiyebilirim
Merhaba. Ben Döne. Başarılar.Günaydın kızlar
10. Takımdan geliyorum aranızaberilceee davetin için teşekkür ederim canım inşallah herşey güzel olur
2 hafta canım
En iyisini yapmışsın canım bende normalde en geç 18:30 da bitirirdim öyle daha rahat ediyorum akşamları
Duraklamada detoks yaptım ben işe yaradı benim ..Evet bende içiyorum çörek otu yağı ama burnumu kapatıp :))
Gayet iyi + olmadı kilo az olunca vermek zorlaşıyor ama ben duraklamaya girince saf protein günü yapıp sporu arttıracağım
Günaydın kızlar
10. Takımdan geliyorum aranızaberilceee davetin için teşekkür ederim canım inşallah herşey güzel olur
Ceren selam canım
Günaydın yenı hafta, yeni ay, yeni takım hayırlı olsun
Hepimiz zor günlerden gectık ama bıttı
Umarım bızım aılemızde senınle daha şen şak zayıflayarak hedefe gıdecez
Kılon nasıl suan
Motıvasyon tam olsun balım gerısı öyle yada böyle duzelır
Süper veriyorsun hiç moralini bozma. Vücut motor değil hergün aynı hızda vermez hormonlar var su dengesi var sonuçta iyi gidiyorsun.111,9 ile başlamıştım sonra cuma günü tartılmıştım 108.1 idi sabah yine tartıldım 107,5 hafta sonu da bu kilodaydım, hafta sonu kaçamak yapmadım ama spor yapamadım, yapsaydım verirdim biraz daha cumaya kadar koş koş :))
Daha duraklamamıştırDuraklamada detoks yaptım ben işe yaradı benim ..
Saf proteinde iyi de böbreklere zararlı diye korktum yapmadım ben
2 haftaDeneme süresi ne kadar? Ne zaman listede olacağım :)
Akşam geç yemek çok kötü oluyor bana da yaramıyor. Masaya oturmayınca da ayıp oluyor. Ben oturup yemiyorum en azından bana zarar belki ama kırılmıyor eşim.Benimde geç kahvaltı erken akşam yemeği oldu :) ben erken yedim evdekiler ile masaya oturmadım o zaman yiyorum :)) eve gidince de yemeğimi yiyip onlar yemek yerken spor yapıyorum :))
Duraklamada detoks yaptım ben işe yaradı benim ..
Saf proteinde iyi de böbreklere zararlı diye korktum yapmadım ben
Süper veriyorsun hiç moralini bozma. Vücut motor değil hergün aynı hızda vermez hormonlar var su dengesi var sonuçta iyi gidiyorsun.
2 hafta
Akşam geç yemek çok kötü oluyor bana da yaramıyor. Masaya oturmayınca da ayıp oluyor. Ben oturup yemiyorum en azından bana zarar belki ama kırılmıyor eşim.
İyilik sağlık
Ceren selam canım
Günaydın yenı hafta, yeni ay, yeni takım hayırlı olsun
Hepimiz zor günlerden gectık ama bıttı
Umarım bızım aılemızde senınle daha şen şak zayıflayarak hedefe gıdecez
Kılon nasıl suan
Motıvasyon tam olsun balım gerısı öyle yada böyle duzelır
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun
İnşallah bizim takımda hedefine ulaşıp mezun olursun
Günaydın kızlar
@ceren06_35 hoşgeldin, ben de geçen hafta başladım
Kızlar evime geldim soğuk havama kavuştum şükür
Tartı değiştirdim fakat kilo verdiğim halde çarşambadan çok çıktımher tartı farklı artık napalım, burdan devam edicem
Pazartesi kilom : 87.8
Hadi bekliyoruz seniii
Benim balkonda kahvaltılık her şey var şu an. Patates bile var. Taze soğan biber domates nane maydonoz reyhan çilek...bahçe istiyorum ben de canım. İnşallah bir gün.
Benim de oluyor ayda 1 yeme atağım vallaha
Oo iyi zaman var en az 5 kilo verirsin. Akşam yürüyüş evde de hareketler yap canım daha fasla vermiş gibi olur hem. Gelinliğin de hayırlı olsun. Benimkinde de kuşak yoktu gereksiz buluyorum böyle şeyleri. Seven sever de ben sevmiyorum. El buketimdeki güller beyaz ve maviydi. Nazar boncukları ve mavi boncuklar takmıştım bukete. Ayakkabılarım az topukluydu zaten sonra çıkardım terlik giydim. Topuklu ayakkabı benlik değil alışamadım maalesef hiç. Düğünde yanına terlik veya spor ayakkabı al kesinlikle bagaja koy unutma. Ben düğün yapmadım ama gene de lazım oldu.
taş atmıış baaak
Olsun kolunu kaldırsan 5 kilo gider. 3 sefer gelinliği giy çıkar bak kilo vereceksin
Gülegüle kullan inşallah Allah bir yastıkta kocatsın
Benim annem de çok stresli gergin bir kadındır. Sakinleştireceğine sibir harbine sokar gerer insanı.
Hiç dondurmasan keşke olmuyor mu geri dönmek zor olur çocuk çoluk olunca boşverirsin
Dedem daha iyi. Sağolun.
Hayıııır
Evet sayemde sanırım alındı bana. Anlamadım.
Ben de çok yazılıp 1 ay gidip bıraktım. Artık yazılmıyorum.
Günaydın. İyileştin sevindim. Pankek yapsan 1 yumurtayla tam buğday unlu?
Merhaba. Ben Döne. Başarılar.
Günaydınlar ...
@ceren06_35 Yeni takımın hayırlı olsun ...bol motive versin .
Bu hafta kilo bildirimi yine 10.takımda yapıyorsun .. listenizi biz hazırlayacağız .
Yanına 13.takıma transfer notu düşülecek.
Bir sonra ki haftada listeye giriş beklemeden , 13.takımda bildirim yapmış olacaksın .
Tarti durumlari nasil?İyilik sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?