- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Hiç dondurmasan keşke olmuyor mu geri dönmek zor olur çocuk çoluk olunca boşverirsin
49 kilo vay maşallah hiç kıskanmadım hemSelam hatunlar beni de aranıza kabul eder misiniz malum 10. Takım da her yer toz duman oldu bende izindeyim şu an mezun olmama 2 kilo kaldı 49 kiloyum 10. Takımdan mezun olamayacağım benide kabul ederseniz mezun ola bilirim belki ☺
Hoşgeldiniz yaa kabul etmez miyizSelam hatunlar beni de aranıza kabul eder misiniz malum 10. Takım da her yer toz duman oldu bende izindeyim şu an mezun olmama 2 kilo kaldı 49 kiloyum 10. Takımdan mezun olamayacağım benide kabul ederseniz mezun ola bilirim belki ☺
Kapıyı açık bırakır benım kızlarSelam hatunlar beni de aranıza kabul eder misiniz malum 10. Takım da her yer toz duman oldu bende izindeyim şu an mezun olmama 2 kilo kaldı 49 kiloyum 10. Takımdan mezun olamayacağım benide kabul ederseniz mezun ola bilirim belki ☺
Senı sevıyom kızHoşgeldiniz yaa kabul etmez miyiz
Ne olursaan ol gene geeel diyenlerdeniz biz sadece gönüller bir olsun aramızda kırıcılıklar kötü niyetler olmasın
İsmim Döne tanışalım
Ne güzel gitgide kalabalık oluyoruz.Hoşgeldiniz meltem ben 19 yaşındayım takımın bücürüğü oluyorummerhaba arkadaşlar bende 10. takimdaydimberilceee saolsun davet etti araniza katilmaya karar verdim.Adim sibel 24 yasindayim 2 kizim var guncel kilom 73 hedefim 60 insallah sizinde desteginizle bu kilolardan kurtulacagim
Ooo takımımız daha da şenlendi kızlar. Gelişinize sevindik. Canım ben Döne. 1 bebeğim var 16 aylık oldu bugün artıkmerhaba arkadaşlar bende 10. takimdaydimberilceee saolsun davet etti araniza katilmaya karar verdim.Adim sibel 24 yasindayim 2 kizim var guncel kilom 73 hedefim 60 insallah sizinde desteginizle bu kilolardan kurtulacagim
Hoşgeldin canım inşallah burda hedefine ulaşırsınmerhaba arkadaşlar bende 10. takimdaydimberilceee saolsun davet etti araniza katilmaya karar verdim.Adim sibel 24 yasindayim 2 kizim var guncel kilom 73 hedefim 60 insallah sizinde desteginizle bu kilolardan kurtulacagim
Evet o minik meltemNe güzel gitgide kalabalık oluyoruz.Hoşgeldiniz meltem ben 19 yaşındayım takımın bücürüğü oluyorum
Maşallah canım..valla küçük bebek sevmeyi de özledim ne tatlıdır tam oyun zamanıOoo takımımız daha da şenlendi kızlar. Gelişinize sevindik. Canım ben Döne. 1 bebeğim var 16 aylık oldu bugün artıkevde ona bakıyorum. İnşallah birlikte kilo vermeye devam edelim. Geçmişi unutup önümüze bakalım birbirimize yoldaş olalım burda.
Hosgeldin sefalar getirdin bizim takımda da gönlümuzde de yer çok otur istediğin yere çek bir sandalye. Ben Elif.Selam hatunlar beni de aranıza kabul eder misiniz malum 10. Takım da her yer toz duman oldu bende izindeyim şu an mezun olmama 2 kilo kaldı 49 kiloyum 10. Takımdan mezun olamayacağım benide kabul ederseniz mezun ola bilirim belki ☺
hoşgeldin cancazim doğru yerde doğru insanlarla hedefe yürümeye devam ediyoruz sende çek bi sandalye otur istediğin yere.merhaba arkadaşlar bende 10. takimdaydimberilceee saolsun davet etti araniza katilmaya karar verdim.Adim sibel 24 yasindayim 2 kizim var guncel kilom 73 hedefim 60 insallah sizinde desteginizle bu kilolardan kurtulacagim
Ne güzel gitgide kalabalık oluyoruz.Hoşgeldiniz meltem ben 19 yaşındayım takımın bücürüğü oluyorum
Ooo takımımız daha da şenlendi kızlar. Gelişinize sevindik. Canım ben Döne. 1 bebeğim var 16 aylık oldu bugün artıkevde ona bakıyorum. İnşallah birlikte kilo vermeye devam edelim. Geçmişi unutup önümüze bakalım birbirimize yoldaş olalım burda.
Hoşgeldin canım inşallah burda hedefine ulaşırsın
sicak karsilamaniz icin cok tesekkur ederim kizlar.Kaptan kim?takimda kac kisi var?takimin kendi icinde kurallari varmi ?bilgilendirseniz sevinirimHosgeldin sefalar getirdin bizim takımda da gönlümuzde de yer çok otur istediğin yere çek bir sandalye. Ben Elif.
hoşgeldin cancazim doğru yerde doğru insanlarla hedefe yürümeye devam ediyoruz sende çek bi sandalye otur istediğin yere.
Off vi yaramaz ki sormaMaşallah canım..valla küçük bebek sevmeyi de özledim ne tatlıdır tam oyun zamanı
sende hos geldin rakibemSelam hatunlar beni de aranıza kabul eder misiniz malum 10. Takım da her yer toz duman oldu bende izindeyim şu an mezun olmama 2 kilo kaldı 49 kiloyum 10. Takımdan mezun olamayacağım benide kabul ederseniz mezun ola bilirim belki ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?