Benimki de uyursa ben de uyurum dedim banyo da yaptırdım ama tık yok yaaaSon durummmm
Mutfak kaldı
Cadı uyumuyor ya
Yok ya ne zaman bırseye kalkışsam hortluyor resmenBenimki de uyursa ben de uyurum dedim banyo da yaptırdım ama tık yok yaaa
Ya ben hapisteyken okumuştum senısende hos geldin rakibemsende hos geldin cerenn )
Ben ne durumdayım dersın49 kilo vay maşallah hiç kıskanmadım hemHoşgeldiniz
Minik cadımızNe güzel gitgide kalabalık oluyoruz.Hoşgeldiniz meltem ben 19 yaşındayım takımın bücürüğü oluyorum
hos buldum canim.nerden okumuştun kiz neyim hosuna gittiYa ben hapisteyken okumuştum senı
Çok istemıstım gelmenı
Hosgeldın
Kaptanımızsicak karsilamaniz icin cok tesekkur ederim kizlar.Kaptan kim?takimda kac kisi var?takimin kendi icinde kurallari varmi ?bilgilendirseniz sevinirim
Canım Merhaba
Sen geleli baya oldu görüyorum ama yogundum giremedim bi türlü tanışamadik.
Ben Elif. Birlikte inşallah çok güzel kilolar vericez. Birlik beraberlik içinde yağlarım izi kk da bırakıcaz.
Süpersin bebek
Günlük süt benimkiMerhaba inşallah
Teşekkürler :))
Market yoğurdundan yine de iyidir ve kutu sütlerden
Günlük süt benimki
Ya ben yağ çözücü felan kötü oluyor tırnak el kalmıyorberilceee Beril ben hiç karışım hazırlamadim cif kullanıyorum hep memnunum. Bi arkadaşım fayans araları vs yi temizlemek için limon tuzu karbonat ve su karışımı yapıyor etkiliymis. Banyo fayans lari için ben karbonat ve çamaşır suyu karıştırıp ovuyorum çok başarılı.
Taze süt bulamıyorum hazır sütlede kıvam ve yağ şeker sorunu var
Geçecek bu haftadan sonra rahatlarsınYapiyirum canim ama is yerinde bu oek mumkun degil tabiki
Elifcim bal kizim.uzuldu tabiki bi alisamadi yojluguna ama iyi haber uykusu duzelio sanirim
Offf cesit cok ama bakalim.nasi yapicam
Benim gözler aynen4,5 kg ile göbekten 7 cm kalçadan 4 cm baldırdan 3 incelmek çok güzel :)
Paylaşımda okudumhos buldum canim.nerden okumuştun kiz neyim hosuna gittigecmis olsun bu arada
Şooooo bastakını sevmedımKaptanımızberilceee Beril
Kurallarımız genel olarak: çok su içmek (ben su bakanı Döne), spor yapmak (Bestttt Beste spor bakanı), yeşillik yemek (@anderes Yeliz yeşillik bakanı), edebiyattan şiirden haz almak ( kitkurdu Nalan Edebiyat kolu),
Kilo vermek için çabalamak, birbirimizin menülerine gereksiz ve kırıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunmak, motive etmek,
Gerisi espiri şamata işte
Markettenmı sütlüden mı alıyonGünlük süt benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?