Tanıtımı unutmadımKolay gelsin tatlım
KAHVALTI:
5 kiraz
3 kayısı
2 erik
1 bardak süt
AKŞAM:
1 küçük tabak et haşlama
1 küçük tabak pilav
4 yenek kaşığı yoğurt
Meltem bebişim aynen yelizin dediği gibi su yok spor yok ama haricinde de bol meyveli bir menü olmuş kendiminkilere benzettim. Akşam pilav yemr kuşum.KAHVALTI:
5 kiraz
3 kayısı
2 erik
1 bardak süt
AKŞAM:
1 küçük tabak et haşlama
1 küçük tabak pilav
4 yenek kaşığı yoğurt
Su sporu en sonda yazıcam ablam.Evet valla o pilav olmadıMeltem bebişim aynen yelizin dediği gibi su yok spor yok ama haricinde de bol meyveli bir menü olmuş kendiminkilere benzettim. Akşam pilav yemr kuşum.
Aynen burası yanıyor bildiğiniz.Yenilmiyor ki.Tartı da gülüyor yüzüme şükürruangel meltem sen acikmadin mi aksama kadar ?sıcaktan yiyemedin galiba
Tartıldın mı hiç nasıl gidiyor?
Pembe_patikli yeliz yaa şu 40 kilo nasıl gider ece var yaa eşiminkinden baktım dün nasıl olmuş o kadın ya nasıl zayıflamış ben baktığımda bayaa aylar önceydi demek ki
Resmen liseli genç kız gibi duruyor yaa cilt filan parlaak tertemiiiz ay Yarabbiim bir kıskandım gıcık olduum vallahiii
Sizler takip ediyor musunuz kızlar öyle insanları
KAHVALTI:
5 kiraz
3 kayısı
2 erik
1 bardak süt
AKŞAM:
1 küçük tabak et haşlama
1 küçük tabak pilav
4 yenek kaşığı yoğurt
Menüm:
Kahvaltı 10: yarım kk light süzme peynir, çeyrek kk ezine keçi peyniri, 5 siyah zeytin, 2 dilim ekmek (handmade), 12 kiraz, 1 dal taze soğan
Öğle 12: yarım yeşil elma, 1 barak tarçın ekilmiş soğuk süt
Ara: 3 dilim soğuuuk karpuz buuzzz gibi oohh
Akşam 20: 1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor: plank yaptım, squat yapıcam dahaBestttt
Öpücükler
Soru1)ekmeği sen mi yaptın?Menüm:
Kahvaltı 10: yarım kk light süzme peynir, çeyrek kk ezine keçi peyniri, 5 siyah zeytin, 2 dilim ekmek (handmade), 12 kiraz, 1 dal taze soğan
Öğle 12: yarım yeşil elma, 1 barak tarçın ekilmiş soğuk süt
Ara: 3 dilim soğuuuk karpuz buuzzz gibi oohh
Akşam 20: 1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor: plank yaptım, squat yapıcam dahaBestttt
Öpücükler
Kadın eminim çok kişiyi zayıflattıO iradenin onda biri bende olsa keske diorum gordukce. Onun sayesinde eliptik aldim eve 73 den 65 e onin sayesinde dustum ama iste irade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?