Nıç nıç nıç hiç olmadıbana cemkirebilirsin bacim daha yeni aksam yemegi yendi buraya gelince butun duzenim alt ust oluyor benim
sonuna kadar destekliyorum kirmizi kartimiNıç nıç nıç hiç olmadı
Sarmıyor valla
Resim ısterız
O zaman sporla da desteklersin değil mi.Kırmazsın teeeze gelinisonuna kadar destekliyorum kirmizi kartimi
teze gelini kirmak istemem ama ha bire kosturmaktan agri kesiciyle ayakta duruyorum bacaklarim cok aciyor heralde gun boyu ayakta kosturmakta spor sayiliyordurrO zaman sporla da desteklersin değil mi.Kırmazsın teeeze gelini
E peki madem kabul edelim kaptanımteze gelini kirmak istemem ama ha bire kosturmaktan agri kesiciyle ayakta duruyorum bacaklarim cok aciyor heralde gun boyu ayakta kosturmakta spor sayiliyordurr
Ben varımsimge_sena plasticwoman @papyonkilikli @Humyuk
Plankçı_başımız @kitkurdu ile yarışa var mısınız kızlar hergün plank yapıp 3 set halinde buraya kaç saniye durabildiğimizi yazıcaz hadi
Unıttuğum varsa affola
Anladım canım ilk hedefe bi ulassam varsa etraf dan sen diyettemisin hiç eridiğin yok.laflari bir kesilse nasıl mutlu olucamLeptın bır hormon canım
Saat 10 dan 6 ya kadar salgılanır
Zayıflamaya vücüdu dınc uyarmaya yarar
Bende bende önümde kaynimin düğünü yeğenimin düğünü kuzenin düğünü var da varZayıflayınca insan bakıyor kendine. Şişkoyken ne üstüme başıma bir şey alıyorum ne aynaya bakıyorum ne kötü aslında
Canim ben ilk kilo verme hikayemde 12 kiloyu 3 ayda verdim son 3 kiloyu 2 ayda vermistim malesef son kilolar cok zorluo
Tabiki canim kampanya cekilis filanda yapiolar
Karatayci sen miydin cnm
Benve gayet iyi cnm
Menü karataya gore güzel sanırım
Ben cuma yı merak edıyom sende
Tereyağ da kızartma balık varmı karataydaBende merak ediyorum bakalım :) bu hafta daha yoğun spor yapacağım
Teze gelsın gızzzzzE peki madem kabul edelim kaptanımberilceee
Evet ya Allah utandırmasın.Tabii bazı şeyler kısmet biliyoruz hepimizTeze gelsın gızzzzz
Cuma ıcın pek büyük konustuydun hatırlıyonmu
Tereyağ da kızartma balık varmı karatayda
Yenı fıstıklar gruba gelmiş tarıhı
Kılosu
Hedef kılonuzu yazarmısınız
10. Takımdan gelenler
Sızın ızın durumu nasıl
Hangı etapta çıktınız kaç kıloyla yazarmısınız
Hepsine ayrı hedef koy araları çok yakın değilseAnladım canım ilk hedefe bi ulassam varsa etraf dan sen diyettemisin hiç eridiğin yok.laflari bir kesilse nasıl mutlu olucam
Bende bende önümde kaynimin düğünü yeğenimin düğünü kuzenin düğünü var da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?