Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok teşekkürler.Ailem utkudan da önce gelir.Ki o da bilir bunu
Cici gelin deme öyle herkese siz başkasınız de sen benim her şeyimsin de ama kimseye önce o gelir bu gelir deme politik olman lazım artık unutma aralarının daha iyi olması hep senin alacağın tavırla şekillenecek yavru kuşum Utku ya da yazık ama değil mi oğlan annesi olmam hasebiyle azıcık Utkuyu tutayım olur mu kırılma
Teze gelsın gızzzzz
Cuma ıcın pek büyük konustuydun hatırlıyonmu
Evet ben de hatırlıyorum ama Beril çok küçük daha ben güveniyorum onun meto canavardır şimdi ah bir de geceleri uyusa daha sağlıklı beslense listeleri alt üst eder

Haklısın ablacım ama ben babasının nazlı kızıyım işte harbiden çok özledim aşkımı

İnsallah yüzün güler canım

İnşallah şu an iyi gidiyor en büyük etkisi de burası önceden kendimi yalnız hissediyordum yalnız hissedince de o gücü bulamıyordum kendime ama artık sorumlu olduğum enerjik, eğlenceli aynı yolda yürüdüğümüz arkadaşlarım var bu da bana güç ve motivasyon sağlıyor, duraklama da olsa aynı enerji ile devam edeceğimi biliyorum artık gerçekten bitirdim kafamda yemek işini mesela az önce annem karpuz yiyordu gel ye dedi oturdum yanına ama yemedim önceden olsa 1 parçadan bi şey olmaz derdim ama yemiyorum buraya ne yazdıysam ona uyuyorum

bana cemkirebilirsin bacim daha yeni aksam yemegi yendi buraya gelince butun duzenim alt ust oluyor benim
Kendi evşne geçince iyi olacak nasılsa merak etme. Sadece geç yiyince lh yemesen olur.
Teze gelsın gızzzzz
Cuma ıcın pek büyük konustuydun hatırlıyonmu
Dimii ben de hatırladım bak şu an
Evet ya Allah utandırmasın.Tabii bazı şeyler kısmet biliyoruz hepimiz
Nasip kısmeet eveet
Ne oldu 2 gün kaldı diye yan çizdin bakıyorum
Şaka ediyorum canım benim inşallah gönlünce olsun
Ama zayıflayınca da manken gibi oluyorsunuz. Benim kemiklerim sayılsa da hiç şansım yok 160 boyla
Meyve kahvaltı da giyebiliyorsun
Ben hep yiyom yaaa meyve de meyve meyve de meyveeee
tezbitsin kitkurdu Kızlar ilk 3lü plankımı yaptım ölüyorum ne zormuş
50/27/34 saniye
Ya ilk yapışında o saniyeler ne beeee aydaaan gıcık mısın sen. Ben 25/15/15 yaptım bee. Ne kas varmış sende arkadaş yaaa pis pis pis

Sırtım kollarım ağrıyor daha çok benim. Karnımda hareket yok. Karın kasım yok sanırım.

Brn öıtfak masasına defter kalem koydum yazıyorum hep.

Sende Karatay değil de maratay yaparsın :) sadece meyve eklersin :)

Kızlar instagramda bi Hatun var videoları çok başarılı nere istersen her video var isteyen olursa yazayım adını sizde faydalanın

Firslayd kayınvalde ameliyat oldu mu canım başka bir yerde düzeni korumak zor ama önceki emeklerini düşün ne kadar çabalıyoruz şu gramlar kilo olarak gitsin diye koşturmak umarım açığı kapatır canım kolay gelsin

Canım, duraklasan da yola devam. En fazla 1 haftada açılırsın. Motivasyon her şey. Takımımız da iyi takımdır, bizim kızlar tatlı kızlardır.
Zaten hep bir kereden bir şey olmaz dedik dedik, tabaktakini bitir dediler inandık şiştik şiştik. Ama patlamadan birbirimizi bulduk Allaha şükür. Dayanıcaz birlikte vericez. Buranın iyi tarafı sorumluluk. Hem yiyip yazınca canları çeker mi acaba diye üzülüyor insan, hem de kendini dizginliyor.

Kaç kalorı aldığının farkındamısın kuzum
Bıraz yesenmı Nalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…