Valla ben elimden geleni yapıyorum artık ne gelirse bahtımaKız bundadamı yan cizdın
Tartı dıyommmm
Hanı çok kılo verecektın ya
Cici gelin deme öyle herkese siz başkasınız de sen benim her şeyimsin de ama kimseye önce o gelir bu gelir deme politik olman lazım artık unutma aralarının daha iyi olması hep senin alacağın tavırla şekillenecek yavru kuşum Utku ya da yazık ama değil mi oğlan annesi olmam hasebiyle azıcık Utkuyu tutayım olur mu kırılmaÇok teşekkürler.Ailem utkudan da önce gelir.Ki o da bilir bunu
Evet ben de hatırlıyorum ama Beril çok küçük daha ben güveniyorum onun meto canavardır şimdi ah bir de geceleri uyusa daha sağlıklı beslense listeleri alt üst ederTeze gelsın gızzzzz
Cuma ıcın pek büyük konustuydun hatırlıyonmu
Haklısın ablacım ama ben babasının nazlı kızıyım işte harbiden çok özledim aşkımıCici gelin deme öyle herkese siz başkasınız de sen benim her şeyimsin de ama kimseye önce o gelir bu gelir deme politik olman lazım artık unutma aralarının daha iyi olması hep senin alacağın tavırla şekillenecek yavru kuşum Utku ya da yazık ama değil mi oğlan annesi olmam hasebiyle azıcık Utkuyu tutayım olur mu kırılma
Evet ben de hatırlıyorum ama Beril çok küçük daha ben güveniyorum onun meto canavardır şimdi ah bir de geceleri uyusa daha sağlıklı beslense listeleri alt üst eder
İnsallah yüzün güler canım
Kıyamam alışacaksın artık yuvadan uçuyorsun anne baba için hem üzücü hem de gurur vericiHaklısın ablacım ama ben babasının nazlı kızıyım işte harbiden çok özledim aşkımı
Kendi evşne geçince iyi olacak nasılsa merak etme. Sadece geç yiyince lh yemesen olur.bana cemkirebilirsin bacim daha yeni aksam yemegi yendi buraya gelince butun duzenim alt ust oluyor benim
Dimii ben de hatırladım bak şu anTeze gelsın gızzzzz
Cuma ıcın pek büyük konustuydun hatırlıyonmu
Nasip kısmeet eveetEvet ya Allah utandırmasın.Tabii bazı şeyler kısmet biliyoruz hepimiz
Ama zayıflayınca da manken gibi oluyorsunuz. Benim kemiklerim sayılsa da hiç şansım yok 160 boylaYok bebeem pazartesi ve perşembe gidiyorum, bugün arkadaşlarla buluştum akşam ama sadece salata ve ayranla günü kapattım, hiç kaçamaksızSen nasılsın?
Yaa deme öyle şişman ve uzun olunca tam bir deve oluyorum, bi bakan bi daha bakıyo kazulet gibiAccuk zayıflasam normale döncem
Ben hep yiyom yaaa meyve de meyve meyve de meyveeeeMeyve kahvaltı da giyebiliyorsun
Ya ilk yapışında o saniyeler ne beeee aydaaan gıcık mısın sen. Ben 25/15/15 yaptım bee. Ne kas varmış sende arkadaş yaaa pis pis pis
Sırtım kollarım ağrıyor daha çok benim. Karnımda hareket yok. Karın kasım yok sanırım.simge_sena tezbitsin ne güzel bugün yapmayacaktım şimdi beni mecbur ettiniz kalkıp yapayım bari yazarım sonra okuduğuma göre karın için mekikten daha etkili yazmışlar test edeceğiz artık
Kendi evşne geçince iyi olacak nasılsa merak etme. Sadece geç yiyince lh yemesen olur.
Dimii ben de hatırladım bak şu an
Nasip kısmeet eveet
Ne oldu 2 gün kaldı diye yan çizdin bakıyorum
Şaka ediyorum canım benim inşallah gönlünce olsun
Ama zayıflayınca da manken gibi oluyorsunuz. Benim kemiklerim sayılsa da hiç şansım yok 160 boyla
Ben hep yiyom yaaa meyve de meyve meyve de meyveeee
Canım, duraklasan da yola devam. En fazla 1 haftada açılırsın. Motivasyon her şey. Takımımız da iyi takımdır, bizim kızlar tatlı kızlardır.İnşallah şu an iyi gidiyor en büyük etkisi de burası önceden kendimi yalnız hissediyordum yalnız hissedince de o gücü bulamıyordum kendime ama artık sorumlu olduğum enerjik, eğlenceli aynı yolda yürüdüğümüz arkadaşlarım var bu da bana güç ve motivasyon sağlıyor, duraklama da olsa aynı enerji ile devam edeceğimi biliyorum artık gerçekten bitirdim kafamda yemek işini mesela az önce annem karpuz yiyordu gel ye dedi oturdum yanına ama yemedim önceden olsa 1 parçadan bi şey olmaz derdim ama yemiyorum buraya ne yazdıysam ona uyuyorum
Aa kimmiş spor hocası mıymışKızlar instagramda bi Hatun var videoları çok başarılı nere istersen her video var isteyen olursa yazayım adını sizde faydalanın
Yaptın mısimge_sena tezbitsin ne güzel bugün yapmayacaktım şimdi beni mecbur ettiniz kalkıp yapayım bari yazarım sonra okuduğuma göre karın için mekikten daha etkili yazmışlar test edeceğiz artık
Nalaaan aç kaldıııı nalaaan aç kaldıııı huhuhuuuKaç kalorı aldığının farkındamısın kuzum
Bıraz yesenmı Nalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?