Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bızım bedenler irilestıkce nayıflestik
Ama geçecek ben ınanıyorum sana
Öyle konuşurlarken ağzına terlıkle vurasım gelıyor

Fırında yaptın değil mi

Acaba içtiğiniz kahve nasıl bir kahve
Kafeinsiz mi
Filtre mi

Yavru kuşum aşk masalı olmuş sizinki tam mutluluğunuz aşkınız daim olsun artsın eksilmesin

Küçüğüm okul okul okul ben de söylemiş olayım o okulu kazanıncaya kadar yıllardır harcadığın emekleri girdiğin sınavları çektiğin sıkıntıları yaşadığın stresleri sakın unutma güçlü bir kadın olmak için imkanını kullan mesleğini eline al
ablacığım baban seve seve sana destek çıkar ama sen artık başka bir yuvanın eşi annesi olunca zor gelir eski düzeni devam ettirmek senin açından , bu yıl evlen keyfini sür evliliğinin seneye de okulunu başlat bak yaş geçiyor dişler perişanlayacak doktora ihtiyacımız olduğunda sana gelebilelim ama

Sağol canım
Nasılsın
Kurs varmıydı bugun
Yok bebeem pazartesi ve perşembe gidiyorum, bugün arkadaşlarla buluştum akşam ama sadece salata ve ayranla günü kapattım, hiç kaçamaksız Sen nasılsın?
Maşallah boya bak. Ben uzun olsaam ohoo hiç rejim yapmam de babam yir dururum
Yaa deme öyle şişman ve uzun olunca tam bir deve oluyorum, bi bakan bi daha bakıyo kazulet gibi Accuk zayıflasam normale döncem

İyiyim ne olsun
Hava kötü burda modumu düşürüyor
Güneş sıcak ıstıyom

Sendende ufaktan karatay ızlerı sezıyom ıkı öğün yapmışsın

Karatayın 2 öğün yeme olayı bana uyuyor
Ama meyve yememek bana uymuyor asla katlanamıyorum yaz meyveleri bi de
Kış olsa hadi tamam elma armut yemiyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…