Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya ilk yapışında o saniyeler ne beeee aydaaan gıcık mısın sen. Ben 25/15/15 yaptım bee. Ne kas varmış sende arkadaş yaaa pis pis pis
Ha iyi mi ben de standartını bilmiyom ki anacım sevindim o zaman
İkinci üçüncü özellikle çok zormuş ya tek yapsak ne güzel olurdu

Menüyü unutmuşum kız

Sabah
2 yumurta biraz sebze buğulama
Peynir çay

Ara
1 ayran 1 sigara böreği
2 küçük dilim karpuz

Aksam
1 kepçe çorba
1 kepçe türlü
3 yk bulgur
2 bardak ayran
Salata
Şu 1.5
Sana benım nazarım degıyor sanırım
Ne zaman bade menüyü duzelttı desem kafama kafama kh vuruyon

Nalaaan aç kaldıııı nalaaan aç kaldıııı huhuhuuu
Dün acıkmıştım bugün iyiyim, yürümedim ama ,spor yok anca kolumu bacağımı kaldırıp evde uğraştım sayılmaz mı
limonata yaptım portakal filan karışımı şimdi soğuk soğuk içtiler iyi olmuş dediler resmen ben ferahladım sanki

Hepsine ayrı hedef koy araları çok yakın değilse
1 gün ve 2 ay

Bızım bedenler irilestıkce nayıflestik
Ama geçecek ben ınanıyorum sana
Öyle konuşurlarken ağzına terlıkle vurasım gelıyor
sorma bide en yakınlar bunlar

Sana benım nazarım degıyor sanırım
Ne zaman bade menüyü duzelttı desem kafama kafama kh vuruyon
borektenmi bahsediyon kız bugün kusura koşturmaya kalmadı o sen merak etme bide fırın di yağsız yani yoksa bayilacaktim yemek yapmamistim daha yoksa akıllandım artık yemiyom yarın size buradaki kh resmini aticam bi görün neyle imtihan oluyom

Aynen öyle canım çok teşekkürler hepinize :*
Bende zayıflayacağım ve motivasyona konu açıp hepimize tek tek teşekkür edip öncesi sonrası yapacağım :)

Aa kimmiş spor hocası mıymış

Evet canım baya da iyi videoları bugün yaptım bütün kaslarımı hissettim resmen bazılarını sona doğru bağırarak yaptım :)) sedakaya_ halter kaldırıp bağıranlar var ya :))) öyle olmasa da acı ile bitirdim yansın kaslar erisin yağlar sloganım budur :)

Evde mi çalışıyorsun

Menüyü unutmuşum kız

Sabah
Peynir çay

Ara
1 ayran 1 sigara böreği
2 küçük dilim karpuz

Aksam
1 kepçe çorba
1 kepçe türlü
3 yk bulgur
2 bardak ayran
Salata
Şu 1.5
Kız suyun az
İmtihanı boşver de ip ne oldu ip
Senin yüzünden ben de bıraktım yaaaa

Kız suyun az
İmtihanı boşver de ip ne oldu ip
Senin yüzünden ben de bıraktım yaaaa
Döne ayaklarım şişmiş kız yorgunluktan yatamıyorum ve bu cumaya kadar devam edecek ipi bırak suyu içemiyorum evdeyken rahattım tabi bol bol içiyorum burada şişe bile ayarlayamadim Pet şişeler le saymaya çalışıp çoğu kez unutuyorum 8 li rakamları gördüm ya bırakmam bebeğim ipi de eski rutinde atlıcaz sen hiç merak etme bu arada eliptik işi yattı ya belki koşu bandı olabilir

on numara beş yıldız. Kabak sandalı tavuklu basamel soslu kaşarlı dene parmaklarınada dikkat et afiyet olsun baby si.

KAHVALTI:
5 kiraz
3 kayısı
2 erik
1 bardak süt
AKŞAM:
1 küçük tabak et haşlama
1 küçük tabak pilav
4 yenek kaşığı yoğurt
Pilav olmasaydı salata olsaydı. Sabahta az biraz peynir neyin olaydı eydi. Afiyet olsun kuzu.

bacim handmade ni yerim senin amma az olmuş meyve şekeri dolmuş, afiyet şeker olmuş.

Guzel olmus afiyet olsun bebegim.

Afiyet olsun tatlım 45 dk eliptik tereyağını anca eritmiştir dimi. Fırının hızlı pisirse iyi olurdu. Bir öneri granit ızgara tava kullan ben öyle yapıyorum yağsız pişirirken balığın kendi yağida meydana çıkıyor misss oluyor.

İmmm miss gibi afiyet eksi olsun tatlım.

Afiyet olsun şekerim. 2 ceviz 1 dilim ekmek benden küçük bir dipnot.

Sendende ufaktan karatay ızlerı sezıyom ıkı öğün yapmışsın
Yok anam ben karatay falan anlamam vaktim yok 3 öğüne ara öğüne yeter gari şu fani dünyada. Afrikada çocuklar aç neyime yetmiyor 2 öğün.

motivasyon oldumu hersey oluyor iraden için tebriks

sona kalan dona kalır. Kız bişey yememişsin gibi 2 kez okudum yorum yapcam bişey bulamadım Derken spor yok canom.

Sırtım kollarım ağrıyor daha çok benim. Karnımda hareket yok. Karın kasım yok sanırım.
Ay sezeryan dikislerim patlıycak sandım çok pis bişey ya bu plank.

Menüyü unutmuşum kız

Sabah
Peynir çay

Ara
1 ayran 1 sigara böreği
2 küçük dilim karpuz

Aksam
1 kepçe çorba
1 kepçe türlü
3 yk bulgur
2 bardak ayran
Salata
Şu 1.5
Afiyet olsun suyumuzu içelim lütfen az olmus dimi @tezbitsin Döne.

Evde mi çalışıyorsun

Evet canım evde çalışıyorum

Bizde Zaten tereyağı serbest Zaten karbonhidrat sıkıntı yağı yağ ile yakmak doğru yani vücudumuzda ki yağların yanmasın için yağ Laz'ım tereyağı da çok çok azdı zaten, sınırsız serbest karatayda ama ben az kullanıyorum yine de abartmıyorum çayınıza koyun diyor Karatay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…