Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbulduk arkadaşlar ben haftaya izne ayrılıyorum yalnız çok aktif olamayabilirim. birkesdee bi anda herseyi kesersem mutsuz olmaktan korkuyorum

Ayy ne güzel konuştun abla vallahi inşallah gider çok istiyorum zayıf olup çeşit çeşit kıyafetler giyineyim geziyim tozaayim bakalim umarım başarılı olurum
Benım hiç şüphem yok
Onca gıcıklığıma pes etmedınya korksun tartı senden

Bugun nasıl oldu canım
Bıraz düzeldınızmi

Ama şimdi su perısısın

Bu bır strateji bır kerem
Olum var güldaneye yenılme yok
Sız yarın kaçacak yer arayın
Yaşasın yaglarımmm

Efser hosgeldın
Tanışalım önce
tanışalım hoşbulduk 27 yasındayım bursalıyım 3 yasında oğlum var hemşireyim. çok kolay kilo verip çok kolay alan bir vücuudum var ama 10 yıldır 60ın altına hiç indiğimi bilmiyorum çocukken çok zayıftım ergenlikle beraber kilo aldm ve hep 65 civarıydım suan 70 kiloyum dijital tartıda daha fazla çıkıyorum iş yerndeki tartıyla farkediyor.spora yazılmayı düşünüyorum ama eylül ayından önce pek mümkün değil gibi trambolin ve plates yaparak 78 kilodan 68 e kadar düşmüştüm doğumdan sonra ama kendimi çok zorladığım için menisküs yırtgım ve bel fıtıgım çıktı. baya detaylı anlattım kendimi bu arada yüzmeyi öğrenme gibi bir planımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…