Duydugum en güzel haberEvet yazdım zaten 9.Takım transfer diye sizde üzerine cevap verdiniz tekrar yazma gereği duymadım yarın kilomu bildiririm
Sevmişler deSöylerim tabi o çok yoğun galiba yaa ya sürekli giremiyorum takip edemiyor o yüzden galiba takım sorumluluğu var diye gitmiştir büyük ihtimal
Benım hiç şüphem yokAyy ne güzel konuştun abla vallahi inşallah gider çok istiyorum zayıf olup çeşit çeşit kıyafetler giyineyim geziyim tozaayim bakalim umarım başarılı olurum
Bugun nasıl oldu canımBirlikte yapalım olur mu
Selam şeker. Benim kız hasta birkaç gündür. Grcr gelmişsin ben zombi gibi gecem gündüzüm karıştığı için gece bakamadım ama şimdi mesajlarını okudum tatlım. İsmim Döne. Seninki neydi? Ankarada yaşıyorum. 16 aylık kızım var ona bakıyorum. 35 yaşımdayım. Zamanla tanışıp kaynaşırız.
Teşekkür ederim canım. Artık o elbiseleri görümceme verdim daralttırdı kendi giyiyor sağolsun
Bu sağlıklı beslenme işleri kafaya koyup işin içine girdikçe öğreniliyor. Zamanla insan daha da merak edip okuyor ediyor bilinçleniyor. Hep birlikte öğreniyoruz. Takımımız süper bir takımdır çünkü kimse kimseye edepsizlik, ukalalık filan yapmaz, ukala tipleri aramızda pek barındırmayız sevmeyiz zaten. Menüler yapıcı bir dille yorumlanır, kimse rencide edilmez. Yorumlara kulak asıp asmamak kişinin kendi tercihine bırakılır. Zamanla kuralları öğrenirsin çok kural yok zaten despot tipler değiliz. Motivasyonunuz yüksektir öncelik kardeşlik arkadaşlıktır yarışma banane.
Asırlar diyo yaaa
Aşağı hastalar atlamasın diye olabilir mi çünkü hastane camından atlayıp intihar edenleri duymuştum maalesef
Kalan yiyecekleri düşünmüyoruz veee sporu düşünüyoruz mesela Leslie ablamız nasıllarmış ne yapıyorlarmış onu düşünüyoruz hal hatır soruyoruzdimi
Pes etmek yok tabi. Haftaya da senin tarafındayım.
Çılgınım gün sonu topluca yazarmısınKahvaltım 2 dl tb ekmeği ,
1 haşlanmış yumurta,
domates salatalık,
1 kk peynir,
1 bardak yeşil çay
Ama şimdi su perısısın@cilginkimyaci Zeynep Leslie yaparken sürahi ve bardağı koyuyorum masanın üzerine, mutfakta yapıyorum ben sporu. Salonda oyuncaklar ayağıma batıyor çünkü
Mutfakta da kedi bacaklarıma atlıyor gerçi
Ev ev değil korku tüneli
Neyse su diyordum. 47 dakikada 1 sürahi suyu içiyorum vallaha inanmazsın yaa ben ki su içmeye nisan ayında başlayan bir hatunum
Ayy insallahh çünkü çok kararlıyım bu sefer yapamaz diyenleri utandiracagim insallahBenım hiç şüphem yok
Onca gıcıklığıma pes etmedınya korksun tartı senden
Angaralı oluşumuzu bellı edecez yaniiiiLingo lingooo şişeleeeer diyosun
Efser hosgeldınmerhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum
Henüz gün bıtmedı balımmmmm.berilceee Bi balım diyeydin neyleyeyim iş işten geçmiş yarış sonlanacak balım heee olmaz @guldanee yarın şampiyonsun bu hafta seni takip etmek çok zevkliydi @tezbitsin Döne durumlara bir bakalım ne oluyor yarın hazırlıklı gelelim kız
Bu bır strateji bır kerem@tezbitsin @anderes Kızlar imdat bu rakipler birbirlerin sevgi pıtırcığı olmuşberilceee @guldanee arayı açmak lazım nerde bunların hırsı yarına kanki olup bizi birlikte gömmesinler korkuyorum bu iki rakipten yandığımızın resmidir az daha böyle devam ederlerse
Vayyyy kız hala dıklenıyon ya koykuyom bugun bır cıtlat kılonuYarış farklı o daha devam ediyor canım sevgi çok farklı hala hirsliyim merak etmeyin yahuu
Istersen sabah akşam yap@tezbitsin ya bu Leslie 3 mil i günde 1 defa mı yapıyoruz ?
Ya istedıgını yersınBuda burda dursun
Tarıf de mı verıcen kadana kurbanKızlar mesela hoşumuza giden bir tarif vericez onuda akşam mı yazıyoruz ?
tanışalım hoşbulduk 27 yasındayım bursalıyım 3 yasında oğlum var hemşireyim. çok kolay kilo verip çok kolay alan bir vücuudum var ama 10 yıldır 60ın altına hiç indiğimi bilmiyorum çocukken çok zayıftım ergenlikle beraber kilo aldm ve hep 65 civarıydım suan 70 kiloyum dijital tartıda daha fazla çıkıyorum iş yerndeki tartıyla farkediyor.spora yazılmayı düşünüyorum ama eylül ayından önce pek mümkün değil gibi trambolin ve plates yaparak 78 kilodan 68 e kadar düşmüştüm doğumdan sonra ama kendimi çok zorladığım için menisküs yırtgım ve bel fıtıgım çıktı. baya detaylı anlattım kendimi bu arada yüzmeyi öğrenme gibi bir planımda varEfser hosgeldın
Tanışalım önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?