112 kıloyla ılk dıyete başladığımda 34 etekle sonlanmıstıAh ahh bir umut birgun incecik olurum diye 38 beden hatta abartıp 36 beden kıyafetler aldım gardıropta tozlaniyor.
Hosgeldın canımtanışalım hoşbulduk 27 yasındayım bursalıyım 3 yasında oğlum var hemşireyim. çok kolay kilo verip çok kolay alan bir vücuudum var ama 10 yıldır 60ın altına hiç indiğimi bilmiyorum çocukken çok zayıftım ergenlikle beraber kilo aldm ve hep 65 civarıydım suan 70 kiloyum dijital tartıda daha fazla çıkıyorum iş yerndeki tartıyla farkediyor.spora yazılmayı düşünüyorum ama eylül ayından önce pek mümkün değil gibi trambolin ve plates yaparak 78 kilodan 68 e kadar düşmüştüm doğumdan sonra ama kendimi çok zorladığım için menisküs yırtgım ve bel fıtıgım çıktı. baya detaylı anlattım kendimi bu arada yüzmeyi öğrenme gibi bir planımda var
Memnun oldum canımtanışalım hoşbulduk 27 yasındayım bursalıyım 3 yasında oğlum var hemşireyim. çok kolay kilo verip çok kolay alan bir vücuudum var ama 10 yıldır 60ın altına hiç indiğimi bilmiyorum çocukken çok zayıftım ergenlikle beraber kilo aldm ve hep 65 civarıydım suan 70 kiloyum dijital tartıda daha fazla çıkıyorum iş yerndeki tartıyla farkediyor.spora yazılmayı düşünüyorum ama eylül ayından önce pek mümkün değil gibi trambolin ve plates yaparak 78 kilodan 68 e kadar düşmüştüm doğumdan sonra ama kendimi çok zorladığım için menisküs yırtgım ve bel fıtıgım çıktı. baya detaylı anlattım kendimi bu arada yüzmeyi öğrenme gibi bir planımda var
Hosgeldin canimmmm hedefine kavusman dilegiyleeetanışalım hoşbulduk 27 yasındayım bursalıyım 3 yasında oğlum var hemşireyim. çok kolay kilo verip çok kolay alan bir vücuudum var ama 10 yıldır 60ın altına hiç indiğimi bilmiyorum çocukken çok zayıftım ergenlikle beraber kilo aldm ve hep 65 civarıydım suan 70 kiloyum dijital tartıda daha fazla çıkıyorum iş yerndeki tartıyla farkediyor.spora yazılmayı düşünüyorum ama eylül ayından önce pek mümkün değil gibi trambolin ve plates yaparak 78 kilodan 68 e kadar düşmüştüm doğumdan sonra ama kendimi çok zorladığım için menisküs yırtgım ve bel fıtıgım çıktı. baya detaylı anlattım kendimi bu arada yüzmeyi öğrenme gibi bir planımda var
Parmak kaldiriyooom ben varim.Huuu kimse yok mu
Beste nasılsın çubuk krakerParmak kaldiriyooom ben varim.
HahahahahBeste nasılsın çubuk kraker
Bende bıber dolmasından sıgara boreklıgıne terfı ettım artık
Bu haberi Yen'i vermemiştim ama yeniymiş gibi sevinmene sevindim bendeDuydugum en güzel haber
Gıdışın hem bıze hem onlara hayırlı olsun canımcım
Gıdışını her hatırlattığında sevınıyomBu haberi Yen'i vermemiştim ama yeniymiş gibi sevinmene sevindim bende
Gıdışını her hatırlattığında sevınıyom
Ne edersın
Bak şimdi senı yıne sevındırdım sevınmekle
Canim seviyorum seniDuygularımız karşılıklı, daha mutluyum ayrıldığımdan beri, duygularımı hislerimi ve ayrılmak isteyeceğimi söyleyebilen birisi olduğum için rahatsız olduğum durumları açıkça söyler, kibarca ayrılırım :) kolay gelsin sizlere de... sabah son mesajımı atar kilomu bildiririm
Canim seviyorum seni
Bol sans diliyorum cok dogru bir Karar verdin
Haftada 2 kez yapıcam. Çörekotu yağını her sabah 1 çay kaşığı içiyorum ben. Kabızlığa da çok iyi geliyor.Canım ne yaparsan yap kür olarak 4 hafta mınımum yapın dıyorlar etkıyı görme asısından
Hatta içine azda çörek otu at
Evet böyle yapıp içine chia koyuyorlar o şişiyor tok tutuyormuş afiyet olsunberilceee öğlen kendim uydurdum ne kadar sağlıklı bilmiyorum
bir muz yarım şeftaliyi robota attım üzerine 2 sb kefir koydum onu içtim hem ilk ara öğün olarak hemde öğle yemeği olarak ( kahvaltıyı 11 gibi yaptığım için öğle yemeği diye saydım bunuda )
Sonra Bursa'da bir diyetisyene gittim oda bi tarif vermişti
elma tarçın top karabiber karanfil su vardı içinde tarifi bulayım onuda yazarım ben pek denemedim ama deneyenler baya bi incelmişti
Evet bizde yazalım karşılıklı incelelim inşallahberilceee öğlen kendim uydurdum ne kadar sağlıklı bilmiyorum
bir muz yarım şeftaliyi robota attım üzerine 2 sb kefir koydum onu içtim hem ilk ara öğün olarak hemde öğle yemeği olarak ( kahvaltıyı 11 gibi yaptığım için öğle yemeği diye saydım bunuda )
Sonra Bursa'da bir diyetisyene gittim oda bi tarif vermişti
elma tarçın top karabiber karanfil su vardı içinde tarifi bulayım onuda yazarım ben pek denemedim ama deneyenler baya bi incelmişti
Evet böyle yapıp içine chia koyuyorlar o şişiyor tok tutuyormuş afiyet olsun
Sağlıklı tariflere her zaman açığım
Aslında kahvaltıyı ne kadar erken yaparsan o kadar iyiymiş ama herkesin farklı işte ..
Bende suya maydanoz limon koyuyorum ödem için çok iyi geliyor her zaman kaynatamıyorum ama etkili oluyor yine de
Evet o çok önemli sabah erken kalkarsan bir yürüyüş yada hafif bir spor metabolizma daha hızlı çalışıyormuş ..3 günde alışırsın aslındaUykuyu seviyorum ya uyanabilsem keşke ama alıştıracağım kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?