- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
Sen dalaşacak yer arıyonÇok farkındayım kararımı açıkladığım ilk günden beri. Hepinize sağlıklı kilo kayıpları diliyorum
Limon lu olanı çok duydum canımHazırlanışı,
- 2 adet elma (
- 2 adet kabuk tarçın
- 1 adet limon
- 1 tatlı kaşığı tane karanfil
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 2 litre su
Sanırım ben limon katmıyordum İnternette böyle anlatmış limon hariç hepsi aynıydı bidaha deneyeyim ben bunu:)
- Yıkanmış elmalar ve limonu parçalara bölün ve çekirdekleriyle birlikte tencereye alın.
- Karanfil ,tarçın, tane karabiberi de ekleyip,2 litre su ilave ederek ocağa alın ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
- Elmalar yumuşayınca ocağı kapatın ve çayı sürahiye süzüp günde 3 defa yemeklerden 10 dk. önce için.
- Çayı sıcak veya soğuk içebilirsiniz.
- Bu şekilde en az 1 hafta boyunca devam edin.
Edit: Blendırdan geçirip süzüyordum ben bunu
Limon lu olanı çok duydum canım
Hatta eltılerımde yaptı bır ara
İdrarda resmen yağ goruyoz demişlerdı
Yen'i kızlar sıze bırsey söyleme geregı hıssettım
Dünden berı bırcok arkadasım enerjınızı takdır edıyor
Gelısınıze memnunlugu konusuyoz
Bu tamamen sızden kaynaklı
Insanlar bırbırını önemserse ve gördüğü degerı vermeye çalışırsa sanımıyet oluyor bız gıbı
Yok bır üstünlük bır takmamam durumu oldugundada ınsanlar bırsekılde otekılesıyor
Takımca bır gıcıklıgımız var herseyı mikemmel yapıp
En ıyıyı bılıp üstüne üstünlük taslayıp Kendı kendıne şarkı söyleyenlere
Bızler kendımıze yetemedıgımız ıcın bırbırımızden güç alıp kılo vermeye çalışıyoruz
Ben böyle düşünüyorum
Bu nedenle sıze teşekkür ederım sıfır sanal EGO'nuz olduğu için
Yokkk yarın sürpriz olsun tartı resmi atabilirsin atacağımVayyyy kız hala dıklenıyon ya koykuyom bugun bır cıtlat kılonu
Fazla kalorılıyım be balımSeni yerim ya siz çok samimi olduğunuz için bende öyleyim aslında çok soğuk bir insanım ama siz sevgiyle kucak açıyorsunuz ben nasıl sırtımı döneyim :)
Merak edıyom amaYokkk yarın sürpriz olsun tartı resmi atabilirsin atacağım
Bu kürü her öğünden yarım saat önce yapıyorlar gülümHaftada 2 kez yapıcam. Çörekotu yağını her sabah 1 çay kaşığı içiyorum ben. Kabızlığa da çok iyi geliyor.
Sabah tartildim da yok ya söylemiştim yarın soyleyim en iyisiMerak edıyom ama
Kız bunu yapan eltışler baskül aılesının Urfa verdıyonu gıbı hala haberın olsunBen sizin için deneyeceğim Canlar
Tamam gülümSabah tartildim da yok ya söylemiştim yarın soyleyim en iyisi
Aminnn insallahhhTamam gülüm
70 ler ınsallah gozkırpar sana
canım mrbMelıkem nasılsın
Daha okumadım spor varmı
Menü nasıl kuzum
Bız soguk yağmurda depresyon havasındayız kuzumcanım mrb
Spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum bu aralar.tabı bıde emzırıyorum ama artık bebeğim büyüdü 17 aylık eskısı gibi emmiyo.
20 gün sonra tatile gidecez.o zamana kadar en az 3 kilo gitmesi gerek.yarından itibaren daha sıkı bi diyet uygulayacak sanırım ve spor.
Canım Senin nasıl gidiyo diyet,aslında kilo vermek için bu sıcak havalar iştah kapatıyo en güzel zamanlar
Ben iyiyim ishalim yok 2 iyiyim. Kızınki devam ediyor yarın dr a gidecez randevu aldım yarına.Bugun nasıl oldu canım
Bıraz düzeldınızmi
Vay anasını 34 beden ne demek ya hayatta olamayacağım bir hayal gibi. Sıfır beden oluyor yani112 kıloyla ılk dıyete başladığımda 34 etekle sonlanmıstı
Ben öküz gerı yedım sıstım ıste
Istersen hersey olur
Güç sende balım
Bu kilo mu verdiriyormuş tatlımHazırlanışı,
- 2 adet elma (
- 2 adet kabuk tarçın
- 1 adet limon
- 1 tatlı kaşığı tane karanfil
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 2 litre su
Sanırım ben limon katmıyordum İnternette böyle anlatmış limon hariç hepsi aynıydı bidaha deneyeyim ben bunu:)
- Yıkanmış elmalar ve limonu parçalara bölün ve çekirdekleriyle birlikte tencereye alın.
- Karanfil ,tarçın, tane karabiberi de ekleyip,2 litre su ilave ederek ocağa alın ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
- Elmalar yumuşayınca ocağı kapatın ve çayı sürahiye süzüp günde 3 defa yemeklerden 10 dk. önce için.
- Çayı sıcak veya soğuk içebilirsiniz.
- Bu şekilde en az 1 hafta boyunca devam edin.
Edit: Blendırdan geçirip süzüyordum ben bunu
Evet evet yolla da Beril bi hazimet yaşasıııın ammaaanYokkk yarın sürpriz olsun tartı resmi atabilirsin atacağım
20 günde 3 kilo gider bile. Ben de temmuz sonunda tatile gidicez diye hedef koymuştum yarın yola çıkacaktık güya, yalan oldu ama hedef koymak iyi olducanım mrb
Spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum bu aralar.tabı bıde emzırıyorum ama artık bebeğim büyüdü 17 aylık eskısı gibi emmiyo.
20 gün sonra tatile gidecez.o zamana kadar en az 3 kilo gitmesi gerek.yarından itibaren daha sıkı bi diyet uygulayacak sanırım ve spor.
Canım Senin nasıl gidiyo diyet,aslında kilo vermek için bu sıcak havalar iştah kapatıyo en güzel zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?