- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Evet insan daha bi sorumlu hissediyo kendiniTamam yarın seçelim sana dişli bir rakip
Eğlenceli oluyor valla
Bende soracaktım onu nasıl yaptın diye?lezzetli bir şeye benziyorMenü gayet güzel ama şu ev yapımı dürümün ekmeğini sorayım
Çaykurun ve kesinlikle daha güzel ot kokusu gelmiyor en azından mis gibi kokuyor
Harikasın yaYa ben senin nickini ilk çılgın kıymacı diye okudum :) aklım fikrim yemekte :)
Ben basende çubuk tarçın koyuyorum ama maydanoz limon bayağı ödem atıyor ..kaynatmadan geceden sürahiye koyuyorum kolay geliyorBence de yapayım şimdilik elimin altında sadece limon var ama olsun ödem atarım:)
Merhaba kizlat5
İstanbul'da mıydın sen canım?haberlerde gördüm çok kötü yağmış ..zor olmuş gerçekten çok emek vermişsindir neyse artık cana gelmesinde Allah korusun ..bayağı terslik olmuş gerçektenKızlar kızlar başıma neler geldi sormayın bu gün bütün yastiklarimi yorganları mi havalanan diye dışarı atmıştım hepsi de yün yastık yorgan sonra saat 5 tek falan dışarı çıkmıştım birazda isim uzaktaydı tabiki yağmur başladı oğlumla teyzesini bı apartmana koydum islanmasinlar diye aptal gibi o dolu yagarken yıldırım düşerken her yeri sel götürdü koşturdum güya yorganları alacağım ya yolda başıma falan çatı falan ucsaydi yeni yeni idrak ediyorum hem islandim hem aklım oglanda kaldı hem bütün yastık yorgan ıslandı 20 tane falan yorgan 20 tane yastık bu saate kadar uğraştım yorganları hemen yıkamaya gönderdim yastıklarının kılıfları falan soktum makinaya attım hava açılınca halledeceğim artık çok üzüldüm çok canım sıkıldı ama çok şükür bana evladıma kardeşime bişi olmadı ya başka bişi umrumda değil öyle işte ,:-- - -(
Canım çok geçmiş olsun diyeyim yün hemen halledilmezse kokar sayıda çok fazlaymış canını sıkma artık olan olmuş iyi ki size bir şey olmamış hem havalanmadı yıkandı tertemiz oldu farzet başak çare yokKızlar kızlar başıma neler geldi sormayın bu gün bütün yastiklarimi yorganları mi havalanan diye dışarı atmıştım hepsi de yün yastık yorgan sonra saat 5 tek falan dışarı çıkmıştım birazda isim uzaktaydı tabiki yağmur başladı oğlumla teyzesini bı apartmana koydum islanmasinlar diye aptal gibi o dolu yagarken yıldırım düşerken her yeri sel götürdü koşturdum güya yorganları alacağım ya yolda başıma falan çatı falan ucsaydi yeni yeni idrak ediyorum hem islandim hem aklım oglanda kaldı hem bütün yastık yorgan ıslandı 20 tane falan yorgan 20 tane yastık bu saate kadar uğraştım yorganları hemen yıkamaya gönderdim yastıklarının kılıfları falan soktum makinaya attım hava açılınca halledeceğim artık çok üzüldüm çok canım sıkıldı ama çok şükür bana evladıma kardeşime bişi olmadı ya başka bişi umrumda değil öyle işte
Evet aslında iyi olurdu sağol yorumun icinMenü güzel sadece patates yerine çavdar ekmeği 1 dilim olsaydı şeker ani yükselmezdi ben pek sevmediğim için patatesi yememek işime geliyor
Sabah ki ekmek 1 dilim mi olsa ki canim gerisi çok begendimBugün kü menüm
Kahvaltı
1 kızarmış yumurta
2 dilim ekmek
Bol sebze (domates salatalık )
Öğlen
1 sallama siyah çay ıçine tatlandırıcı
1 armut
Biraz yoğurt
Akşam
bol sebzeli tavuk dürüm *ev yapımı*
1 çay
Spor yok
Şu 1 litre bugün hava soğuk bi içemedim
Sana çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum ama Allah cc canını malını korusun bir daha göstermesin..Kızlar kızlar başıma neler geldi sormayın bu gün bütün yastiklarimi yorganları mi havalanan diye dışarı atmıştım hepsi de yün yastık yorgan sonra saat 5 tek falan dışarı çıkmıştım birazda isim uzaktaydı tabiki yağmur başladı oğlumla teyzesini bı apartmana koydum islanmasinlar diye aptal gibi o dolu yagarken yıldırım düşerken her yeri sel götürdü koşturdum güya yorganları alacağım ya yolda başıma falan çatı falan ucsaydi yeni yeni idrak ediyorum hem islandim hem aklım oglanda kaldı hem bütün yastık yorgan ıslandı 20 tane falan yorgan 20 tane yastık bu saate kadar uğraştım yorganları hemen yıkamaya gönderdim yastıklarının kılıfları falan soktum makinaya attım hava açılınca halledeceğim artık çok üzüldüm çok canım sıkıldı ama çok şükür bana evladıma kardeşime bişi olmadı ya başka bişi umrumda değil öyle işte
Sen de meyveyi seviyorsun galiba ..şekerini dengelesin diye gün içinde az sütle tüketin diyorlar ..akşam az geldi bana doydun mu?
Gün ortası çok oldu karnıma ağrı girdi nefis iste melemen ve bisküviden sonra hala erimedi midem .süt ve meyve şekeri tok tutuyor canim düşündüğün için sagolSen de meyveyi seviyorsun galiba ..şekerini dengelesin diye gün içinde az sütle tüketin diyorlar ..akşam az geldi bana doydun mu?
zukkum tekrar geçmiş olsun eve dönmüşünüzdür kuzucuk nasıl oldu tekrar çok geçmiş olsun
Evet kızlar döndüm şükür evimi çok özlemişim kızımda çok özlemiş inşallah bu gece deliksiz uyurda hep beraber dinleniriz şuan iyi biraz daha ağız yaralarımız ve akintikarimiz geçince çok daha iyi olucaz hepinize iyi geceler yarın bildirimi geç yapabilirim kusura bakmayinzukkum hilalim evi özlemişsinizdir kız nasıl oldu ?tekrar geçmiş olsun ..hemencecik düzelsin inşallah
Sizde huzurlu tatlı rüyalar canım ..hastane de ne özlüyor insan evini ..Evet kızlar döndüm şükür evimi çok özlemişim kızımda çok özlemiş inşallah bu gece deliksiz uyurda hep beraber dinleniriz şuan iyi biraz daha ağız yaralarımız ve akintikarimiz geçince çok daha iyi olucaz hepinize iyi geceler yarın bildirimi geç yapabilirim kusura bakmayin
Ya ben senin nickini ilk çılgın kıymacı diye okudum :) aklım fikrim yemekte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?