Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım motiven için çok alcakgönüllüsün
Hep yaşadık aynı şeyleri ama kafaya koydun mu oluyor inşalllah tabi arkadaşlarımın etkisi büyük
Daha geçen gün gofretlere saldırmaya çalıştım da buraya geldim kendimi toparladım eşim almıştı yoksa ben almıyorum artık ..dolap detoksu yaptım en başta

O hastalıklarda huyları da değişiyor kuzucukların..uykusuzluk çok zor beni hemen karbonhidratlara yöneltiyor sanki psikolojik mi bilmiyorum artık
İnşallah düzelir gündüz havuz falan olsa yorulup uyuyorlar aslında ..bizimkilerde artık geç yatıp geç kalkıyorlar

@DeryaOnDiet wallsit 112 saniye tek oturum
tezbitsin Döne kız benim kadar oturmayı kimse sevmez derken sen de bana rakip olursun vayyy hemen bundan fazla oturmalıyım geçen 90 sn oturdum ve bacaklarım titredi baya baya

Ben de spor yaptım yazdım yoksun dedim ki tam karar verdik başladık şanssızlık ama döndüğüne göre başlıyoruz değil mi yarın strat ver kiloları da güncelleriz önümüze bakarız

MENÜM
7.30
3 kayısı
2 sb ılık su
9.00
Dereotu
1 sb su
10.00
1 haş. yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar
marul
maydanoz
1 zeytin
15.00
3 kayısı
su
16.00
1 yemek kaşığı kadar çiğ ayçekirdeği içi
1/2 salatalık
18.30
4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
berilceee Pembe_patikli
su 3.5 lt şimdilik tezbitsin
zilliana Bestttt

Afiyet olsun

Afiyet bal şeker olsun güzel menü

Şifre yazıyorum her yere aynen sonrada hangisi nereye yazılacak derken of of çareyi birleştirmede buldum yazıyorum her yere aynısını

tezbitsin buluşup yarına plan yapamadık şimdi tartı sonucuna göre kaptan veya @guldanee bakalım kim ipi göğüsleyecek arada ateşe atmasalar bizi iyi , biz zaten hep konuştuk Döneyle şimdi söylemeyeyim yarın hepsini öğlen söyleriz değil mi kankim

Sizler öğünleri oturtmussunuz seçimler çok güzel.

Afiyet olsun

Afiyet bal şeker olsun güzel menü

Şifre yazıyorum her yere aynen sonrada hangisi nereye yazılacak derken of of çareyi birleştirmede buldum yazıyorum her yere aynısını
Valla benimde şifrelerin yüzde 90 ı aynı zaten aynı olmayanları unutuyorum sorun oluyo sonra diğer şifrelerle aynı yapıp rahatlıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…